Jump to content

En İyi ve En Anlaşamadığınız Burçlar

tugse

Önerilen Mesajlar

doğum günü,gün/ay/yıl isterseniz şehir ve saati verin bakayım.burç olarak söyleyeyim.

örnek: "21/01/1985 bursa saat 08:15"

harita yorumu da yapılır bu bilgilere fakat iş yerinde uzun girebiliyorum nete yaparım derim yapamam söz veremem.o yüzden bunu bulması daha az vaktimi alıyor. yorumlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bursa/inegöl 23.01.1990 saat 9:45 merak ediyordum bakayim nasil cikicak
verdiğiniz bilgilere göre

1)birincil anlaştığınız kişi standart olarak yengeç burcunda doğan yada haritasında yengeç burcunda pozitif gezegen bulunan(jüpiter,venüs,ay,neptün kuzey ay düğümü,juno) olan insanlar olabilir.

2)birincil anlaşamadığınız standart oğlak burcunda doğan insanlar yada haritasında marsı satürnü oğlakta bulunan insanlar olabilir.

3)venüsünüz oğlakta ayınız yayda marsınız yayda.bu demek oluyor ki iç güdüsel çekim duyacağiniz bayan yada kişiler bu burçlardan birinde doğarsa siz ona çekilseniz de çok sakin güllük gülistanlık bir ilişkiniz olmayabilir.

4)tek istisna kadın erkek ilişkilerinde bayanın oğlakta venüsü sizin oğlaktaki satürnle birleşmişse haritalarınızda o zaman bırakması ayrılınması zor olan bir ilişki olur.

5)marsınızın yayda olması yay burcunda doğanlar ile de tartışmalı ama pek bırakıp gidilesi ilişkiniz olmaz.sanki yayları beğenmeyip kızıp söylenip yine kendinizi onun yanında bulmanız gibi.

haritanız genel açıdan baş ucunda gezegenleriniz,yükselen balık alınganlık ve kararsızlık sözünde durmama özellikleri verebilir. yine de idealist bir yapı var.kişisel olarak hayatınız arkadaş merkezli arkadaşların en iyileri size denk geliyor gibi.eğitim hayatı da biraz çatışmalı geçmiş.bildiklerinizi tez gibi sorguluyorsunuz.doğrunun ateşli savunucususunuz.kariyer eviniz10. ev baya kalabalık satürn de orada kariyer yolunu kat ederken kendinizi dik engebeli bir dağa çıkıyor gibi hissedebilirsiniz.kariyer hayatı eğitim hayatından daha ders verici olacak.

sevgiler....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

08/06/1993 kızılcahamam ankara. teşekkürler şimdiden :)

1)birincil anlaştığınız burç terazi terazilerle daha rahat iletişim kurabiliyorsunuz boğalarla yüzde elli,oğlaklarla belli belirsiz ilişkiler yaşıyor olabilirsiniz.

2)birincil anlaşamadığınız burç balık, özellikle kova burcunun sonlarında balık burcunun başlarında doğanlar yada bazı kişiler,balık burcunda venüs mars ve ayı jüpiteri olanlarla iletişimde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.bu saydığım özellikteki insanlar başkalarının yanında çok rahat davranıp size gelince karamsarlaşıp darlanabilir sizin davranışlarınız bu kişilere batabilir canı sıkılıp yanınızdan gitmek isteyebilirler.açıklamasını da içimden öyle geldi öyle hissediyorum diyebilirler.

onun dışında,aslan burcunda junonuz var ama mars da aslanda aslanlarla tartışıp tartışıp uzaklaşamayabilirsiniz.sanki kavga etmek için bir araya geliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz.ayınız kovada kovanın ilk günlerinde doğan biriyle ilk başta mutlu olduğunuzu düşünüp zaman geçtikçe kötüye doğru gidebilir.yine balık burcunun ilk günlerinde doğan yada ayı balıkta olup anlaşamadığınız kimse ile ilişkileriniz yıllar geçtikçe daha bir normalleşmeye gidebilir.kuzey ay düğümünüz yay da güney ay düğümünüz kendi burcunuzda.güney ay düğümü enerji emen bir karadelik gibidir.o yüzden burcunuzun temsil ettiği konularda ne yaparsanız yapın kişisel olarak eksik hissederek kendi motivasyonunuzu kendiniz düşürüyor, olabilrisiniz.k.ay düğümünüz yay da kendinizi bir konunun felsefesini çözmek açısından üstün hissediyor olabilirsiniz. merakınızı çeken her şeyi çabucak öğrenip motivasyon düşüklüğünden faydasını göremiyor olabilirsiniz,ne kadar güçlü görünmeye çalışsanızda kendine güveniniz hasas,sizi motive eden insanlarla olmalı,sürekli ağlak bunalımlı karamsar alkolik kişilerden yada mantıklı olduğunu idda edip 3 lafından ikisi yalan olan insanlardan uzak durun.düşmanlarınız ilk önce moralinize sonra cesaretinize saldıracaktır.eleştrileri dikkate alın ama takıntı haline getirmeyin,övgü yapanlar içinde motive edenlerle yağ çekenleri ayırın.

sevgiler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok sevindim bu demek oluyor ki ikisi çok farklı karakter olsada ikisinin de nabzına göre şerbet veriyor olabilirsiniz. yükseleniniz balık sizi diğer kovalara göre daha duygusal aileci merhametli yapar.:D

Kesinlikle tutuyor iyiki acmissin bu konuyu gerekliydi bu siteye de Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

01_07_1992 manisa/salihli merak ettim :D
tam bir yengeç bayanısınız hisler zevkler benlik

1)birincil anlaştığınız kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz burç başak, onun dışında başak olmayıpta başakta jüpiter venüs ay olan insanlarla da iyi geçinirsiniz arkadaşlık açısından.bunun dışında kendi burcunuz insanı ile de ilişkileriniz fena değil fakat güney ay düğümü yengeçte bu da kendi burcunuzun insanının enerjisi sizinkini emebilir ve gizli yada açık kıskançlık söz konusu olabilir.oğlaklarla kadersel bir araya gelme olabilir fakat ileriye dönük bir şey olmadığını düşünebilirsiniz.

2)birincil anlaşamadığınız burç kova ve kovada gezegen birikimi olanlar,kovaların bakış açıları mantık anlayışı size daral getirebilir.kovalarda sizin duygusal ve alınganlığınızdan dolayı sizden uzaklaşmak isteyecekler.juno ve mars boğada, boğada doğanlarla karmik bir bağınız olabilir.fakat davranışları size batar sürekli inatlaşmak yüzünden tartışma yaşaya bilir.hıncınızı alamayıp bazen sataşmak istiyor olabilirsiniz.bir şey yapmasanızda boğaların inadını körükleyip buna kızıyor da olabilirsiniz.

fikir yapısı olarak büyük düşünseniz de mütevazı davranıyorsunuz.yürüyüş konuşmanız enerjiniz dikkat çekici olabilir. fakat daha çekingensiniz.sürekli mantığım diyen insanların bir gün duygularına yenik düşeceğini düşünmeyin,dünyadaki bu sevgisizlik ve cimrilik sizin yaşam enerjinizi tüketmesin.

sevgiler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11/12/1986 Eskişehir 16:20

birincil anlaştığınız burç balık fakat marsınız da orda olduğu için tartışarak anlaşıyor olabilirsiniz. yaylarla kıyasladığınızda balıklara şükür edersiniz.balıklara şiddetli çekim ertesi tartışma oluyor balıklar sizi hem severek hem döverek harekete geçirdiğini hissediyor olabilirsiniz. :)

birincil anlaşamadığınız burç yay kendi burcunuzu sorumsuz ve patavatsız kolaycı görebilirsiniz çünkü siz diğer yaylara göre hep imtihanlarla iç içe yaşamışsınız hayat imtihanla geçmiş sizin için hiçbir şeyi kolay elde etmemişsiniz.satürnde yaya girecek,sınav üstüne sınavda kalmış sıkışmış hissedebilirsiniz.daha bir yoğun rutinlik artışı var.sağlığınıza daha bir dikkat edin.terazilerle ve akreplerle ilişkileriniz idare eder.ay burcunuz koç 10. evde mars jüpiter var.sanki kariyer tırmanırken hırs yada hak savunurken siz ses çıkarınca olay oluyor.başkası sizin üstünüzden kin kusuyor başkalarına,kimsenin gazına gelmeyin.öfkeyle kalkan hep zararla oturur,başkası kızıp haklı bulduklarında iş size gelince nedense hep kızmanızı eleştirirler ve başkası kadar sizin arkanızda olan olmaz sizi tek başına hissettirirler.terazileri çekici bulsanızda onlar sizi fevri bulabilir.akreplerde durup dururken sinirlenebilirler,yine de bu sizi iyice tanıyana kadar.lütfen bilinçaltınızı sıkan her şeyden uzak durun. zihninizi boşaltan şeylerer odaklanın.sizi yoran insanlardan mümkün olduğunca uzak durun.enerjinizi pozitif şeyler için kullanın.yükseleniniz ikizler ama pek benzemiyorsunuz,daha herkesle anlaşır bir yapınız var.çok yönlüsünüz size kararsızlık ve çabuk bıkma huyu olabilir.sürekli bıkmadan tekrar ettiğiniz dua uygulamalardan olumlu sonuç alıyorsunuz.

sevgiler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İncelemeniz için çok teşekkür ederim. Balıklarla anlaşıyorum aslında ama bazen onlar beni bazen de ben onları çok kızdırıyorum ve bir yerde birbirimizden kopuyoruz. Yaylarla aram ne iyi ne kötü. Hayatım gerçekten çok zor geçti. Bu sene de çok zor geçecek eminim çünkü ikinci dönem alttan bayaa dersim kalmıştı. Teraziler beni fevri buluyordur eminim. Onlarla da çok anlaşamıyorum. Akreplerle anlaşıyorum ama onları sürekli avutmam gerekiyor. Erkek arkadaşım akrep ve sürekli beni bazı şeylerle meşgul ediyor. Gerçekten başkaları sinirlenince sorun olmuyor ama ben sinirlendiğimde ve tepki gösterdiğimde olaylar çok büyüyor. Hırs konusu da doğru. İnsanlar benim bir konuda hırslı olduğumu veya başarılı olduğumu gördüklerinde benimle yarışa giriyorlar. Benim doğduğum zamanda sanırım saatler geri alınmış. Çünkü boğa yükselen bana çok uyuyor. Ama ikizler hiç uymuyor. Hayatım hep böyle zor koşullarda mı devam edecek yoksa kolaylaşacak mı ya da kolaylaştırmak için yapabileceğim şeyler var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İncelemeniz için çok teşekkür ederim. Balıklarla anlaşıyorum aslında ama bazen onlar beni bazen de ben onları çok kızdırıyorum ve bir yerde birbirimizden kopuyoruz. Yaylarla aram ne iyi ne kötü. Hayatım gerçekten çok zor geçti. Bu sene de çok zor geçecek eminim çünkü ikinci dönem alttan bayaa dersim kalmıştı. Teraziler beni fevri buluyordur eminim. Onlarla da çok anlaşamıyorum. Akreplerle anlaşıyorum ama onları sürekli avutmam gerekiyor. Erkek arkadaşım akrep ve sürekli beni bazı şeylerle meşgul ediyor. Gerçekten başkaları sinirlenince sorun olmuyor ama ben sinirlendiğimde ve tepki gösterdiğimde olaylar çok büyüyor. Hırs konusu da doğru. İnsanlar benim bir konuda hırslı olduğumu veya başarılı olduğumu gördüklerinde benimle yarışa giriyorlar. Benim doğduğum zamanda sanırım saatler geri alınmış. Çünkü boğa yükselen bana çok uyuyor. Ama ikizler hiç uymuyor. Hayatım hep böyle zor koşullarda mı devam edecek yoksa kolaylaşacak mı ya da kolaylaştırmak için yapabileceğim şeyler var mı?
aslında saat konusunda kullandığım programın dikkate alıyor olması lazım onun dışında kolaylaştırmak için hiç sıkı çalışmayı elden bırakmayıp sabır etmeniz lazım.belki sabır sizin hareketli yapınıza aykırı olabilir.fakat önlem almadan gelişigüzel yaşadığınızda güzel şeylerle karşılaşacağınıza daha zorlanmanız olası.sevgiliniz akrepse birden gaza gelip kırıcı şeyler söylemeyin onun kiniyle uğraşmak zorunda kalırsınız.satün yaya giriyor.yaptığınız hesapların sağlamasını yapıp yanlışları aradan çıkarabilirsiniz. bu satürn hayatinizda hem canınızı acıtıp üstüne sus diyen anne gibi.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.10.1984 istanbul saat 12:10.. şimdiden teşekkürler..
öncelikle aynı zaman diliminin çocuğuyuz,fiziksel olarak kuvvetli kaslara sahipsiniz.boyunun baya uzun yada bacaklarınız uzun iri yapılı olabilir.yükseleniniz yay hem sportif hemde tüm diyetçilere inat istediğiniz gibi yiyor olabilirsiniz.yaşınız ilerledikçe kilonuz artabilir ne kadar yediğinizi yakan biri olsanızda,ay burcunuz boğa bu yüzden uzun süre aç kalmak sinirlerinizi zıplatabilir.marsınız ve jüpiteriniz birinci evinizde birleşmiş.kafa ve yüz yaralanmalarından muzdarip olabilirsiniz.ateşli,kızgın yağlı her şeyden uzak durun delici kesici aletlere karşı da önleminizi alın.güneşiniz merkürünüz 10. evinizde hayatınızın diğer alanlarında destekleyici enerjiniz olmasa bile.kariyer konusunda hep 4 ayak üstüne düşeceksiniz.istesenizde istemesenizde kendinizi hep insanlara topluma bir şeyler ifade ederken bulacaksınız.merkürünüz yanık bu yüzden kariyer için tempolu uğraşlar içinde iken zihniniz yorulabilir.

1.cil anlaştığınız burç oğlak:marsınız jüpiteriniz oğlakta,en çok oğlaklarla iken kendinizi şanslı hissediyorsunuz ama onları sevseniz mi kafasına tavayı indirseniz mi kararsız kalıyorsunuz kaçsanızda kıza kıza yine ona geri geliyorsunuz.mars bu anlaşmanın içine hareket coşku sinir harbi ve arzu katmakta.sizin kontrolünüzü elinizden bir şekilde almakta bu oğlaklar.kendi burcunuzla da fena değil anlaşmanız.gelelim yükselenini yay,şans noktanız yengeç,ay burcunuz boğa

yaydaki uranüs yaylarla ilişkilerinizi belirsiz bir yola sokmakta,inişli çıkışlı yapmakta,aranızda kavga çıkmasada ani samimiyet yada aniden soğuma şeklinde,şans noktanız yengeçte,şans noktanız yengeçte bulunan satürn mars dışındaki gezegenler olumlu etki verebilir fakat fazla yengeçlik sizin bağımsız yapınıza aykırı.boğa burçlarını sevsenizde onların yaşam felsefesi size göre olmadığını görürsünüz.

birincil anlaşmadığınız burç akrep burcunda doğanlar.yanılz akrep olmayıpta akrepte venüsü yada sizin akrepteki venüsünüzle birleşen satürnü olan kişi ile saplantılı bir ilişki içerisine girebilirsiniz.buda 84-85-86 yıllarında doğanlarda vardır.

oğlaklarla yukarıda dediğim gibi hem olumlu hem olumsuz gibi görünen ilişkiler içerisinde olabilirsiniz.

juno ile ilgili şunu demek istiyorum sizin gibi bende 84lüyüm bütün 84lüler gibi benimde junom başakta,normalde junonun bulunduğu burç için ruhunuzu anlayan burç denir. ben bu zamana kadar başaklara sempati duysam da hiçbiriyle anlaşamadım ve oğlak burcu ile evlendim sizin gibi benimde jüpiterim oğlakta başak burcunun bulunduğu zaman dilimi benim düğünümün olduğu zaman dilimi oldu. bu demek oluyor ki juno hakkında okuduğunuzda eşiniz illa junodaki özellikleri olsa da junonun burcu olmak zorunda değil.haritanıza baktığımda anlaşamadığınız burçtan çok anlaştığınız burçlarla daha hareketli ilişkiler içerisinde olacağınız görünmekte,ay burcunuz boğa ve yeri konumu iyi özellikle evinizde bol bereket şans akmaya müsait,diğer insanlara göre daha düzgün evlilik ve aile hayatınız olacak tabi sizinde çabalarınızla,satürnün yaya girmesiyle psikolojik ve kişisel imtihana tabi olacağınız zaman dilimine girseniz de imtihanınızın zor zamanlarının acısını sevdiklerinizi üzerek çıkarmayınız.

sevgiler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok teşekkür ederim. Gerçekten yazılanların neredeyse hepsi doğru. rica etsem 24.10.84 istanbul 14:30 için de bakabilir misiniz?
dediğiniz kişinin yükseleni kova,kendisinde de mars ve jüpiter birleşmiş oğlakta en iyi anlaştığı burç oğlak ama bol tartışmalı haraketli,bu yakınınız master yapıyor yada yurt dışında mı yaşamak istiyor.yaylarla ve kovalarla da fena değil. ayı akrepte kendisin kısıtlayan karışan biri ise kendi gibi insanlarla nalaşamıyor daha özgür bir alanı olsun istiyor fakat kendi bu hakkı karşısındakine tanımayabilir.

birincil anlaşamadığı burç akrep burcunda doğanlar,ona fazla benzeyenler onda sıkıntı yapıyor.dışardan mantıklı bilimci gibi görünse de içerde çok yoğun hisleri olabilir.tiner gibi birden parlayabilir yeterki bir kıvılcım çıksın.çalışmayı seviyor aslında.yine de yükselen kova ona belirsizlik zaman zaman herşeyden bıkıp gemileri yakma isteği getirebilir onu başarılı kılan çok çalışması ve azim "gücü"ufak şeyler için mantıklı açıkllaması olabilir ama büyük şeyler için ön sezilerini kullanıyor.biraz mr. jackel- mr hide olabilir hayatında denge kuramadıysa,hem duygusal hem mantıksal hayatını dengede tutan insanlara hayran fakat onun kendince kurduğu düzeni bozan bir disipline hayır der.kendi işinin sahibi olması ve yurt dışı ile ilişki kurmak onun hoşuna gidiyor. elektronik aletleri çözmede ve tamir de yetenek sahibi olabilir.kabus görmeye meyilli.ayakları vurma çarpma vb yaralanmalara hasas çok ayakkabı da vurabilir ayağına.arkadaşı bol.kendini özgürlükçü görse de bazı dogmatik inançlara yada geleneklere bağlılığı olabilir. eğitimi zorlu geçsin geçmesin illa yurt dışı ile bağlantı kurmak istiyor.yay burçları ile de mevsimlik aşklar yaşayabilirler.boğalara ve başaklara çekim duysalarda devamlı ilişki için tek başına başak ve boğa burcunda doğması yetersiz gelebilir kişi için.kendi düşüncelerini kısıtlamasın. orjinal fikir üretmekten ve bunu ifade etmekten kaçınmasın çünkü bulduğu fikirler doğru zaman ve yerde onun şansını açacak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"05/08/1995 izmir saat 06:01" icon7.png

kişinin birincil anlaştığı burç yay ve ruhunu anlayan burçta yay akreplerle de tutku olabilir ama karşısındaki karakterli biri derse çok muhabbet tez ayrılık getirir.terazilerde de çekim ve tartışma bir arada,terazinin sempatisini hayranlarını kıskanabilirsiniz.kardeşlerinizle pek tartışmalısınız.kısa mesafe yolculuklarda hep sorunlarla karşılaşıyorsunuz.elleriniz biraz sakar olabilir. ellerinizi gövdenizi sürekli bir yerlere çarpıyor olabilirsiniz yada size bir taş gelse kafanıza çarpsa bir şey olmaz ama kolunuza gelse anında morarır.genel sağlık olarak iyisiniz.yalnız ufak hastalık geçişleri görülebiliyor siz hastalanınca çoğunlukla ayakta atlatırsınız.birgün grip olup ertesi gün mide üşütmesi şikayetiniz olabilir ama sizi yıpratacak kadar değil.iş ortamı olarak belli saatlere sıkışıp değil esnek saatlere göre çalışmak istiyorsunuz çalışmak ilham ve hayallerinizin bol olduğu günlerde verimli.fiziken babanıza benziyor olabilirsiniz.giyiminiz zevkiniz dikkat çekici bedeninizde kıyafetler ışıl ışıl duruyor özellikle sıcak renkler.çok hareketli kalabalık bir aileniz olacak özellikle çocukların çoğu erkek olabilir.başkasının parası size yaramıyor.zaten yakınlarınız size ağlanıyor fakirim diye sizden zengin olsalar bile.

birincil anlaşmadığınız kişinin güneş burcu balık,sonra balık burcunda biriken gezegenleri olanlar.zaten satürn geri harekette doğmuşsunuz bu da hakkınızı kendiniz savunamıyormuşsunuz görüntüsü var.sizin hak savunmanız toplumca kuru gürültü olarak algılanır.kısaca balıkların ağlak halleri sizi bunalta bilir aynı balıklar kendi yapamadıkları için sizi gaza getirip hataya düşürebilir.o yüzden kesinlikle biri sizden bir şey isterken kendi içinizde düşünmeden harekete geçmeyin.ideal partner olgun bir yay-kova özellikleri olan biri olabilir.yay-kova özellikleri taşıyan birinin hayatına düzen getirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...