Fanchone75 Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2014 Olay Tayvan'ın suça batmış başkenti Taipei'de geçer. Lucy adında genç bir kadın Richard adlı sevgilisi yüzünden bir uyuşturucu kaçakçılığına yardım etmek zorunda kalır. Fakat yanlışlıkla karnındaki uyuşturucu paketi sızdırmaya başlayınca inanılmaz bir şey olur ve Lucy'nin IQ'su artmaya başlar ve olaylar gelişir. Gerçekten çok güzel bir film biraz kısa gibi geldi bana ama gerçekten izlemesi çok zevkliydi.Oyuncular arasında Morgan Freeman, Scarlett Johansson gibi harika oyuncular olması da albenisini arttırıyor. Gerçekten tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Ben de izlemiştim, harika bir filmdi, hele son sahnesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Zayıf içerik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar