Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=azJB35sUJI4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Güzel bir video olmuş ama ben ek bir bilgi vermek istiyorum grip ölümcül bir hastalık değildir.bagisiklik sisteminin zayıf olması durumunda ölümcül komplikasyonlar oluşabilir.mesela grip ilerler zatürreye yol açarsa o zaman ölümcül olabilir veya kalp ve beyin gibi organların iltihaplanması durumunda ölümcül olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Din nerde ? En ölümcülü o. Hastalıklardan çok insan öldürmüştür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 benim hep hayalimde var kıyamet günü gibi insanlar hasta olsa zombi gibi filan çocukça gelebilir ama belkide sıkılmışımdır hayatta kalma oyunu oynamak istiyorumdur .. ama bence kara veba gibi bi hastalığın dönüşü yakındır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 benim hep hayalimde var kıyamet günü gibi insanlar hasta olsa zombi gibi filan çocukça gelebilir ama belkide sıkılmışımdır hayatta kalma oyunu oynamak istiyorumdur .. ama bence kara veba gibi bi hastalığın dönüşü yakındır İnsandan ala veba mı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben en az bu hastalıklar kadar ölümcül bir hastalık daha biliyorum. Bir kanser türü. Tıp biliminin ve ilaçların çaresiz kaldığı, Asla tam anlamıyla iyileşemediğiniz kurtulamadığınız. DEPRESYON! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben en az bu hastalıklar kadar ölümcül bir hastalık daha biliyorum. Bir kanser türü. Tıp biliminin ve ilaçların çaresiz kaldığı, Asla tam anlamıyla iyileşemediğiniz kurtulamadığınız. DEPRESYON! Konu dışı olacak ama imza Anathema'nın en sevdiğim parçasıdır. İyi hatırlattın sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Konu dışı olacak ama imza Anathema'nın en sevdiğim parçasıdır. İyi hatırlattın sağolasın. temporary peace ' efsanemdir her daim. Huzurlu dinlemeler. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 temporary peace ' efsanemdir her daim. Huzurlu dinlemeler. (: Eyvallah sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 en ölümcül hastalık ilaçlara direnç gösteren hastalık grip kim ne derse desin 7 gün sürse de bu ilaçlara dirençle kabusa dönebilir.grip yüzünden kalp krizi vs geçirebilen insanlar varsa bu hastalık vücut direnci ne olursa olsun nereye kadar neye direndiği belirsiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.