sidar Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2015 Sadakatsizlik hususunda kadın psikolojisini iyi işleyen, Çocukken karşılaştığım sonra tekrar izlediğim film tavsiye ederim . tür : dram gerilim Vizyon tarihi : 2002 Oyuncular: Richard gere,diane line Ve yakışıklı Oliver martinez . Özet & detaylar Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York'ta bulunduğu bir sırada ufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie'nin dizinde oluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifi kabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleri atmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işler karışacaktır... Adrian Lyne tarafından yönetilen filmin başrollerinde Diane Lane, Richard Gere ve Olivier Martinez yer alıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Cocukken mi izledin.. Bi insanın yaşlandıgını boyle soylerker mi yuzune.. Yarın bana da teyze dicekler..oy oyy.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Aldatma temalı daha iyi filmler var Ben sıradan bulmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Oyuncuların kalitesinden dolayı sevdiğim aldatma temalı film benimde ,Hele oliver martinez idollerimden biridir .Burada yaşlılık kaçınılmaz .gerçekler insanı özgürleştirmeli amonhera ,Tabi hiç yaşlanmamak imkansız değil Quantum iyileşme alanında bu konuda çalışmalar öngörüler var ,Tabi burası yeri değil . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Aldatma temalı daha iyi filmler var Ben sıradan bulmuştum Şu fransız filmi sadakatsizler gibi mi mesela fransızca ya olan merakından dolayı tavsiye ederim izlemişsindir de zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.