Heretik Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2015 Endvra, dark ambient tarzında müzik yapan ve 1994 te kurulan iki kişilik bir projedir. Grubun üyeleri Stephen Pennick ve Cristhoper Walton'dur. Grubun ismi önceleri Abraxas iken sonradan değiştirilip Endvra yapılmıştır. Endvra ismi, Katharizm inanışındaki ritüellerden alınmadır. Endvra'yı kendine has yapan özelliklerin başında dark ambient için kullandığı teknik altyapı gelir. Aslında teknik altyapıdan ziyade ilahiler, inlemeler, yakarışlar, ritüelist perküsyonlar, kalın titreşimli ekolu ses efektleriyle birlikte tam olarak karanlık bir atmosferi yakalamayı başaran bir gruptur. Grubun müzikal anlayışı, Aleister Crowley'nin majikal anlayışı, Lovecraft'ın Ctulhu mithosu gibi konseptlerle birleştirilerek, kendi deyimleriyle beynin alfa dalgaları yaymasını sağlayacak parçalar üretmektir. Walton kendini bir misantropist - insanlıktan nefret eden- olarak ilan eder. Ayrıca Fransa'daki Endüstriyal Müzik Festivali'nde aşırı boyutta şiddet ve cinsellik içeren videolar gösterdikleri için festivalden kovulmuşlardır. Grup şu anda aktif değildir fakat dark ambient dalında en özgün ve karanlık atmosferi yakalayan gruplardan biridir. Bu da grubun çalışmalarından bir parça. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Beğendim güzel de; müziklerine baktım biraz, bir coşma noktası yok başladığı gibi bitiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Beğendim güzel de; müziklerine baktım biraz, bir coşma noktası yok başladığı gibi bitiyor. Evet, genel olarak fazla inişli çıkışlı olmayan rutin bir dizilimi takip ediyorlar, zaten ambient müziğin doğası gereği de normal bir durum bence. Beğenmene sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Burada da ambient tarzı müzikler var. Özellikle ilk üç çok iyi. http://www.gnoxis.com/zero-cult-videolar%C4%B1-58944.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 şaheser. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Great God Pan adlı albümlerinden Black Eden'la birlikte bu albümleri zaten zirvesidir Endvra'nın. Bence Great God Pan'in en iyi şarkısı budur ya da beni en çok etkileyeni, karanlık tınılar vazgeçilmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Va avavay iyi görünüyor. Akşam eve gideyimde dinleyeyim... Teşekkürler Heretikanka. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Va avavay iyi görünüyor. Akşam eve gideyimde dinleyeyim... Teşekkürler Heretikanka.ne demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.