BloodwitcH Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2015 Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda aklıma takılan bir konuydu. Cadılar ilizyon kullanmış mıdır? Yani ilizyonun sınırlarından bahsediyorum, bugün gözbağcılık ve göz boyama gibi tabirlerle anılan uygulamadan. Kişiye aslında olmayan halüsinasyonlar gördürmek, zihniyle oyunlar oynamak vb. Bilginiz var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Evet tabi ki var.Ama pek hoş değil tarifleri. Yani en azından benim bildiğim. "Ölü insanlar gösterme uygulaması" vardı bu sitede bi yerde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Onu biliyorum, simya tariflerindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama benim söylediğim şey biraz daha farklı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 why harikasın. ben kesin ip vardır diyordum )))) Cadıları bilmem ama ilüzyon günlük hayatta da kullandığımız şeyler. Hatta eminim ki burada herkes kullanıyordur, bilerek yada bilmeyerek. Ancak "Kişiye aslında olmayan halüsinasyonlar gördürmek," kısmı dikatimi çekti, kastettiğin kurşun zehiri gibi birşey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Hayır kimyasallardan bahsetmiyorum, witchcraft kullanarak yapılan çeşitli ilizyonik çalışmalardan bahsediyorum Yukarıda da belirttim, bugün göz boyama göz bağcılık gibi tabirlerle anılan diye. Yani bildiğimiz ilizyon çeşitli özel araçlar kullanılarak yapılıyor, ben büyü yoluyla yapılan çeşitli ilizyonik çalışmaları kastettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 ASILI KİMSELER GÖSTERMEK Eğer istersen bir evin içinde asılmış insan şekillerini gösterirsin. Bunun için: İdam edilmiş olan bir kimsenin gömleğinden veya pantolonundan bir parça alıp o elbise parçasından bir fitil yap. Sonra İçyağı ve İnsan kanı ile bir mum yaptıktan sonra, yapmış olduğun mumun ortasına o elbise parçasını fitil olarak koy. Bu mumu bir odanın içinde yaktığın anda odanın içerisi asılmış insan şekilleriyle dolar. Evet simya bölümündenmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Bir cadı neden ilizyon yapma gereği duysun? kime gösteriş yapacak, neyi ispat edicek... Böyle bir çaba içerisinde olan kişiyi biz cadı diye sayma taraftarı değiliz, büyücü olabilir zira büyüyü herkes belli düzeyde kendince yapabilir.... Eğer ilizyon ve show amacında olan cadılık yoluna girdikten sonra bu davranışı sergilediyse erdemlerin ve bilgeliğin daha farkında olmadığı açık olacaktır. Cadılıkta ilizyon ve show amaçlı gösterileri -büyüsel olsun veya olmasın- bırakın, gerekmediği sürece güçlerinden bahsetmek ve güçlerini göstermek dahi yolun doğasına terstir ve erdem olarak sayılmaz. Sır tutmak çok çok önemlidir. Bu tekrarlandığı takdirde cadı güçlerini kaybedecek, ruhlar ve tanrılar desteklerini çekeceklerdir... Bu dipnotu konunun akışına göre geçtikten sonra; ilizyon olarak tabir etmek doğru değil. Ama evet cadılıkta akıl karıştıran, sanrılar gördüren, delirten, unutturan, yanlış hatırlattıran, farklı baktıran, ruh hapseden, zihin bulandıran, göz bağlayan, göz açan ve daha nice formül ve büyü var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Bir cadı neden ilizyon yapma gereği duysun? kime gösteriş yapacak, neyi ispat edicek... Böyle bir çaba içerisinde olan kişiyi biz cadı diye sayma taraftarı değiliz, büyücü olabilir zira büyüyü herkes belli düzeyde kendince yapabilir.... Eğer ilizyon ve show amacında olan cadılık yoluna girdikten sonra bu davranışı sergilediyse erdemlerin ve bilgeliğin daha farkında olmadığı açık olacaktır. Cadılıkta ilizyon ve show amaçlı gösterileri -büyüsel olsun veya olmasın- bırakın, gerekmediği sürece güçlerinden bahsetmek ve güçlerini göstermek dahi yolun doğasına terstir ve erdem olarak sayılmaz. Sır tutmak çok çok önemlidir. Bu tekrarlandığı takdirde cadı güçlerini kaybedecek, ruhlar ve tanrılar desteklerini çekeceklerdir... Bu dipnotu konunun akışına göre geçtikten sonra; ilizyon olarak tabir etmek doğru değil. Ama evet cadılıkta akıl karıştıran, sanrılar gördüren, delirten, unutturan, yanlış hatırlattıran, farklı baktıran, ruh hapseden, zihin bulandıran, göz bağlayan, göz açan ve daha nice formül ve büyü var. Evet kesinlikle katılıyorum ama ben show amaçlı büyüler istediğimi kastetmedim. Dediğiniz gibi özellikle bize verilmiş bu armağanı -ve sırrı- insanların gözü önünde kişisel amaçlar için ifşa etmek hiç doğru değil. Ben sözünü ettiğiniz zihin bulandıran, farklı baktıran, göz açıp bağlayan formülleri kastetmiştim ama sanırım adını yanlış tabir ettiğim için pek cevap alamadım asıl soruma. Bu formüllerden birine örnek verebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.