bcumen Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Bugünkü aklım olsaydı......... devamını getirelim, başlıyorum Bugünkü aklım olsaydı fazla iyimser olmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Bugünkü aklım olsaydı kimseyi incitmezdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Bugünkü aklım olsaydı okulu bırakmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Yine aynı şeyleri yapardım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Bugünkü aklım olsaydı bugünkü aklımın olmasını isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Bugünkü aklım olsaydı biraz daha mat çalışırdım, balığıma yem vermeyi unutmazdım, beni tırmalayan kedinin kafasını okşamazdım, yaz tatilini iyi değerlendirirdim (24 saat uyuyarak). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Vallahi bugünde aklım yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 La nasıl bir adamsın diye kendime sorardım. Özellikle telefonuma notlar kısmına bile yazmışım bolu çimento hissesi alınacak diye ve sonra oraya bakmayı bile unutmuşum(tek not aldığım hisse de bu özellikle). Sonuç ne mi oldu dersiniz. Geçen mayıs ayında yazmışım bunu ve o tarihten bu yana hisse nerdeyse üçe katlandı. Unutkanlığın zararları diye al duvara çerçevelet as. ZEKA+ÇABA-UNUTKANLIK=0 . Denklem aynen böyle. Daha bugün telefonun notlar kısmına bakınca kafama sıkasım geldi yeminle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 aynı hatayı yapmaz, ama o hatayı yapmayarak bugünkü akla sahip kişi de olmazdım. o zaman da o zamanki aklım olsaydım diye hayıflanır mıydım? e bu ne pis paradoks? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Yine aynı şeyleri yapardım... Şöyle bir düşününce bu başlığa yazacak hiçbir şeyimin olmadığını farkettim. Tipik bir Oğlak burcu olarak; konu her ne olursa olsun bir karar almadan yada uygulamadan önce olumlu-olumsuz tüm sonuçlarını göz önünde bulundurur uzun uzun düşünür ve en doğrusu olduğuna karar verdiğim şeyi yaparım. Ve bu karar üzerinde kimsenin söz sahibi olmasına izin vermem asla. Bu yüzden ; "Şunu yaptığıma çok pişmanım." dediğim hiçbir şey yok. "Pişmanlık, keşke, şimdi olsaydı böyle yapardım" türünden kelimeler bana oldukça uzak oldu yaşamım boyunca. Genelde duygusal konularda dahi mantıklı davranabilen birisiyken, aşkın ilk kez damarlarımdaki kanın içine karıştığını hissettiğimde paniğe kapılmış kontrolü kaybediyormuş gibi hissetmiş ve ne yaptığımı şaşırmıştım. Bu şaşkınlığı atlatıncaya dek karşımdaki kişiyi incetecek bir takım cümleler kurdum, saçma sapan hareketler yaptım istemsiz olarak. Onun canını yaktığımda canımın acıdığını farkettiğim andan beri, saçmaladığıma pişmanım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brooke Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 bugün kü aklım olsaydı,kendimi utandırmazdım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Hasta olduğumu farkettiğim an doktora gider tedavi olup iyileşebilmek için elimden ne geliyorsa yapardım. Dayanamayacak hale gelene dek yıllarca reddettim tedaviyi, artık iyileşmek için de çok geç ölmek için de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yine aynı hataları yapardım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.