indigo55 Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2015 Cansız veya Canlı fark etmiyor bebelac reklamındakı gibi çevresinde bir katman var ama renksiz bazende arkasındaki renkten etkileniyor yani aura gibi değil daha ince ve renkleri yok bazı insanlarda daha geniş bulunuyor genelde özgüveni yüksek insanlarda sanırsam nedir bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fanchone75 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Bu bahsettiğin katmanı bende görüyorum saydam ve genelde arka plan beyazsa daha iyi görülüyor. Bazı insanlarda canlı renklerde gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistikgirl Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Aynısını bende görüyorum genelde otoriter insanlarda daha geniş göründüğünü farkettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Evet otoriter diğer deyişle kibirli kişilerde daha belirgin ve yaygın yetkililer bize bir çare Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Sizinki nasil oluyor bilmiyorumda her görülen rengi AURA diye algilamamaliyiz,vitamin eksikligide olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Sizinki nasil oluyor bilmiyorumda her görülen rengi AURA diye algilamamaliyiz,vitamin eksikligide olabilir Off perseus bizde öyle mi değil mi diye soruyoruz zaten konu paranormala gelince bütün site ateist kesiliyo zaten bende perseus yapıyorum nikimi bazen senden beklemezdim ayrıca farkettiysen ortak görüş var bazılarınınki belirgin oluyo hangi vitamin yapıyorsa bu kafayı bizede ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Off perseus bizde öyle mi değil mi diye soruyoruz zaten konu paranormala gelince bütün site ateist kesiliyo zaten bende perseus yapıyorum nikimi bazen senden beklemezdim ayrıca farkettiysen ortak görüş var bazılarınınki belirgin oluyo hangi vitamin yapıyorsa bu kafayı bizede ver insanlarin etrafinda görüryorsan kesin öyledir indigo vitamin olarak kast ettigim kücük lekeler pantolona bakarsin mor görürsün örnek cok oluyor bu vitamin eksikligi bende bolca yesillik ye fark olursa yaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Bol yeşillik yersem daha sağlıklı bedene sahip olacağım için ruhla beden daha bütün beyin dalgalarım daha düşük olucak daha net görülcek teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 yada PUFFF hersey silinecek normal hayatina geri dön aurasiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fanchone75 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Ben bu katmanı uzun süredir görüyorum ve o kadar süredir vitaminsiz kaldığımı sanmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.