utkuyaprak Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2014 arkadaslar bir zamanlar beni cok etkilemis bir kız son 7-8 yildir ruyalarıma 2-3 gunde bir sıklıkla girmekte. ne yaptıysam atamıyorum nasıl bir asksa ? bende onun ruyasına giriyormuyum bilmiyorum. ama girmek istiyorum. nasıl yaparım bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 astral seyahat ile yapılabilir diye biliyorum,ama yanlış biliyor da olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 astral seyahat ile yapılabilir diye biliyorum,ama yanlış biliyor da olabilirim. Astral seyehatle nasıl olacakmış anlamadım. Eğer onu gerçekten görme şansın yoksa,unutmaya çalış.Kendine işkence etme,görse ne olucak ki?Lise aşkını bu kadar takma değmez. Eğer görme şansın varsa majikal kedi çalışması vardı forumda bulursam paylaşayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bulamadım üzgünüm Bilen biri çıkar mutlaka ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Sitede bununla ilgili konu olduğunu hatırlıyorum. Üşenmeden biraz ararsan bulabilirsin bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 http://www.gnoxis.com/enokyan-alfabesiyle-r%C3%BCyaya-girme-40023.html http://www.gnoxis.com/ba%C5%9Fka-birinin-ruyas%C4%B1nda-beni-g%C3%B6rmesini-nas%C4%B1l-sa%C4%9Flar%C4%B1m-41089.html Şöyle bir forumu gezdiğimde bu iki konuyu buldum. Ancak daha fazla başlık vardı sanki bu konuyla ilgili... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Lütfen daha detaylı araştırma yapınız. Konu kilitlenmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar