masal perisi Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Hangi film ya da dizi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Amargi Hiller'in beynin gizli güçleri kitabında beğendiğim tek kısım buydu onu da bu diziden çalmış...Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Hangi film ya da dizi acaba? Dizinin adı: person of interest Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Hangi film ya da dizi acaba? CBS'de yayınlanan "Person of Interest" adlı diziden bir alıntıdır. CBS ve City TV'nin izniyle Memoriad yarışmacıları ve mental sporcular için paylaşılmıştır demiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Oldukça başarılı bir sahne. Etkileyici. Matematik özürlü birisi olarak şunu söylemeliyim ki; benim anlayacağım dilden anlatan hoca çıkmamış karşıma. Böyle bir hocam olsa Sayısal okumam çok olasıymış. ; Aurora, bunu seyretmelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Pi sayısıyla yazılan şiirler, bestelenen müzikler bile varmış meğer.. http://www.youtube.com/watch?v=u1fcXROw8U0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 2.sezon 11.bölümde bu sahne.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Pi yi 3 aldık ya la biz hep ,Ondalıklı kısımlarına kafamız basamadı hocalar sağolsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Pi sosyal güvenlik kodlarimiz,Kimlik numaralarimiz v.b herseyi barindiriryor.Tamam ama barindirmak disinda hicbir ise yaramaz,bilmedigimiz birseyi bize ögretemez.Videoda cok ilginc bir sey gibi gösterilmis ama öyle degil,icinde olmasindan ileri gitmiyor.Yani üstteki kullanicinin T.C sini bulabilecegim bir formülü varsa ki olamaz cemberin alani,cevresini bulmak öteyede gitmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Pi sayısıyla yazılan şiirler, bestelenen müzikler bile varmış meğer.. http://www.youtube.com/watch?v=u1fcXROw8U0 sol el eşlik etmese pek de ilginç değil aslında. sade gürültü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 sonsuz olması ve sonsuz olasılık ya da kombinasyon barındırması üzerine söylenmiş sanırım bölünmenin tekrarlama/yineleme sunmaksızın ve içermeksizin sürekli yeni dizge ve dizgeler üretmesi fikri ne odaklanılmalı belki ve bunun ifade ettiği şey'e; sonuçta pi sayısı bir oranlamadır-ve büyüklük küçüklüğe göre değişmez-görece sabittir bilmiyorum ama ve ben matematikçi değilim; ve bunun daire evren ve paralel bağlantısı ve ilişkisi üzerine düşünülmesi,-düşünülmeli belki ne ifade ettiği ve edebileceği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 sonsuz olması ve sonsuz olasılık ya da kombinasyon barındırması üzerine söylenmiş sanırım bölünmenin tekrarlama/yineleme sunmaksızın ve içermeksizin sürekli yeni dizge ve dizgeler üretmesi fikri ne odaklanılmalı belki ve bunun ifade ettiği şey'e; sonuçta pi sayısı bir oranlamadır-ve büyüklük küçüklüğe göre değişmez-görece sabittir bilmiyorum ama ve ben matematikçi değilim; ve bunun daire evren ve paralel bağlantısı ve ilişkisi üzerine düşünülmesi,-düşünülmeli belki ne ifade ettiği ve edebileceği Ya yanlış anlamazsanız birşey soracam. Yabancı kökenlisiniz sanırım değil mi? Yani türkçe ikinci dil ve google çeviriden veya farklı bir programdanmı yardım alıyorsunuz? Sadece bu mesajınız için değil bir çok mesajınızı gördüğüm için söylüyorum. Çoğu zaman ''/,-'' işaretleriyle aynı anlamlı kelimeleri birden fazla kez aynı cümle içinde kullanıyorsuz ve çogu zaman yüklemsiz cümleleriniz oluyor. Cümlelerinizi anlamlandırmada zorlanıyorum. Kusura bakmayın konuyla alakasız bu nedenle herkesten özür dilerim. Sadece merak ettiğim bir konuydu arkadaşımızı görmüşken sormak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 bir kodun sadece nasil 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 sayilarindan meydana gelebilecigini biliyorsaniz oda öyledir pek bir numarasi yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Evren Gezegenlerin birbirlerine olan uzaklıklarından tutun da, Satürn’ün halkalarına hatta evrenin kendi şekline kadar pi sayısı tekrar tekrar kendini gösterir. Yeni buluşlar göstermiştir ki evrenin şekli bir dodecahedrondur (12 yüzü eşkenar beşgenlerden (pentagon) oluşan bir yapı ki bu da temelinde pi sayısı olan bir yapı olarak kendini gösterir. Ben hiç anlamam ama matematikçiler keşke öğretmenlik yapmak yerine,para kaygısı taşımadan bunlarla ilgilenseler.Sayılardan ya da harf karşılıklarından birçok bilgiye ulaşılabilir.Antik mısırda "kusursuz sayı" denirmiş pi'ye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Aslında olay birazda daire ve/veya kürenin geometrik özelliğinden kaynaklanıyor yani her şeklin içerise bir küre ve/veya daire oturtabilirsiniz. Dolayısıyla bu özellikten dolayı alan ve hacim hesabına göre Pi sayısı herseyin içine giriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Abartmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Ya yanlış anlamazsanız birşey soracam. Yabancı kökenlisiniz sanırım değil mi? Yani türkçe ikinci dil ve google çeviriden veya farklı bir programdanmı yardım alıyorsunuz? Sadece bu mesajınız için değil bir çok mesajınızı gördüğüm için söylüyorum. Çoğu zaman ''/,-'' işaretleriyle aynı anlamlı kelimeleri birden fazla kez aynı cümle içinde kullanıyorsuz ve çogu zaman yüklemsiz cümleleriniz oluyor. Cümlelerinizi anlamlandırmada zorlanıyorum. Kusura bakmayın konuyla alakasız bu nedenle herkesten özür dilerim. Sadece merak ettiğim bir konuydu arkadaşımızı görmüşken sormak istedim. değil ama sebepleri var içsel düşünce ve devrik -olduğu gibi -aktığı gibi düşündüğüm gibi yani, dokunmadan, ham içte devrilen her şey -tam çıktığı ve olduğu gibi sürekli şiirsel, imgesel siz buna kopuk diyebilirsiniz parçalarla (parçalara bölerek) şiir gibi duraksanarak okunması gerekiyor -eğer metin okuyorsanız hepimiz yabancıyız ya da değiliz kesme işaretleri ise çoklu anlamlarla ilişkili ve düşünmeyle anlamı boş görürsek ve ifade tam doldurmadı hissedersek, yerine bir kaç ifade kullanıyoruz okumayı zorlaştırdığını biliyoruz ancak böyle oluyor- kendiliğinden düşünceyi kelimelere çevirmek diyelim biz buna kelimelerle düşünmek yerine nokta kullanmakla ilgili sorunumuz var bunu nasıl anlatmalı bilmiyorum nokta kapatır ve yargıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 değil ama sebepleri var içsel düşünce ve devrik -olduğu gibi -aktığı gibi düşündüğüm gibi yani, dokunmadan, ham içte devrilen her şey -tam çıktığı ve olduğu gibi sürekli şiirsel, imgesel siz buna kopuk diyebilirsiniz parçalarla (parçalara bölerek) şiir gibi duraksanarak okunması gerekiyor -eğer metin okuyorsanız hepimiz yabancıyız ya da değiliz kesme işaretleri ise çoklu anlamlarla ilişkili ve düşünmeyle anlamı boş görürsek ve ifade tam doldurmadı hissedersek, yerine bir kaç ifade kullanıyoruz okumayı zorlaştırdığını biliyoruz ancak böyle oluyor- kendiliğinden düşünceyi kelimelere çevirmek diyelim biz buna kelimelerle düşünmek yerine nokta kullanmakla ilgili sorunumuz var bunu nasıl anlatmalı bilmiyorum nokta kapatır ve yargıdır Anlıyorum cevabınız için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.