Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2014 Merhaba. İngilizcesi güzel seviyede olan,Türkçe cümleleri doğru bir şekilde ingilizce çevirebilecek seviyede arkadaş var mı? Varsa yorum atarsa veya özelden atarsa ulaşırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Çocukken de böyleydim, 0.5 ucu olan var mı dediklerinde "bende var ama vermem" bakışı atardım sınıfa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yani fevkalade bi ingilizcem yok fakat hazirlikta writingim iyiydi yazabiliyorsam okuyup ceviredebilirim diye dusunuyorum. Tekrar soyluyorum ingilizcem cok iyi degil tez, bilimsel yazi falan ceviremem elinde ne var bilmiyorum ama caresiz kalirsan bakabilirim belki ufak tefek bir yardimim dokunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 çeviri metni ne ile ilgili? İstersen yardımcı olmayı denerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 çeviri metni ne ile ilgili? İstersen yardımcı olmayı denerim Sağolasın dostum şimdilik hallettim. Teşekkür ederim tekrardan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Sen istiyor turkça çevuri . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.