paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2015 ABD'li bir babanın ve Türk bir annenin çocuğu olarak Almanya - Heidelberg'de Dünyaya gelmiştir. Babası NATO'da görevli olduğu için sürekli Almanya'da ikamet etmiş, annesiyle babasının ayrılması sonucu 15 yaşından itibaren Türkçe öğrenmeye başlamıştır. Başlangıçta çeşitli televizyon dizilerinde roller üstlenmiş, vokalistlik yapmış, daha sonra da çıkardığı üç albüm ile ün kazanmıştır. Türkçe rock şarkıcısı, Türk dizi ve sinema oyuncudur. Pamela, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi mezunudur. http://www.youtube.com/watch?v=HA3uv3liw1M&index=4&list=PLsE5rW IyF46Ax2U7BwAUXNLwfwrOzDajx Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Şöyle yağmurlu havalarda, trafik sıkışıklığına çok iyi yakışıyor bu şarkılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Hissettiğim bu, çanta hazırlamanın vakti geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Şu Ayrılamayız Biz'i ilkokuldayken tv de her klibi çıktığında bayıla bayıla dinlerdim. Hakikaten de bu kadının ismi neden böyle necidir hep merak ettiğim halde hiç araştırmamıştım, teşekkürler iyi paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Şu Ayrılamayız Biz'i ilkokuldayken tv de her klibi çıktığında bayıla bayıla dinlerdim. Hakikaten de bu kadının ismi neden böyle necidir hep merak ettiğim halde hiç araştırmamıştım, teşekkürler iyi paylaşım. Aynı yorumu yazıcaktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Şu soğuk İstanbul gecelerinde, İstanbul'un bizi hapsettiği geldi aklıma. Ve haliyle bu şarkıyı hatırladım. Kaliteli olan şeyler hep geride kalmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 g2oB0gPAcCdq4Rrnv9e WIyF46Dp4g2oB0gPAcCdq4Rrnv9e https://www.youtube.com/watch?v=ZrXg96P8YeI&list=PLsE5rWIyF46Dp4 g2oB0gPAcCdq4Rrnv9e&index=29 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Dün istanbul şarkısını açtım ve dedim ki, "nerelerde bu kadın?" Küçükken çok dinliyordum tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Dün istanbul şarkısını açtım ve dedim ki, "nerelerde bu kadın?" Küçükken çok dinliyordum tabi. Küçükken dediğin ne zaman eda Ararım şarkısı kaç gündür dilime dolanmış vaziyette. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Küçükken dediğin ne zaman eda Ararım şarkısı kaç gündür dilime dolanmış vaziyette. 6-7 yaşlarım. küçüğün cücüğü var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 İstanbul şarkısı Pamela'nın yeni şarkısı olarak kalmış aklımda. Baktım 2004 yılında çıkarmış. İyi en azından 2000'den öncesi değilmiş diye düşündüm, ilk albümü ne zaman çıkmış diye baktım 2002 imiş. Kafamda öyle oluşturmuşum ki 2 yıllık süre bana çok uzun görünmüş Bilakis 12 yıl ise kısa gelmiş. Zaman algısı işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2020 Pamela Spence, ya da bilinen adıyla Pamela, Türk rock ve elektronik müzik şarkıcısı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.