pixel Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2015 Liseden bir arkadasim var ben onunla herseyimi paylasir konusur ve eyleniriz anlicağiniz kadariyla kardesim gibidir . Hikayenin onemli kismi sunla basliyo onunn bir sevdigi var ayrilmadan once ben onlari mayis havasinda el ele gormustum. Sonra bu gerceklesti. Daha sonra biz ayni notlari alip ayni seyleri ayni andan soyleyip birbirimizin gelcegini gormeye basladik. Ama akraba bile degiliz bizim gucumuz mu var yoksa bilinc altini oyunu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 bi çok anlamı ve açıklaması olabilir belki ancak geleceği görmek bana tuhaf geldi ve bunu/bunları güç ve yetenek ile bağdaştırmak, sadece bi anlamı/açıklaması ve çözümü-çözümlemesi olmalı; bizim bilmediğimiz ya da henüz bilmediğimiz keşfetmediğimiz ya da insanlık olarak henüz adını koymadığımız olağan şeyler olmalı bizce örneğin, örnek tabi bunlar ve atma-sallama da denebilir psişik bağlar ve ilişkiler- çok fazla yakınlık ve birliktelik etkilenmeye bağlı dinamikler ve gelişimler, açıklanmayan şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Söylediğin şeyler arasında bağlantı kuramadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Benimde birlikte 20 yıl geçirdiğim tek dostum var. Atacağı adımı biliyorum, aynı düşünceleri paylaşıyoruz, aynı şeyleri yiyip içiyoruz. Bunun bir güçle alakası olduğunu düşünmüyorum. Birbirinizi çok çok iyi tanıyorsunuz. Olay sadece bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.