masal perisi Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2014 İsveçli metal grubu Opeth`in 2015 yılında Ankara ve İstanbul`da vereceği konserler resmen duyuruldu. Vera Productions, Opeth`in 2015 yılında Ankara ve İstanbul'da vereceği konserlerin resmi duyurusunu yaptı. Bu duyuruya göre 22 Mart 2015 tarihinde İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak olan Opeth, 23 Mart 2015 tarihinde ise Ankara Jolly Joker'da sevenleri ile buluşacak. Etkinliğin bilet fiyatları açıklandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz. 22 Mart 2015 - İstanbul Küçükçiftlik Park 70 TL - Normal giriş 120 TL - Sahne önü140 TL - Sahne Önü Erken Giriş 23 Mart 2015 - Ankara Jolly Joker 70 TL - Normal giriş 100 TL - Balkon120 TL - Balkon Erken Giriş Biletler Biletix üzerinden satışa sunulacak. İstanbul konseri için Goblin Store ve Hammer Müzik bilet satışlarının yapılacağı mekanlar. Ankara için ise Biletix haricinde Always Rock Bar'dan bilet temin edebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Kesinlikle gitmek istiyorum... bu konseri kaçırırsam çok kötü olur:devil: bilecik eskişehirden gelecek olursa arabayla alabilirim.. teşekkürler masalperisi ve empyrium-epica dan haberler varsa onları öğrenmek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 hammer müzikten alın defalarca seyrettim değişiklik yapıp ankara seyircisini merak ettiğim için ankarada izlemeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Forumdan gelecek olursa Istanbul'da gorusmek uzere. Opeth bu. Kaçmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Eveeet haftasonu gidilip gelinebilinir aslında derslerden fırsat olursa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.