ubasti Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 Merhabalar ben youtube'ta böyle bir şeye denk geldim. Ve daha böyle bir çok video da vardı. Bir çok yorum da mevcut. Yapmayı denedim fakat sanki bir uyku haline geçmişim gibi hissettim yani aslında uyumuyordum uyanıktım ama tamamen uyuşmuştum adamın söylediklerini duymuyordum yani ama uyanığım. Bu hipnoz halimi oluyor yoksa tamamen yanlış mı. Olması gereken şeyse eğer hipnoz bitince uyandığımda geçmiş hayatımı hatırlıyor mu olucam? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben bu internetteki hipnoz yok astral seyehat vs videolarına güvenmiyorum.Bu kadar kolay değil.Muhtemelen faso fisodur. Hipnoz genelde telkin yoluyla yapılır ama manyetik hipnoz diye bir çeşidi de var.Belki bu türdendir Geçmiş hayatın derken reenkarne olmadan bi önceki hayatın mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ubasti Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 teşekkür ederim evet aynen öyle. Ben de çok inanmam ama bir denemek istemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 @ubasti adam o kadar kısık sesle konuşuyor ki uykum geldi birden belki sende de böyle olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ubasti Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Öyle cidden ama uykum mu geldi hipnoz mu oldum anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.