masal perisi Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2014 Yapımı:2014 - ABD , Avustralya , Türkiye Tür Dram , Savaş Süre:97 Dak. Yönetmen:Russell Crowe Oyuncular:Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Olga Kurylenko, Jai Courtney Senaryo:Andrew Knight Yapımcı:Andrew Mason , Keith Rodger Avustralyalı bir çiftçi olan Connor (Russell Crowe), 1919 yılında Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelir. Gelibolu'da savaşta kaybolan üç çocuğunu bulmak için arayışa koyulur. Arazide su bulma konusunda bir usta olan Connor, oğullarına ait bir iz bulabilmek için her şeyi yapacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Russell Crowe 10 numara adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 bayrak ayrıntısına dikkat edilmemiş gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 The Water Diviner:Son Umut yapacağınız çeviriyi Neyse sakinim:) Çok merak ettiğim bi film Beğenirsem söylerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 ben gittim...ne begendim ne begenmedim ....gitmeyin paranıza yazık diyemem,ama kesin görmelisiniz de diyemem ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.