Sofi Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 Bir arkadaşıma bir konuda doğruyu söyletmek için iksir yapmak istiyorum. Benim araştırmalarıma göre ortaya şöyle bir içerik çıktı: karanfil+tormantil/kan otu+yenibahar/süsenotu+alkol/su/sirke+yağmur suyu/dolunay suyu/sirke athame ile karıştırıp kahvesine koyacağım. Bu bitkilerin özelliklerine bakmıştım. Bilgili arkadaşlar da yardımcı olabilir mi acaba başka önerileri varsa? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Neden karşısına geçip,gözünün içine bakıp doğruyu söylemesini istemiyor sun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Neden karşısına geçip,gözünün içine bakıp doğruyu söylemesini istemiyor sun ? Çünkü başkasına söz verdiyse doğruyu kolay kolay söylemeyecektir. Ama işin içinde ben de varım ve bilmem gereken gerçekten önemli bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazmicam yazmicam dedim yazilanlarla dalga gecmeyi sevmem ama bunu yazmazsam gider bileklerimi falan keser kendime birsey yapardim heralde. Bu nasil bir nick-entry uyumsuzlugudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 O zaman olayın içindekileri topla ve ciddi bir konuşma yap.Bence doğruyu söylerler.Buda olmadı kafasına silah yada boğazına bıçağı daya şakır şakır öter.Baktın bunlarda olmuyor antik çin işkence sanatını uygula.Bunlar küçük sorunlar,dünyevi sosyal yöntemleri kullan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Cevapları görünce daha bir anladım Wicca'nın insanlara ne ifade ettiğini. Cevaplarınız için teşekkür (!) ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Menekşe, çan çiçeği, sandal odunu, defne ve bal. Bunları ve kendi eklemek istediğiniz otları yeraltından çıkmış suyla iksir yapabilirsiniz. Ayrıca burası witchcraft bölümü. Bölümle ilgili bir konu açılmış. Konu hakkında ilgisi olmayan mesajlar yazmanın amaçsızlığı çok rahatsız edici. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Konu ile alakalı olmayan mesajlar yasaktır ve üst başlıklarda konuyu dağıtmak uyarı vermeksizin doğrudan cezaya tabidir. Lütfen doğru düzgün cevaplar veriniz ve ilgilenmiyorsanız vermeyiniz. Tekrarında ceza uygulanacaktır. Çuhaçiçeği ve sığırkuyruğu da doğru söyletme için kullanılan bitkilerden. Bunlara ek olarak akuamarın taşı kullanabilirsin. Akuamarin hem doğruyu söyletme hem de gizli kalmış sırları ortaya çıkarma için eski zamanlardan beri kullanılmış taşlardan biri. Karanlık ay ise zaman olarak bilinçaltını açığa çıkaracağı için uygun bir zaman olacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Sirius ve hektor cevaplarınız icin teşekkür ederim. Elimde defne ve akuamarin var. Bunlarla bir karışım yapmaya çalışacağım. Sonuçları da yine burada paylaşırım. Etkili olursa ihtiyacı olanlar çalışmalarında kullanabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Güzel konu, tarifi derledikten sonra burada paylaşıp, sonucunu yazar mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Güzel konu, tarifi derledikten sonra burada paylaşıp, sonucunu yazar mısın? tabii ki. Ufak tefek malzeme eksiklerim var. Bir de yağmur suyunu şarj etmek için ayın 4'ünü bekliyorum. Denedikten sonra sonuçları ve tarifimi yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Teşekkür ederim ben de uzun zamandır iksir denemeleri yapıyorum da, basit amaçlar için. Şifa, uyku, huzur, aşk falan. Hiç doğruyu söyletme gibi ustaca bir iksir görmemiştim de duymamıştım da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Teşekkür ederim ben de uzun zamandır iksir denemeleri yapıyorum da, basit amaçlar için. Şifa, uyku, huzur, aşk falan. Hiç doğruyu söyletme gibi ustaca bir iksir görmemiştim de duymamıştım da Ben de aynı durumdayım. Genelde koruma, kötülük def etme, şifa, kehanetle ilgili yapıyordum. Bu ilk üst düzey denemem olacak. Bir de bu konuyla ilgili çok fazla bilgi yoktu o yüzden zorlandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheDarkWizard35 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Tarifi uyguladıysanız sonucu öğrenmeyi bende çok isterim . Ve de tarifin kendisini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.