Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 [video=youtube;Hy-9G8WwpRA]http://www.youtube.com/watch?v=Hy-9G8WwpRA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Kişisel gelişim adına etkili ipuçları içeriyor video, teşekkürler paylaştığın için. İzlerken kendimi tahlil ettim de biraz, "hayal kurmadan yaşayan" o insan benim. Gerçekliğe o kadar alışmışım ki ütopik olan herşeyden uzak duruyorum ve hayalperest insanları da kendimden uzaklaştırıyorum aynı zamanda. Sanırım hayal kuramıyor olmaktan kaybediyor olabilirim birçok önemli konuda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Kişisel gelişim adına etkili ipuçları içeriyor video, teşekkürler paylaştığın için. İzlerken kendimi tahlil ettim de biraz, "hayal kurmadan yaşayan" o insan benim. Gerçekliğe o kadar alışmışım ki ütopik olan herşeyden uzak duruyorum ve hayalperest insanları da kendimden uzaklaştırıyorum aynı zamanda. Sanırım hayal kuramıyor olmaktan kaybediyor olabilirim birçok önemli konuda. Hayal kurmak küçük bir adım, önemli olan hedef haline getirebilmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lilithismy Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Ben ise sürekli ilk seferden pes eden o kişiyim. Kendimde rahatsız oluyorum. Nasıl aşacağını. Bilen var mı bu durumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Yanlış bilgiler değil ama bence Brian Tracy'nin videoları daha faydalı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Bütün Amerikan sistemi şunun üstüne kuruludur, okuduğunuz bütün kişisel gelişim kitapları, seyrettiğiniz filmler; -Hedefi koy, oraya giderken ne gerekiyorsa yap! Akşam bir film seyredersiniz, açarsınız, bilinçaltımızda ki adam kendimizi özdeşleştiririz. Film boyunca adam çaba gösterir, filmin sonunda başarır, hepimiz rahatlamış olarak yatarız. O başardı, bilinçaltımızda bizde başardık. Birde numaraları vardır! -Film boyunca adamın cep telefonu markasını, arabasını, saatini, yediği ve içtiği ürünleri gösterirler. Ve bilinçaltınıza derler ki: Sen de bu ürünleri tüketirsen, sende başarılısın. Ve bütün sistem bunun üzerine kuruludur. Başarıcaksın! Hedefini koy! Hey, yaparsın sen! Sistemi bunun üzerine kurarlar! Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Bütün Amerikan sistemi şunun üstüne kuruludur, okuduğunuz bütün kişisel gelişim kitapları, seyrettiğiniz filmler; -Hedefi koy, oraya giderken ne gerekiyorsa yap! Akşam bir film seyredersiniz, açarsınız, bilinçaltımızda ki adam kendimizi özdeşleştiririz. Film boyunca adam çaba gösterir, filmin sonunda başarır, hepimiz rahatlamış olarak yatarız. O başardı, bilinçaltımızda bizde başardık. Birde numaraları vardır! -Film boyunca adamın cep telefonu markasını, arabasını, saatini, yediği ve içtiği ürünleri gösterirler. Ve bilinçaltınıza derler ki: Sen de bu ürünleri tüketirsen, sende başarılısın. Ve bütün sistem bunun üzerine kuruludur. Başarıcaksın! Hedefini koy! Hey, yaparsın sen! Sistemi bunun üzerine kurarlar! Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek En iyi anarşi ve başkaldırı filmlerinden biri olan Fight Club bile toplum gazını almak için yapılmıştır.İçindeki tüm sisteme karşı çıkma duygusunu film boyunca adamların yaptıklarını yapmış gibi hissederek yaşarsın ve film bittiğinde sanki günlerce eylem yapmış gibi doymuş olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 En iyi anarşi ve başkaldırı filmlerinden biri olan Fight Club bile toplum gazını almak için yapılmıştır.İçindeki tüm sisteme karşı çıkma duygusunu film boyunca adamların yaptıklarını yapmış gibi hissederek yaşarsın ve film bittiğinde sanki günlerce eylem yapmış gibi doymuş olursun. ve birde elmanın yarısı çürük diye onu çöpe sallamayın, bu israftır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 ve birde elmanın yarısı çürük diye onu çöpe sallamayın, bu israftır. Çürük elmadan çok düşünen beyinlere yem olarak bir iki fikir verirsin.Yıllarca o fikirlerin dahiyane olduğunu düşünerek yaşar.Ama pratikte hiçbirşey yapmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Çürük elmadan çok düşünen beyinlere yem olarak bir iki fikir verirsin.Yıllarca o fikirlerin dahiyane olduğunu düşünerek yaşar.Ama pratikte hiçbirşey yapmaz... Hangimiz bize verileni seçebildik ki, pek bir esprisi yok? Yuvarlanıp gideceğiz işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Yanılsamalardan,aldatmacalardan kurtulunca insan daha huzurlu hissediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Bütün Amerikan sistemi şunun üstüne kuruludur, okuduğunuz bütün kişisel gelişim kitapları, seyrettiğiniz filmler; -Hedefi koy, oraya giderken ne gerekiyorsa yap! Akşam bir film seyredersiniz, açarsınız, bilinçaltımızda ki adam kendimizi özdeşleştiririz. Film boyunca adam çaba gösterir, filmin sonunda başarır, hepimiz rahatlamış olarak yatarız. O başardı, bilinçaltımızda bizde başardık. Birde numaraları vardır! -Film boyunca adamın cep telefonu markasını, arabasını, saatini, yediği ve içtiği ürünleri gösterirler. Ve bilinçaltınıza derler ki: Sen de bu ürünleri tüketirsen, sende başarılısın. Ve bütün sistem bunun üzerine kuruludur. Başarıcaksın! Hedefini koy! Hey, yaparsın sen! Sistemi bunun üzerine kurarlar! Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek Katılıyorum. O kitapların çoğu da sistemi devam ettirmek için yazılmış. Ama dünya herkesin hırsını doyuracak kadar geniş değil ne yazık ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.