Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2014 [video=youtube;-6VRfdIyBRs]http://www.youtube.com/watch?v=-6VRfdIyBRs Arefin 22 Aralık 2014 Akşamı Yaptığı Gösterinin Sırrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Sonuçta bu bir sahne şovu. Bana kalırsa Aref gibi yetenekli biri ancak bu kadar yeteneğini sunma/sergileme konusunda yeteneksiz olabilir. Bütün ilizyonların zaten bir açıklaması vardır. Mesela aynı açıkladığınız şekilde konuyu bende açıklayabilirim ama bunları yapabilirmisin dersen hayır derim. Sanırım video size ait ve gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Böyle bir video hazırlama gereği neden duydunuz? Parapiskoloji yanılsaması oluşmasın diye felan mı? yanlış anlaşılmasın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Sonuçta bu bir sahne şovu. Bana kalırsa Aref gibi yetenekli biri ancak bu kadar yeteneğini sunma/sergileme konusunda yeteneksiz olabilir. Bütün ilizyonların zaten bir açıklaması vardır. Mesela aynı açıkladığınız şekilde konuyu bende açıklayabilirim ama bunları yapabilirmisin dersen hayır derim. Sanırım video size ait ve gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Böyle bir video hazırlama gereği neden duydunuz? Parapiskoloji yanılsaması oluşmasın diye felan mı? yanlış anlaşılmasın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Şov sonrası internette ki yorumlarda Aref şeytanla anlaşmış,cinleri kullanıyor vs. tarzı saçma sapan yorumlar görünce açıklama gereği duydum. Daha önce hiç bir illuzyonist için yapmadım ancak dün akşam ki oldukça garip tepkiler doğurunca açıklamak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Şov sonrası internette ki yorumlarda Aref şeytanla anlaşmış,cinleri kullanıyor vs. tarzı saçma sapan yorumlar görünce açıklama gereği duydum. Daha önce hiç bir illuzyonist için yapmadım ancak dün akşam ki oldukça garip tepkiler doğurunca açıklamak istedim. Evet bende öyle tahmin ettiğim için ''parapiskoloji yanılsaması'' şeklinde dile getirmiştim. Malesef ki; Aref için baştan beridir söylediğiniz şeyler kullanılıyor, kullanılmaya da devam edecek. Parapiskolojiyi bilen çok kişi yok, az-buz anlayanlar içinde parapiskoloji=cinler. Rahatsızlık duyduğunuz şeyi gayet iyi anlıyorum ama çabanızın boşuna olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa; Aref isminin parapiskoloji sitelerinin bırakın başlıklarında yer alması herhangi bir cümlesinin herhangi bir yerinde yer alması dahi mantıksız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.