reincarnated Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2015 Nasıl Olmuşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 güzel olmuslar eline saglik en alttaki karakterin kafasi pek olmamis ve yumruk atarken sanki elinde spiral gibi birsey var gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Yeteneğin var Bence çizmekten vazgeçmemeli, bu yeteneği geliştirmelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 güzel olmuslar eline saglik en alttaki karakterin kafasi pek olmamis ve yumruk atarken sanki elinde spiral gibi birsey var gibi... onun kafası normalde öyle zaten beyazsakal reyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hypnotize Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Başarılı beğendim çizimlerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 onun kafası normalde öyle zaten beyazsakal reyiz benim kastettigim diger karakterlerin sanki ruhu varmis gibi duygulari yansitmissin ama sonuncuda sanki HIIII? der gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Monkey D Luffy çok şirin olmuş ama tavsiyen normal kurşun kalemle yapma galiba kömür kalem deniliyordu onlardan satın almalısın ve boyamada da normal olarak boyama gölgelendirme tarzında boya daha çok profesyonel durur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Bu nedir arkadaşım.Bende çizimlerimi atmayı düşünüyordum bunları gördükten sonra vazgeçtim şimdi mutlu musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Vaov! Harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Özellikle pain çok başarılı olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 harikulade.. özellikle 3. çok hoşuma gitti.tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Canım sıkıldığında bende bunu karalamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Forum ressamlarına bir yenisi daha eklenmiş :D Nameste Ve Reincarneted den resim kursları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Özellikle 3. resim çok hoş. Şeyi düşünür müydün; çizgi atarken, kalemi bir ileri bir geri yapmak yerine "düz" çizgi çekmeyi? Böylelikle keskin ve yumuşak, düz hatlar daha da estetik gösterecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Üniversitede okurken odam bunlarla doluydu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Özellikle 3. resim çok hoş. Şeyi düşünür müydün; çizgi atarken, kalemi bir ileri bir geri yapmak yerine "düz" çizgi çekmeyi? Böylelikle keskin ve yumuşak, düz hatlar daha da estetik gösterecektir. Haklısın lakin düz çizgi çizemiyorum. Aslında bu biraz tarzla alakalı, ben düzgün bir şey pek sevmiyorum yamuk yumuk, dikenli, çıkıntılı olmalı. Birde uçlu kalem yada normal kurşun kalem kullanıyorum elimde resim kalemi yok. Önerin için teşekkürler. Bu arada bölümde diğer çizimlerime de göz gezdirir misin? Yorumlarını merak ediyorum açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Haklısın lakin düz çizgi çizemiyorum. Aslında bu biraz tarzla alakalı, ben düzgün bir şey pek sevmiyorum yamuk yumuk, dikenli, çıkıntılı olmalı. Birde uçlu kalem yada normal kurşun kalem kullanıyorum elimde resim kalemi yok. Önerin için teşekkürler. Bu arada bölümde diğer çizimlerime de göz gezdirir misin? Yorumlarını merak ediyorum açıkçası Görüşlerimi dikkate alman beni onore etti, teşekkür ediyorum öncelikle. Evet, açıkcası düz çizgi çekmeyi öğrenebildiğin takdirde görüşün ve anlayışın da değişecek bilmen gerek. Elbette artık yamuk yumuk ve düz olmayan şeylere ilgin azalmayacak, aksine artacak fakat algın değişecek, görüş ve imgeleyiş açın boyut atlayacak. Önemli olan da bu, boyut atlamak. 2 boyutlu görüşten 3. boyuta geçiş için önemli ve olmazsa olmaz bir detaydır bu. Kurslarda da bu detay en başlarda gelir, pürüzleri düzlemek gerekir. Bunun için de mümkün olduğunca düz çizgiler çizmekle başlamak gerekir işe, çekirgeye ilk bu öğretilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 odamı böyle yapmıştım ağ örüp üstüne sabitlemiştim çizimleri görünce aklıma geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Sevgili komuro, resimlerin oldukça büyük olduğu için büyük tabloyu özetlice görmekte zorlanıyorum Resimlerini Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yükle - resim paylaş - Hızlı Resim aracılığıyla yüklerken sağdaki 3 nokta (sitenin araç çubuğu)dan resmin boyutunu 1000px olarak seçererek yükleyip, url adresi ile yükleme yapacak olursan tam oturur şekilde ayarlıyor boyutu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Direk siteye yukledigim için öyle görmek için sağ click resmi yeni sekmede aç derseniz bütünü rahatca görürsünüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Ağ olayı mükemmel cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Ağ olayı mükemmel cidden öyle aklıma geldi elimde fazladan ip vardı bende bir kısmını eşit boyda kesip tepeden bağladım sonra içten dışa düğümleyerek ördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.