bcumen Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2015 İyi forumlar, Gecenin sessizliğinde kulağıma çok yüksek uğultu sesleri cızırtılar çınlama vs beynimi kazıyan tiz sesler geliyor. Sizde de oluyor mu? ya da sebebi ne olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Uğultu değil de çınlama ve o bahsettiğin tiz ses tüm insanların yaşadığı birşey olduğunu biliyorum. Abartılı değil öyle değil mi? Gerçekten sessiz yerlerde oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Normal şeyler bunlar . Hemen herkese oluyordur bana da oldukça uğultulu sesler geliyor. Tiz sesler hep var bende şuan olduğu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 rahatsız etmiyor mu peki benim beynim uyuşuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Eğer o kadar şiddetliyse nörolojiye gözükmeni tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 rahatsız etmiyor mu peki benim beynim uyuşuyor benim de sanki beynim patlayacakmış gibi basınç oluyor ama yavaş yavaş nefes alıp yan dönüyorum falan nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum benim yatarken oluyor genelde . yavaş yavaş nefes alıp nefesini düzenlersen geçer. en azından benim geçiyor. ses gitmez belki ağrı gider . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reed8 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 evet yasadım aynı seyi, ilginc olan kafama kulagını dayayanlar da duymustu.kısa kesik aralarla sinek sesleri... hala aklımı kurcalar yani cözebilmiş değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Eğer o kadar şiddetliyse nörolojiye gözükmeni tavsiye ederim. bu daha kesin bir çözüm tabii belki bir sıkıntın vardır. bir ara bende görüneyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 evet yasadım aynı seyi, ilginc olan kafama kulagını dayayanlar da duymustu.kısa kesik aralarla sinek sesleri... hala aklımı kurcalar yani cözebilmiş değilim seninkini daha ilginçmiş. yani belki benimki de duyulur ama hiç denedim zaten olacağını da sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nJyJYg63DMc Arkadaşlar bilimsel açıklaması budur. Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar rahatsız edici hale geliyor sanırım. Fakat dediğim gibi gerçekten abartılı bir olay yaşıyorsanız nöroloji uzmanınıza gitmenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nJyJYg63DMc Arkadaşlar bilimsel açıklaması budur. Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar rahatsız edici hale geliyor sanırım. Fakat dediğim gibi gerçekten abartılı bir olay yaşıyorsanız nöroloji uzmanınıza gitmenizi tavsiye ederim. dinlerken uğultu daha bir arttı ve başım ciddi ağrıyor. o ritmik seslere olan takıntımdan olsa gerek. ben bu sesten bahsetmiyorum ama. benimki çok farklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Tansiyon falan yükseldiginden olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reed8 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 bu seslere benziyodu gercekten. kafam daha cok karıstı şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 benzeri oldu (nasıl olduğunu bilemeyiz ama) ve benzerleri; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Teşekkür ediyorum cevaplarınız için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Teşekkür ediyorum cevaplarınız için Ne demek her zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Her insana sessiz yerlerde oluyor ama bende sesli yerlerde kulagım yaklasık 2-3 sn çınlayınca basıma mutlaka bir olay geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Her insana sessiz yerlerde oluyor ama bende sesli yerlerde kulagım yaklasık 2-3 sn çınlayınca basıma mutlaka bir olay geliyor. Uyarı demekki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silisyumdioksit Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 çınlama ve uğultu tansiyondan dolayı da olabilir. bir daha aynı şey olduğunda tansiyonunuzu da ölçmeyi bir deneyin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missAnon Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Bana da oluyor özellikle uyurken duyduğum seslerle uyanıyorum çınlama vb seylerle yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.