tugse Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 arkadaşlar kendimce yaptığım gözlemlerden yola çıkarak ikizler ile oğlak burcu arasında kadın erkek ilişkisi farketmez değişik bir bağ var.üni. deyim oğlak burcu hemcins arkadaşımın genel bir ikizler arkadaşı vardı çok sempatiktiler birbirilerine karşı uzaktan biri bir şey var aralarında derdi inanın ama ikisine de sorma fırsatı elde ettim arkadaş olduklarını söylüyorlardı.bir iş yerindeyiz ilgili bölümün müdürü oğlak ilgili görevlisi ikizler ikisi de erkek.özellikle oğlak müdür ikizler çalışan ve diğer çalışan belli bir sebepten ortada olmasın ilk sorduğu ikizler burcu çalışanı bu dediğim çalışanların da görevleri birbirine yakın.canı sıkılınca filan ilk aradığı ikizler burcu çalışanı,onun dışında eşimde oğlak burcu kayınvalidem ikizler aralarındaki bağ öyle ilginç ki sanki kayınvalidem başka burça doğmuş olsa anlaşamayacaklar gibi sanki hiç anlaşamadıkları nokta yok gibi. ve hep gözlemlediğim oğlak ikizlerin peşinde oluyor pek bir derin hisli yaklaşıyor ikizlere,ikizler biraz daha hümanist yüzeysel takılıyor .oğlak olsa da olur olmasa da başkası olur.ikizler oğlağın ağzına ediyor langır lungur konuşuyor oğlak tam bir karşılık bile veremiyor apışıp kalıyor.mesela oğlağın damarına dik kafalı bir koç bile çıksa cevabını verir lafları bir bir giydirir kısacası kendini savunur özellikle oğlak erkekleri hem keçi hem horozdur ama iş ikizlere gel di mi bir apışıp kalma bir savunmasızlık bir elin ayağa kördüğüm olması. bunu çevremdeki tüm gözlemler yazımınsadece kadın-erkek,patron-çalışan,ana-oğul,baba-kız ve aynı cinslere indirgemeden sunmak istedim.sadece verdiğim örneklerde bunlar arası ilişkiyi belirtmek için üst paragrafta kullandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aysenakkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 bende oğlak burcuyum ama şuana kadar hiç ikizlerle olan muhabbetim ilgimi çekmemişti belki de doğrudur bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 15 yıldır evli ve pek geçinemediklerini söyleyen bir oğlak-ikizler çifti biliyorum. gözlemlediğim kadarıyla oğlaklar, karşılıksız işini gören veya görme ihtimali olan herhangi biriyle geçinebilir. ikizlerse sadece konuşmayı seviyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 15 yıldır evli ve pek geçinemediklerini söyleyen bir oğlak-ikizler çifti biliyorum. gözlemlediğim kadarıyla oğlaklar, karşılıksız işini gören veya görme ihtimali olan herhangi biriyle geçinebilir. ikizlerse sadece konuşmayı seviyor. tabi karşılık beklemesin ister parası canı kadar kıymetli oğlakların Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Oğlak burcu çok zor ve katı bir burçtur. Genellikle Astroloji'deki diğer burçlarla uyum sağlaması zordur Oğlak'ın. Anlaşabildiği burç sayısı ve insan tipleri kısıtlıdır her zaman. Hele ki İkizler'den bahsediyorsak, ister arkadaşlık ister aşk ister aile ilişkisi olsun bu iki burcun arasında. Her zaman azımsanamayacak kadar büyük bir uyumsuzluk, anlaşmazlık ve sorunlar yaşanacaktır. Bir Oğlak olarak bir diğer Oğlak'a tek tavsiyem : İkizler'den uzak durmasıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Oğlak burcu çok zor ve katı bir burçtur. Genellikle Astroloji'deki diğer burçlarla uyum sağlaması zordur Oğlak'ın. Anlaşabildiği burç sayısı ve insan tipleri kısıtlıdır her zaman. Hele ki İkizler'den bahsediyorsak, ister arkadaşlık ister aşk ister aile ilişkisi olsun bu iki burcun arasında. Her zaman azımsanamayacak kadar büyük bir uyumsuzluk, anlaşmazlık ve sorunlar yaşanacaktır. Bir Oğlak olarak bir diğer Oğlak'a tek tavsiyem : İkizler'den uzak durmasıdır.bazıları korkularının üstüne gidiyor sanırım yada yükseleninin bu anlaşmada hava grubunda olması yada her türlü oğlakta doğsa da hava elementinin haritayı ezip geçmesi lazım. diğer oğlaklarla ikizlere yükseleni bildiklerimden örnek vereyim.ünideki kız arkadaşımın yükseleni yaydı, sevgilisi kadar yakın bulduğumuz kişi ikizlerdi yani 7. evinde olma ihtimali,2.örnek eşim yükseleni kova kayınvalidem ikizler ben teraziyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 ben oğlak burcuyum yükselenim de kova. ama ikizlere karşı hiç özel bir ilgim vs de olmadı açıkçası... Her burçla olduğu kadar ikizlerle de anlaşırım ama sürekli yüzyüze görüştüğüm karar alırken danıştığım vs bir ikizler de yok. Onların değişken ruh halleri benim durağan yapım açısindan ancak heyecanlı bir macera filmi izlemek gibi... sitede amma çok oğlak kadını varmış bu arada bu aralar etrafım oğlaklarla çevrili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 ben oğlak burcuyum yükselenim de kova. ama ikizlere karşı hiç özel bir ilgim vs de olmadı açıkçası... Her burçla olduğu kadar ikizlerle de anlaşırım ama sürekli yüzyüze görüştüğüm karar alırken danıştığım vs bir ikizler de yok. Onların değişken ruh halleri benim durağan yapım açısindan ancak heyecanlı bir macera filmi izlemek gibi... sitede amma çok oğlak kadını varmış bu arada bu aralar etrafım oğlaklarla çevrili. AurorA, hem burçlarımızın hem yükselenlerimizin aynı olduğu gerçeği. Tugse, senin kadar detaylı yorumlayamıyorum ben astrolojiyi, astrolojinin teknik kısmını AurorA ve ben pek beceremiyoruz Matematik konusundaki sıkıntımızdan dolayı. Fakat şu konuda sana katılıyorum; insanlar kimi zaman korkularının üstüne gidiyorlar, yada kendi astrolojik yapılarına oldukça ters olan burçlara karşı bir merak ve ilgi duyabiliyorlar. Benim kendi fikrimce, iki insanın astrolojik açıdan dengede olduğunun en büyük göstergesi elementlerdir. Oğlak burcunun Toprak grubunun yani, karakter açısından kimi özellikler de uyuşuyorsa eğer, Ateş elementiyle çok uyumlu olduğunu düşünüyorum, bizzat yaşayarak deneyimledim bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 oğlak yükselen kovalar baya kalabalık, akrep yükseleniyim diye benden başka ortaya atan var mı bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 15 yıldır evli ve pek geçinemediklerini söyleyen bir oğlak-ikizler çifti biliyorum. Oğlak dediğin kimle geçinir de ikizlerle geçinecek Allah aşkına ya? Oğlak burcunu ortadan kaldırsalar, bütün Oğlakları Yay ile Kova burcuna ekleseler hiçte üzülmem doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 aman yaylara eklesinler onları bize fazla. ben de ne zamandır lethal görünmüyor diyordum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 öyle demeyin be kimse mükemmel değil ama en azından bir şeyin devamını getirme devam ettirme özellikleri var.iyi kötü ittire kaktıra devam ettiriyorlar her şeyi öyle günlük gelip geçici olaylarla uğraşmıyorlar.çok test ettim diğer bu burçları özellikle bu yetenekleri 10 numara.çok görüyorum.her bir ilişki dahil bugün evet yarın canım sıkıldı bitirelim insanları ile nereye kadar.tamam herkes aynı değil herkes böyle de değil ama en dayanıklısı oğlak bu konuda.2. sırada aslan sonuncu sırayı kova ve koç beraber paylaşıyorlar. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 öyle demeyin be kimse mükemmel değil ama en azından bir şeyin devamını getirme devam ettirme özellikleri var.iyi kötü ittire kaktıra devam ettiriyorlar her şeyi öyle günlük gelip geçici olaylarla uğraşmıyorlar.çok test ettim diğer bu burçları özellikle bu yetenekleri 10 numara.çok görüyorum.her bir ilişki dahil bugün evet yarın canım sıkıldı bitirelim insanları ile nereye kadar.tamam herkes aynı değil herkes böyle de değil ama en dayanıklısı oğlak bu konuda.2. sırada aslan sonuncu sırayı kova ve koç beraber paylaşıyorlar. :rofl: Tek iyi özellikleri o olsa gerek. aman yaylara eklesinler onları bize fazla. ben de ne zamandır lethal görünmüyor diyordum... Hehe... Dikkatlisiniz görüyorum. Yay burcu olarak bize de fazlalar, bölüşelim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 bende bir oğlak burcu olarak genelde ikizlerden pek haz etmem.Çünkü ani değişimleri oluyo çok fazla adeta bir bedende 2 insan gibiler ve oğlaklar bu 2leme çok fazla gelemezler.Rengin net ve belli olmalı ki o sana güvensin aranda bir bağ kursun.Ama ikizlerde bu çok zor.Belki yükselen felan çok uyumlu olursa değişebilcek bir durum tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Oğlak dediğin kimle geçinir de ikizlerle geçinecek Allah aşkına ya? Oğlak burcunu ortadan kaldırsalar, bütün Oğlakları Yay ile Kova burcuna ekleseler hiçte üzülmem doğrusu. Doğru söze ne denir ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Oğlak dediğin kimle geçinir de ikizlerle geçinecek Allah aşkına ya? Oğlak burcunu ortadan kaldırsalar, bütün Oğlakları Yay ile Kova burcuna ekleseler hiçte üzülmem doğrusu. Oğlağın prensipleri ve inançlarıyla tartışırsan sıkıntı .Onun dışında dayanaklı diğer burçlardan daha fazla şeylere katlanabilen uyumlu olmaya çalışan burçdur .Doğuştan öğretmenlerdir , ama sonsuza kadar öğrenci kalan insan öğretmenine borcunu kötü ödüyor demektir .Nietzchenin dediği gibi insanların çoğuda öyle . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Oğlağın prensipleri ve inançlarıyla tartışırsan sıkıntı .Onun dışında dayanaklı diğer burçlardan daha fazla şeylere katlanabilen uyumlu olmaya çalışan burçdur .Doğuştan öğretmenlerdir , ama sonsuza kadar öğrenci kalan insan öğretmenine borcunu kötü ödüyor demektir .Nietzchenin dediği gibi insanların çoğuda öyle . buna istinaden demek istiyorum ki terazi ve oğlak birbirine benzer,yengeçle de koç, ama birbirine kareler ve kimi yerde zihniyet farklı oluyor.aynı şeyden bahsedip anlaşamayabiliyorlar. 1)benzerlikler: oğlak Terazi güdüleyici: Para Sevgi sabır: her şartta bedenen ruhen iflas edene kadar. sevgisi sönmezse ruhen ve bedenen iflas edene kadar. başarı güdüsü:işte çok çalışma,kodamanlarla,kocabaşlarla takılmak.kişisel sempati sanatsal beceri ve popülerite çocuk sevgisi: derin ama kanıtlaması maddi sevgi göstermesi yetiştirilmesine bağlı,maddi olarak düşünmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lilithismy Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Oğlak dediğin kimle geçinir de ikizlerle geçinecek Allah aşkına ya? Oğlak burcunu ortadan kaldırsalar, bütün Oğlakları Yay ile Kova burcuna ekleseler hiçte üzülmem doğrusu. Niye ki? Herkes bizim duygu yoksunu, katı ve geçimsiz bir burç olduğumuzu düşünse de oglaklar duygularını içlerinde çok çetin yaşayan bir burç. Ayrıca ben okuldaki en fazla gecinilesi insanım çoğu zaman. İstedigimizde gayet uyumlu olabiliyoruz yani B) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Venüsümün ikizlerde olduğunu ögrenmeden önce ben de ikizler burcuna önyargılıydım ama insanların ikizlerden değilde akrep burcunun zararlı yerleşimleri olanlardan kaçtığını düşünürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 ben oğlak burcuyum yükselenim de kova. ama ikizlere karşı hiç özel bir ilgim vs de olmadı açıkçası... Her burçla olduğu kadar ikizlerle de anlaşırım ama sürekli yüzyüze görüştüğüm karar alırken danıştığım vs bir ikizler de yok. Onların değişken ruh halleri benim durağan yapım açısindan ancak heyecanlı bir macera filmi izlemek gibi... sitede amma çok oğlak kadını varmış bu arada bu aralar etrafım oğlaklarla çevrili. bende oğlak kovayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Ben oğlak kovayım haritamda da oğlak yığılması var. Soğuk görünmemiz kendimizi korumak istememizdendir. Sulu, cıvık olmamak kötü bir şey mi? duygularımızın altında eziliyoruz emin olun. Tabi her burç gibi bizimde olumsuz özelliklerimiz var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Direkt güneş burcu baz alınarak yapılan saçma bir çıkarım daha. Ki sadece güneş burcu olarak ele aldığımızda bile farklı boyutlarda kalıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Oğlak'la İkizler belki arkadaş olarak anlaşabilir ama çift olarak anlaşanına henüz rastlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Oğlak ve ikizler arasında quinticx yani 150 derecelik bir açı var . Burçlar arasındaki ilişkiyi yorumlayacaksanız eğer , Sahip oldukları ; Arketipsel sembollere , Elementlere , Nitelik ve Cinsiyetlerine kadar her şeyi ile değerlendirmenizde fayda var . Başak nötrdür bu yüzden karmanın burçlarından biridir . İkizler ona yakın olmak ile birlikte solar ve eril enerjilere sahiptir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.