Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8x6R5wzOrTA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Wooww bu etkileri yaratan bi maddenin ne kafasi vardir ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Morfin ve morfinden türemiş tüm uyuşturucular cezbediyor beni etkisi açısından. Denemedim gerçi, bu tür videolardan ve anlatılanlardan bildiğim kadarı ile söylüyorum. Fakat bu sahiden, "Nasıl zombi olurum?" sorusuna cevap olarak üretilmiş bir şey, akıl kârı değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Morfin ve morfinden türemiş tüm uyuşturucular cezbediyor beni etkisi açısından. Denemedim gerçi, bu tür videolardan ve anlatılanlardan bildiğim kadarı ile söylüyorum. Fakat bu sahiden, "Nasıl zombi olurum?" sorusuna cevap olarak üretilmiş bir şey, akıl kârı değil. Hiç birisi akıl kârı değil netice de bünyeyi bilmiyoruz. Bir çok kişi bir seferden birşey olmaz der fakat bünyesi güçsüz olanlar tek seferde bağımlı oluyorlar. Kimisi var hiç bağımlı olmuyor. Uyuşturucu morfin vs. hiç denemedim fakat kuzenimle 1 ay boyunca günde 1 paket sigara bitirmiştik. O bağımlı oldu içiyor hala bense yıl oldu özlemiyorum bile. Her maddenin bünyeye göre etkisi farklı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Hiç birisi akıl kârı değil netice de bünyeyi bilmiyoruz. Bir çok kişi bir seferden birşey olmaz der fakat bünyesi güçsüz olanlar tek seferde bağımlı oluyorlar. Kimisi var hiç bağımlı olmuyor. Uyuşturucu morfin vs. hiç denemedim fakat kuzenimle 1 ay boyunca günde 1 paket sigara bitirmiştik. O bağımlı oldu içiyor hala bense yıl oldu özlemiyorum bile. Her maddenin bünyeye göre etkisi farklı. Merhaba ben birçok uyuşturucuyu deneyip hiçbirine bağımlı olmamış insan. Ve de çok haklısın, insan önce kendisini tanımalı kendi sınırlarını bilmeli sonra boyunu aşan sulara atlamalı. Kullanmayalım, kullananları uyaralım. (!) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 marijuana haftada 1 kullanıyordum ilaca başlayınca bıraktım . o da saf hint keneviri olacak thc oranı yüzde 21 üzerinde olacak , zihini açıyor ve rahatlatıyor .Ama benim gibi iradesi ve yatkınlığı olmayanlara önermem ,Ters etki yapabiliyor . Onun dışında kimyasal hiçbirine bulaşmayın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 marijuana haftada 1 kullanıyordum ilaca başlayınca bıraktım . o da saf hint keneviri olacak thc oranı yüzde 21 üzerinde olacak , zihini açıyor ve rahatlatıyor .Ama benim gibi iradesi ve yatkınlığı olmayanlara önermem ,Ters etki yapabiliyor . Onun dışında kimyasal hiçbirine bulaşmayın . Rastafaryanizm kabul görmüş bir dindir. Kimlikte dini inancın kısmını rastafaryanizm yaparsan dini özgürlüğüm kısıtlanıyor deyip kendine yasal marijuana kullanma hakkı çıkartabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Rastafaryanizm kabul görmüş bir dindir. Kimlikte dini inancın kısmını rastafaryanizm yaparsan dini özgürlüğüm kısıtlanıyor deyip kendine yasal marijuana kullanma hakkı çıkartabilirsin Bu son zamanlarda okuduğum en sağlam bilgiydi. Fakat müslüman bir ülkede kimlikteki dini inancını değiştirirsen , hem aç hem işsiz kalırsın. Tutunmak daha güç olur -ki zaten Türkiye'de yaşamak da, insan olmak da, iş bulmak da çok zor. Ot buna değmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Bu son zamanlarda okuduğum en sağlam bilgiydi. Fakat müslüman bir ülkede kimlikteki dini inancını değiştirirsen , hem aç hem işsiz kalırsın. Tutunmak daha güç olur -ki zaten Türkiye'de yaşamak da, insan olmak da, iş bulmak da çok zor. Ot buna değmez. Aslında artık müslüman bir ülke değiliz ak kardeşlerin ülkesiyiz. Yani sorun kimlikte müslüman yazmaması değil tercihlerin ak olmamasından kaynaklı Neyse yönetim kızmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Rastafaryanizm kabul görmüş bir dindir. Kimlikte dini inancın kısmını rastafaryanizm yaparsan dini özgürlüğüm kısıtlanıyor deyip kendine yasal marijuana kullanma hakkı çıkartabilirsin Ahahah bunu biliyordum da . 1kilogramdan fazla barındırdın mı 1 sene yiyorsun hertürlü sanırsım anayasa gereği . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ahahah bunu biliyordum da . 1kilogramdan fazla barındırdın mı 1 sene yiyorsun hertürlü sanırsım anayasa gereği . Sanmıyorum çünkü rastafaryanizm inancının kutsal aracı marijuanadır türban gibi yani. Hatta içmene engel olanı hapse bile atarlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Aslında artık müslüman bir ülke değiliz ak kardeşlerin ülkesiyiz. Yani sorun kimlikte müslüman yazmaması değil tercihlerin ak olmamasından kaynaklı Neyse yönetim kızmasın Gnoxis yönetimi, inanç ve görüşlere oldukça saygılı ve toleranslı bir yönetimdir. Kendi politikaları üzerinden hareket ettiklerini hiç görmedim henüz. Üyelerin fikir, inanç ve hisleri doğrultusunda hareket edip forumu daha yaşanabilir kılmış durumdalar. Kaldı ki yönetim ve üyelerin yarısından fazlasının bir çok konudaki tarafı aynı gözlemlediğim kadarıyla. Konuyu da çok güzel dağıtırım, sustum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Gnoxis yönetimi, inanç ve görüşlere oldukça saygılı ve toleranslı bir yönetimdir. Kendi politikaları üzerinden hareket ettiklerini hiç görmedim henüz. Üyelerin fikir, inanç ve hisleri doğrultusunda hareket edip forumu daha yaşanabilir kılmış durumdalar. Kaldı ki yönetim ve üyelerin yarısından fazlasının bir çok konudaki tarafı aynı gözlemlediğim kadarıyla. Konuyu da çok güzel dağıtırım, sustum. Bi ara plaket filan da verilecek sandım. Fazla resmiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Cannabisforum da tartışma konusu olmuştu pek şey yapmamıştım ,Detaylı araştıracam bi ara . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Cannabisforum da tartışma konusu olmuştu pek şey yapmamıştım ,Detaylı araştıracam bi ara . youtube'da krokodil diye aratırsan da çıkar oldukça fena görüntüler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Ula arada kaçırmışım konuyu.En tehlikeli uyuşturucu dindir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Ula arada kaçırmışım konuyu.En tehlikeli uyuşturucu dindir. Sen de bunu söyleyip duruyorsun anladık din Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 birine Allah akıl fikir versin demiştim. o da Allah var mı ki demişti bana onun gibi bu işler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.