AurorA Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2014 İsviçre'nin ünlü Folk Metal grubu Eluvietie 24.02.2015'te ilk defa Türkiye'ye geliyor. 15.01.2015'e kadar biletler indirimli şekilde 50 TL olarak Goblin Store, Hammer Müzik Metal Shop'tan ve Biletix'ten temin edilebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ünlü bir grupmuş ve video başında geleneksel tulumları mı artık neyse adı çok beğendim farklı bir şeyler katmış şarkıya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 epey sağlam gruplardandır... 50 tl çok pahalı da değil aslında... gitmek gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 sıkıntı var biraz . haberiniz olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cernunnos Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Konser Garaj'da, orada -18 yaşları için cidden sıkıntı var eğer 18 yaşının altındaysanız girişinizi kesinleştirmeden bilet almayın derim. Geçen sene de aynı günde Ensiferum gelmişti. Garaj'ın Folk sevdası cidden ülkemiz için güzel bi şey. Seneye aynı gün kimi getirirler bakalım. Bu arada Garaj'ı bulmanız sıkıntı olabilir İstiklal Caddesinde, Galatasaray Lisesi mi Üniversitesi mi neyse o aradan aşağı doğru inerken birilerine sorarsanız gösterirler hepinizi orda görmek isteriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Ensiferum'a gidemeyip çok üzülmüştüm ama bu sefer kaçırmamak gerek. 50 TL ahım şahım bir para değil, riske atılabilir. Mutlaka gidilmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cernunnos Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Ensiferum'a gidemeyip çok üzülmüştüm ama bu sefer kaçırmamak gerek. 50 TL ahım şahım bir para değil, riske atılabilir. Mutlaka gidilmeli Ensiferum için son gün bilet alıcaktım garajda nakit satılıyomuş bilet o heyecanla kredi kartını yanlış bankamatiğe sokunca yuttu kartı taksimin ortasında oturup ağlamıştım konser ellerimden kaydı... Ama bu sene de gelir diyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Benim arkadaşım satıyor mağazada bu konserin biletlerini... Bilet ayırtılmıştır Artık rahatım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.