efemera Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2007 amerikan: hey, dostum burda bir problem mi var ? türk: noluyoaa laan burdaaa ? amerikan: nasil gidiyor mike ? türk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni öldürecegim...! türk: salavat getir lan amerikan: oov dostum, hic cool olmamissin... türk: bu ne lan ?? **.**** benzemissin... amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun..? türk: lan süleyman , kap iki RAKI gel bakim hemen .. amerikan: lanet olsun sana christine ! türk: allah senin belaniii versin nurcaan ! amerikan: tanri askina brad, kes sesini artik. türk: allahim sabir ver, kees laan yeteeer amerikan: help me please.. türk: baksana lan !! amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal..? amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum harikaa.. turk 2 : laan biiirak ! iyice entel - dantel oldun basimiza.... amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik amerikan: FBI .. bir kac soru sorabilirmiyim? türk: biz polisden geldik , sen nerdeydin dün lan essek? amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun türk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!! Kurban olsunlar bize:)Ne mutlu Türküm diyene! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Salavat getir kısmına hayran kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Yapmayın arkadaşlar bu kadar felaket durumda değiliz, onlar da bu kadar kusursuz(!) değiller. Cem yılmazın bir tat bir doku serisindeki "tiyatrocu arkadaşla konuşan adam" açıklamalarına benzettim bir an. Düşüncene sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 türk: nabiyon lan.... bu ve bunun çeşitlemelerini çok duyarız ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik cok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 süper komedii ama biz türkler bu kadar çok 'lan' dio muyuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 tabi lan.. .. demez miyiz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 tabi lan deriz tabiii:Dde hep mi lan deriz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 yok lan.. o kadar da cok demeyiz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.