Ancients Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Wc6dB6A81PI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Geçen gün haberlerde görmüştüm bilim adamları bir kurbağayı mı ne dondurmuşlar sonra geri çözmüşler . insanlar üzerinde de denemek için izin istiyorlardı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Geçen gün haberlerde görmüştüm bilim adamları bir kurbağayı mı ne dondurmuşlar sonra geri çözmüşler . insanlar üzerinde de denemek için izin istiyorlardı... İlk denekler bizden çıkar herhalde parayı duyunca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 İlk denekler bizden çıkar herhalde parayı duyunca. Sanmıyorum çünkü kimse bunun için kendini feda etmez. İnsanlar olanaksız görünen şeyler uğruna canlarını vermezler para bile olsa. Diye düşünüyorum. Ki gerçekten olanaksız dondurmak bir insanı çünkü bütün fonksiyonlar duruyor vücutta ve gerçekten olsa bile çok ciddi hasarlar meydana gelebilir uygulanan kişide . kalp krizi gibi işte. Zaman geçtikçe ve müdahele edilmedikçe kalp durur beyne kan gitmez ve ciddi hasarlar oluşur. Örneğini yaşadığımdan biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.