Guest elacayib Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 A Tout Le Monde Don't remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became I had no idea what it'd cost My life passed before my eyes I found out how little I accomplished All my plans denied So as you read this know my friends I'd love to stay with you all Please smile when you think of me My body's gone that's all ⬠tout le monde ⬠tout mes amis Je vous aime Je dois partir These are the last words I'll ever speak And they'll set me free If my heart was still alive I know it would surely break And my memories left with you There's nothing more to say Moving on is a simple thing What it leaves behind is hard You know the sleeping feel no more pain And the living are scarred .............................................................. neredeydim, hatirlamiyorum yasamin bir oyun oldugunu farkettim ne kadar ciddiye aldiysam o kadar zorlasti kurallari bedelimin ne oldugunu bilemedim yasamim gozlerimin onunden gecerken gordum ki cok az sey basarabilmisim esirgenmis benden tum istediklerim. bunlari okurken, bilin ki dostlarim sizinle kalmayi cok isterdim lutfen gulumseyin akliniza geldigimde giden sadece bedenim. tum dunya! tum dostalarim! sizi seviyorum ama gitmeliyim bunlar son sozlerim sonsuza dek tek soyleyebilecegim, ve bu sozler, beni serbest birakacaklar. kalbim yasiyor olsaydi, kesinlikle kirilirdi, biliyorum. ve tum hatiralarim sizinle kaldi. kalmadi soyleyecek baska bir seyim devam etmek basit bir seydir geride birakilanlardir zor olan. bilirsin ki uyuyanlar aci duymaz yasayanlardir korkan... http://www.youtube.com/watch?v=FhAdjEvyWEk Creep When you were here before, couldn't look you in the eye. Sen daha önce buradayken, gözlerinin içine bakamadım. You're just like an angel, your skin makes me cry. Tıpkı bir melek gibisin, cildin beni ağlatıyor. You float like a feather, in a beautiful world Bir tüy gibi süzülüyorsun, güzel bir dünyada I wish I was special, you're so fucking special. Özel olmak isterdim, sen o kadar kahrolası özelsin ki But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here. Ama ben kimsenin hoşlanmadığı,uzak durduğu, tuhaf biriyim. Burada ne işim var ki? Buraya ait değilim. I don't care if it hurts, I want to have control. Acı verir mi umurumda değil, Kendi denetimime sahip olmak istiyorum. I want a perfect body, I want a perfect soul. Kusursuz bir beden istiyorum, Kusursuz bir ruh istiyorum. I want you to notice, when I'm not around. Ben ortalıkta değilken , bunu farketmeni istiyorum You're so fucking special, I wish I was special. Sen o kadar özelsin ki, ben de özel olmak isterdim. But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here?. I don't belong here Ama ben kimsenin hoşlanmadığı,uzak durduğu, tuhaf biriyim. Burada ne işim var ki? Buraya ait değilim. She's running out the door, she's running, she run, run, run, run, run. Whatever makes you happy, whatever you want. o kız kapıdan koşarak çıkıyor Koş seni her ne mutlu ediyorsa ,istediğin her neyse You're so fucking special, I wish I was special, Sen o kadar özelsin ki, ben de özel olmak isterdim. but I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here, I don't belong here. Ama ben kimsenin hoşlanmadığı,uzak durduğu, tuhaf biriyim. Bu dünyada ne işim var ki? Buraya ait değilim. http://www.youtube.com/watch?v=wHbLkp7Pj6o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 normaldir intihar..... hassas psikolojideki insanların dinlememesi gerek şarkılar.... teşekkürler elacayib Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 cok güzel bir paylaşım olmuş...anathema- angelica su anda 10 sn den fazla dinleyemediğim bir sarkıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bı de murat kekıllı vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Angelica Where are you tonight? Neredesin bu gece? wild flowers in starlit heaven yıldızların aydınlattığı cennetteki vahşi çiçekler still enchanted in flight Hala büyülenmiş uçuyor obsessions lament to freedom takıntılar özgürlüğe ağıt yakıyor A timeless word the meaning changed zamansız bir kelime anlam değişti But I'm still burning in your flames, ama ben hala senin alevinde yanıyorum Incessant, lustral masquerade, sürekli, parlak kandırmaca Unengaged, dilit love didn't taste the same tutturulmamış, tutukulu aşk aynı tadı vermedi And I still wonder if you ever wonder the same Ve ben merak adiyorum senin aynı şekilde merak edip etmediğini And I still wonder... Ve ben hala merak adiyorum http://www.youtube.com/watch?v=KbU5PhQ1CGU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 tesekkür mü etmeliyim yoksa kızmalı mıyım?... ölmemi mi istiyosun:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Evet ya bir de Kekili vardı.:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Ahmet Kaya-İçimde Ölen Biri Var Ahmet Kaya-Giderim Teoman-Güzel Bir Gün Burak Kut-Komple İsmail YK-Allah Belanı Versin (Bu son iki şarkıya maruz kalınca içimde bastırılamaz bi intihar isteği doğuyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 evet hatta britney spears gibi şarkıcıların şarkılarında gizli satanik cümleler ve şifreler olduğu söyleniyor yani tersten okuyunca şeytani kelimeler ve inanca hakaret olayları vardı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 su an her an vazgecebılırmısım gıbı hıssedıorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Beni ölüme sürükleyecek en son kişi Britney Spears olurdu herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 metallica to live is to die şarkı çok hoşuma gdiyo ama adı bile iç karartıcı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Metallica - To Live Is To Die When a man lies He murders some part of the world These are the pale deaths Which men miscall their lives All this i cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation Take me home bir adam yalan söylediğinde dünyanın bir kısmını öldürür; bunlar insanların hatayla yaşam olarak adlandırdıkları solgun ölümlerdir, bütün bunlara şahit olmaya daha fazla katlanamıyorum, kurtuluşun krallığı beni evime götüremez mi? http://www.youtube.com/watch?v=0MqjGC4Yi4M Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 So as you read this know my friends I'd love to stay with you all Please smile when you think of me My body's gone that's all ilk şarkı hoşuma gtti burdaki anlamda gayet gzel-sadece bedenin göçü! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 runnin up that hill-to love is to die.. superlerdir.. tesekkurler paylasim icin.. ben de bi link verim.. http://www.youtube.com/watch?v=cfjpQZkC92Y Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zalim Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 yav ben bunlarin hepsini dinlesem intihar edecegimi hic sanmiyorum intihar etmem icin insanin cok onemli bi nedeni olmasi lazim bi sarki icin intihar edilir mi yaww bunlari dinleyip iciniz kararacagina intihari dusuneceginize bence ankara oyun havalri dinleyin stresiniz azalsin arkadaslar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 cok güzel bir paylaşım olmuş...anathema- angelica su anda 10 sn den fazla dinleyemediğim bir sarkıdır... kessinlikle katılmakla beraber burzumun "spell of destruction","dunkelheit" ve biçok şarkısı feci yapıo beni:swoon2: -------------------- yav ben bunlarin hepsini dinlesem intihar edecegimi hic sanmiyorum intihar etmem icin insanin cok onemli bi nedeni olmasi lazim bi sarki icin intihar edilir mi yaww bunlari dinleyip iciniz kararacagina intihari dusuneceginize bence ankara oyun havalri dinleyin stresiniz azalsin arkadaslar onnar dahada beter yaf...benim iyice içim sıkılıo onnarı dinnedikçe (geleneksel ankara türkülerini katmıom) ankaralı turgut ve benzerlerini dinledikçe acıyorum bi müzik aleti bu kadar mı ucuz bişe uğruna harcanır die:swoon2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bu şarkı da çok güzeldir.. http://youtube.com/watch?v=jNkHMGbGsKE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Megadeth-Lucretia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 bu şarkı da çok güzeldir.. http://youtube.com/watch?v=jNkHMGbGsKE iced earth - melancholy coşturur beni ----------------------------------------------- bu şarkı insanı hep derinden etkiler... benden tavsiye anlamını fazla kurcalamayın. deneyimlerle sabittir ettirir.. orphaned land - never ending way. I am within you now, with my sinful cry I am within you, now one am I Perish the love, perish your love When the sunfilled summer comes to love It seems like a neverending way It comes to us like a snow-white dove It seems like a neverending way I am within you now with my lonely cry I am within you now 'till the time we die I am within you now 'till the time we perish the love Perish your love 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 http://www.undream.net/Solitude_INF.mp3 http://www.undream.net/Cry_INF.mp3 intihar moduna gecmek isteyenler bu iki linke göz atabilirler umarım linkler calışıyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 ıced earth anathema metallica vs vs vs..hepsi birbirnden sağlam direk ruha işliolar:) ellerinize sğlk:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Bu şarkıyı bizlere anımsattığın için teşekkürler Schezophreniac Gerçekten sıkı bir şarkı veya ultra şarkı desem daha mantıklı olur. İnsanı derinden yaralıyor. Iced Earth - Melancholy make the sadness go away come back another day for years i've tried to teach but their eyes are empty empty too i have become for them i must die a sad and troubled race an ungrateful troubled place i see the sadness in their eyes melancholy in their cries devoid of all the passion the human spirit cannot die look at the pain around me this is what i cry for look at the pain around me this is what i'll die for make the sadness go away come back another day the things i've said and done don't matter to anyone but still, you push me to see something, i can never be why am i their shattered king? i don't mean anything i see the sadness in their eyes melancholy in their cries devoid of all the passion the human spirit cannot die look at the pain around me this is what i cry for look at the pain around me this is what i'll die for --- Kov kederleri Başka bir güne sakla dönüşünü Anlatmaya çalıştım yıllar yılı Fakat gözleri öylesi boş ki.. Ben de benzedim onlara Ölmeliydim onlara göre Mutsuz ve kederli bir ırk Nankör ve perişan bir yer Kederi görüyorum gözlerinde Hüznü,ağlamalarında Yoksunlar tutkudan. Yok edilemez insan ruhu. Bak etrafımı saran acıya Ağlıyorum bunun için Bak etrafımı saran acıya Ölüyorum bunun için. Kov kederleri Başka bir güne sakla dönüşünü Söylediklerim ve yaptıklarım Hiç kimseye bir şey ifade etmiyor Fakat hala görmeye zorluyorsun Asla olamayacağım bir şeyi. Niçin onların devrik kralıyım ben? Hiç bir şey ifade etmiyorum ki.. Kederi görüyorum gözlerinde Hüznü,ağlamalarında Yoksunlar tutkudan Yok edilemez insan ruhu. Bak etrafımı saran acıya Ağlıyorum bunun için Bak etrafımı saran acıya Ölüyorum bunun için. http://www.youtube.com/watch?v=XyXZilmWLHI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 intihar kıs süreli negatif psikolojiye yenilme anıdır,bu şarkılarda yardımcı aktörler anathema - are you there ve requiem for a dream in soundtrack ini tek geçerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.