Era Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 2015 yılından beklentileriniz nelerdir Mesela benim daha iyi bi sene gecirmek olacak sorunsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Daha çok sorun. Yaş ilerledikçe sorunlar artıyor. Sorumluluk artıyor. İş,aile,eğitim,maneviyat vs. her türlü sorumluluk artıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Güç bekliyorum... Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için, yeni hayatıma adapte olabilmek için, yatırımlarımı doğru yapabilmek ve kariyerde ilerlemek için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Evet bende bi yerden sonra sorunsuz bir yaşam istiyorum kendime vakit ayırmak mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 hiç gelmemesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Oda güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Okul hayatım,sağlığım,ailem ve arkadaşlarımla aram iyi olsun aşkta olursa sevinirim bu yılın şu zamanları gibi olsunda daha bir şey istemem sadece okul daha iyi olsa iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 bir adet diploma bekliyorum sinavlarda kolay sorular bekliyorum saglik sans ve fenerbahcemin her kupayi kazanmasi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 ah bir de biraz da akıl fikir bekliyorum yeni senede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 oncelikle hazirligi yari donemde tamamlayabilmis olmak ve almak istedigim derslerin acilmasi sonrasinda biraz hirsli bir insan olabilsem sorumluluk alabilsem ve savassam dersler disindaki kisim olmayacak ama beklenti iste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Mümkünse temettü ödemelerinin bu yıl daha yüksek olmasını bekliyorum. Bir de %200 bedelsiz açıklasalar var ya tadından yenmez. Aşkta kaybettik bari borsada kazanalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Mümkünse temettü ödemelerinin bu yıl daha yüksek olmasını bekliyorum. Bir de %200 bedelsiz açıklasalar var ya tadından yenmez. Aşkta kaybettik bari borsada kazanalım Hoca su borsa isinden anliyosan banada bikac taktik ver bende girmek istiyorum Yeni yilda okul ve dersler sorunsuz olsun baska birsey istemiyorum geri kalan herseyi ben hallederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Evli mutlu henüz çocuk düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 sadece 2015 degil bütün ömrümüzün sevgi ve aşk dolu olması dilegiyle 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 ''Noel ve Yılbaşı üzerime doğru geliyor yine. O mide bulandırıcı ikili. Televizyon mağaralarından çıkan bütün o kalabalık. Aile toplantıları. Hiçlik, sahte sarhoşlar, sahte gülümsemeler, sahte insanlar. Bir şekilde atlatırım umarım, bir kez daha.. '' Charles Bukowski Benim hiçbir zaman yeni bir yıldan beklentilerim olmuyor, kendimden beklentilerim oluyor ara sıra, bu yıl bunu yapacağım diyor, yapıyor, ve yaşıyorum. Hiç saşmaz. Yılbaşı eğlencelerinden de hoşlanmıyorum, parti ve alkol hayatının sıradanı haline gelmiş birisi olarak. Dilerim, dilekleriniz gerçekleşir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Aslinda benim bir beklentim daha var bu forumda en iyi şekilde öğrenmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Ne diliyeceğim ki sonuçta istediğim şey gerçek olmayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ne diliyeceğim ki sonuçta istediğim şey gerçek olmayacak Umutlarınızla bir alıp veremediğim yok fakat realist insanları hep çok sevmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 İnsanlardan hiçbirşey beklemeyecek kadar kendi hayatımın efendisi olmak . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 2015 peri anne değil malesef.Yapabileceği hiçbir şey yok. Kendimden beklentilerim var ama. Korkularım ve endişelerimden sıyrılmak, hazır olmadığım düşüncesinden kurtulmak, planlar yapmanın ötesinde gerçekleştirmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hypnotize Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Üniversiteyi kazanmak ( Çok klişe oldu ya .s ), dostum dediğim kişileri kaybetmemek ve en önemlisi aşk *_* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Az önce yazdıklarımın kabul olmasını geri kalan tüm sorunları hallederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brooke Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Yaa sadece huzur bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 İlk kez hiç bir beklentim yok bir yıldan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 çocuk ve çocuğun masraflarını karşılayacak bol para,fit bir vücut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.