paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2015 Natasha Bedingfield, (D. 26 Kasım 1981) İngiltere - Londra'nın Lewisham semtinde Dünya'ya gelmiş, bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Sanatçı, İngiltere'nin tanınan sanatçılarından Daniel Bedingfield'ın kız kardeşidir. Greenwich Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi gören sanatçı, bu süre içinde çeşitli müzik hareketlerine imza attı. 2004 yılında ilk albümü Unwritten'ı yayınlayan Bedingfield. These Words, Unwritten gibi şarkılarla İngiltere listesinde ilk 10'da yer alarak büyük ilgi çekti. Tarz: R&B, Blue-eyed soul, Pop >>> Natasha Bedingfield - Vikipedi ndex=5 ndex=7 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 [video=youtube;WKQ4b-VfGXA] Pi3ZhCg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 bi filmin sonunda/sonlarında duymuştum bunu; arada neşelenmek için dinlerim http://www.youtube.com/watch?v=savgwG_rolA Hergün geleceğimde olacak şeylerle savaşıyorum Bin tane küçük savaş seçim yapmak zorundayım Kazandığım şeylerle bir ömür boyunu ihtiyacım olmayan şeylerle harcamak ya da Bu kovalanan gökkuşakları ve boş eve gelişler arasında Ve eğer beni soyarsan,uzaktaki her şeyi soyarsan eğer beni soyarsan,ne bulacaksın eğer beni soyarsan,uzaktaki her şeyi soyarsan ben yine de iyi olacağım gururumdan çalmak istediğini al beni oluştur ya da boyutlu olarak kes sadece çığlık atacağım beni engelleme bir milyon/milyonlar içinde tek sesim ve benden bunu alamazsın Bunu alamazsın Bir mikrofona ihtiyacım yok Düşündüklerimi söylemem için Kalbim sanki bir hoparlör gibi ve hep onbir üzerinde Ve eğer beni soyarsan,uzaktaki her şeyi soyarsan hala aynı olacağım yine de sadece çığlık atacağım/bağırağım ya da şarkı söyleceğim; aldırmadan ve benden bunu alamazsın/çalamazsın Çünkü günü sonunda hepsi özetlendiğinde Bu söylediğin şey ve senin kim olduğunu söyletecek şey olacak Sana bunu düşündürecek,olmayan şeyleri düşündürecek bir ses hepsini/herşeyi alıp götürecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.