tedd93 Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2009 Konu için en uygun yer burasıdır diye düşündüm. Üzerimizde büyü olup olmadığını nasıl anlarız? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brigit Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 arama motoruna büyü yaz cıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 sen hissediyorsan vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tedd93 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 peki teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 hissetmiyosun dımı işşala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tedd93 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 hissetmiyorum diyemem tuhaf şeyler oluyo rüyalar görüyorum işte araştırdım biraz şu şu oluyosa vardır yazıyor çoğu bana uyuyo neredeyse hepsi ama yinede çelişkiye düştüm :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 diyelim sende büyü var, ne çeşit bir büyü özellikle nasıl yapılmış? ayrıca bildim kadarıyla büyü belirilerinin çoğu aynı oluyor ama yapımına ve kullanılan malzemeye göre başka belirtilrde eklene biliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uc89 Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 medyum memişe baş vur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Büyü felan bunlar batıl inançlar bence en yakın zaman da bi psikiyatriste görün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yarasacss Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 ya bi soru sorulmus nerdeyse her entryde espri amaci var bilgisi olan arkadaslardan rica edilmis bu kadar geyik niye? ayrica parlak fikrin icin saol psikolog konusunda ama buyuye batil inanc diyosan bu forumdan beklentin nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 ya bi soru sorulmus nerdeyse her entryde espri amaci var bilgisi olan arkadaslardan rica edilmis bu kadar geyik niye? ayrica parlak fikrin icin saol psikolog konusunda ama buyuye batil inanc diyosan bu forumdan beklentin nedir? Geyik olsun diye yazmadım gayet ciddiyim büyü bozuculardan medet ummak yerine bu sorununu bilimsel açıdan çözebilir.Ayrıca forumdan beklentim yok beklentim olması için fala büyüye inanmammı gerekiyo? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Karizma Yayınlarındam çıkmış olan Doğu ve Batı Kaynaklarına Göre Büyü, Giovanni Scognamillo & Arif Arslan, isimli kitapta büyü belirtileri şu şekilde sıralanmış, Uzun zaman sağa sola dönme, uyuyama. Ancak iyice dinlendikten sonra uyuyabilme Sebepsiz yere üzüntü, gece boyunca devamlı sıkıntı Bazı insanları görünce onlardan sıkılma, korkma, bir yerde bekleme ve yardım görememe Çok korkunç rüyalar görmeDişlerini sıkma Uykuda çok ağlama, gülme veya çığlık atma Yüksek bir yerden düşüyor gibi olma Garip insanlar görme Sebepsiz yere baş ağrısı İbadet etmede zorlanma Beyin yorgunluğu Kasılma ve sinirlenme TembellikDoktorların sebep bulamadığı ağrı ve sancı bi kaç da ben ekleyeyim Ruh halinizde bir değişiklik hissetmeniz, Vesvese halleri... Mesela; bazıları evden dışarı çıkıp içeri girse elbisesinin hatta tüm bedenlerinin kirlendiği hissine kapılarak elbiselerini değiştirirler ve banyo yaparlar... Bazılarının derdi problemi de su ile; devamlı banyo yapmak isterler saatlerce banyoda kalırlar, saatlerce ellerini yıkarlar. Kendinizi tanıyamaz durumda olmanız, Gece artarak devam eden sıçrayarak uyanmalar, Uyku esnasında korkma, bağırarak uyanma, Korkunç rüyalar görmeye başlamanız, Rüyalarınızda sık sık kedi, köpek gibi hayvanları görmeniz, Uykuda yükseklerden atılma-düşme-uçma (sık sık olanlar) Uyku esnasında dişleri gıcırdatmak.. Uyku esnasında terlemek (oda sıcaklığı yada giydiği şeylerle alakalı olmayan hallerde) Boğuluyormuş gibi olmak (boğazını sıkıyorlarmış hissi) Kalp ya da midenizde ilgili rahatsızlığınız olmadığı halde göğüs kafesinizde ağrı hissetmeniz Aşırı yorgunluk, Ensenizde ağrılar, Kasıklarda ağrı yada şişkinlik.. Saçlarınızda elektriklenmeler olması, Gözlerdeki ağrılar, Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak, Hastada hep bir tedirginlik, uyuşukluk, tembellik Takip ediliyormuş hissi Yalnızlıktan korkma ve tedirgin olma.. (bazıları da tam tersine yalnızlığı sever ve odalarına kapanırlar, kalabalıklardan hoşlanmazlar) Sabahları uyanınca ellerde kollarda (genelde sol kolda) uyuşma Akşam yatağına yattığında uyuyamama sağa sola dönüp durma, sabaha karşı uykuya dalma, sabahları da uyanıp kalkamama hali.. Ayak tabanlarınızın yanma halleri başlıca belirtilerdir. Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür. Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maestro13 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 peki üstümzde büyü varsa tam olarak nasıl bunu kaldırabiliriz hatta sahibine iade edebiliriz ? vede yapılan büyü için odamıza evimize bir madde özel birşey yerleştirilmiş olabilir mi evet ise ne olabilir asıl bulabiliriz nereye konmuş olabiliriz gizlice ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dissconnect Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 medyum memişe baş vur heheh:p katılıyorum bencede medyum memiş. -------------------- peki üstümzde büyü varsa tam olarak nasıl bunu kaldırabiliriz hatta sahibine iade edebiliriz ? vede yapılan büyü için odamıza evimize bir madde özel birşey yerleştirilmiş olabilir mi evet ise ne olabilir asıl bulabiliriz nereye konmuş olabiliriz gizlice ? gözden uzak yerlere bak,yatağının altına, kapı eşiklerinin arasına falan bak.ama büyüyü kaldırmak için ne büyüsü olduğunu öğrenmen lazım ki ona göre kaldırıcan yani sen önce elma mı armut mu onu öğreniceksin ki sana yardımcı olup ona göre tartalım türünü söylersen daha çok yardımcı olabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tedd93 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Karizma Yayınlarındam çıkmış olan Doğu ve Batı Kaynaklarına Göre Büyü, Giovanni Scognamillo & Arif Arslan, isimli kitapta büyü belirtileri şu şekilde sıralanmış, Uzun zaman sağa sola dönme, uyuyama. Ancak iyice dinlendikten sonra uyuyabilme Sebepsiz yere üzüntü, gece boyunca devamlı sıkıntı Bazı insanları görünce onlardan sıkılma, korkma, bir yerde bekleme ve yardım görememe Çok korkunç rüyalar görmeDişlerini sıkma Uykuda çok ağlama, gülme veya çığlık atma Yüksek bir yerden düşüyor gibi olma Garip insanlar görme Sebepsiz yere baş ağrısı İbadet etmede zorlanma Beyin yorgunluğu Kasılma ve sinirlenme TembellikDoktorların sebep bulamadığı ağrı ve sancı bi kaç da ben ekleyeyim Ruh halinizde bir değişiklik hissetmeniz, Vesvese halleri... Mesela; bazıları evden dışarı çıkıp içeri girse elbisesinin hatta tüm bedenlerinin kirlendiği hissine kapılarak elbiselerini değiştirirler ve banyo yaparlar... Bazılarının derdi problemi de su ile; devamlı banyo yapmak isterler saatlerce banyoda kalırlar, saatlerce ellerini yıkarlar. Kendinizi tanıyamaz durumda olmanız, Gece artarak devam eden sıçrayarak uyanmalar, Uyku esnasında korkma, bağırarak uyanma, Korkunç rüyalar görmeye başlamanız, Rüyalarınızda sık sık kedi, köpek gibi hayvanları görmeniz, Uykuda yükseklerden atılma-düşme-uçma (sık sık olanlar) Uyku esnasında dişleri gıcırdatmak.. Uyku esnasında terlemek (oda sıcaklığı yada giydiği şeylerle alakalı olmayan hallerde) Boğuluyormuş gibi olmak (boğazını sıkıyorlarmış hissi) Kalp ya da midenizde ilgili rahatsızlığınız olmadığı halde göğüs kafesinizde ağrı hissetmeniz Aşırı yorgunluk, Ensenizde ağrılar, Kasıklarda ağrı yada şişkinlik.. Saçlarınızda elektriklenmeler olması, Gözlerdeki ağrılar, Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak, Hastada hep bir tedirginlik, uyuşukluk, tembellik Takip ediliyormuş hissi Yalnızlıktan korkma ve tedirgin olma.. (bazıları da tam tersine yalnızlığı sever ve odalarına kapanırlar, kalabalıklardan hoşlanmazlar) Sabahları uyanınca ellerde kollarda (genelde sol kolda) uyuşma Akşam yatağına yattığında uyuyamama sağa sola dönüp durma, sabaha karşı uykuya dalma, sabahları da uyanıp kalkamama hali.. Ayak tabanlarınızın yanma halleri başlıca belirtilerdir. Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür. Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır teşekkür ederim çok yardımcı oldun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Tabi tüm bunlar başka şeylerin belirtisi de olabilir hepsi yada bir kısmı sizde mevcut ise hemen bana büyü yapmışlar diye düşünmeyin çünkü bu etkiler çok genel etkiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingslayer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 bir materyellemi birleiştitilerek yapılır bu tarz büyü işlemleri ve daha somut olguları yokmudur bu makalede paylaşılan piskolojik hallerin değişkenliğinden de gerçekleşir bunun bir keşif yöntemi yokmudur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
10urteker Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 neredeyse her insanın üzerinde bir büyü var zten.. nazar da bir büyüdür bence isteksiz yapılan birşey. şuan ki modern zamanımızda psişiklik çok daha ilerlemiş bence herkesin evinde her dedği çıkan çok iyi fal bakan bi anası bacısı vardır mutlaka.. olmayanlarında yakınlarında vardır, eskiden olsa bunlar cadı olarak adlandırılırdı. şimdiki çağda insanlar yüzyüze görüşmelerde birbrilerini eskiye oranla çok çok daha iyi anlayabiliyor düşüncelerini "tahmin" edebiliyor. birinin baktığı bir fal bile, kişinin inancıyla birleşirse büyü dedğiniz kavramı ortaya çıkarır, genel oranda bu yüzdendir falların çıkması.. bazen siz reddetseniz bile bilinçaltı iş başındadır. eğer bir insanda kendi üzerinde büyü olduğuna inanıyorsa(kesinlikle benim yorumum) birisii büyüyü yapmış olsa dahi büyü bu inancından sonra ortaya çıkarak gerçekleşmeye başlar çünki, dşünceler birleşir.. ve eğer büyüden kurtulmak istiyorsan da tek yapman gereken üzerinde büyü olmadğını bilmek, emin olmak. bunu binbir türlü yol ile yapabilrsin, şatafatlı büyü ritüeli ile de, hiç bir malzeme istemeyen dşünce gücünle de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Uykuda yükseklerden atılma-düşme-uçma (sık sık olanlar) Gözlerdeki ağrılar,Hastada hep bir tedirginlik, uyuşukluk, tembellik Takip ediliyormuş hissi Yalnızlıktan korkma ve tedirgin olma.. Sabahları uyanınca ellerde kollarda (genelde sol kolda) uyuşma var ben üstümde fazla şey hissetmiyorum aslan burcuyum %100 var olduğunu nereden bilicez varsa bozdurmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Diğerlerini bilemeyeceğim de, sol kolda uyuşma varsa acilen kalple ilgili doktora görünmelisin. O pek hayra alamet bir şey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Diğerlerini bilemeyeceğim de, sol kolda uyuşma varsa acilen kalple ilgili doktora görünmelisin. O pek hayra alamet bir şey değil. o kalp krizine işaret Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanshu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. ilk defa konu açıyorum o yüzden ne yapacağımı pek bilemedim yanlışsa eger özür dilerim. neyse ben konuya geçeyim. dayımla yengem 10 sene önce evlendiler.Bi süre sonra anneannemin ve dedemin yanına taşındılar. arada bir kavgalar oluyordu ama bu kavgaların yengemin yalanları yüzünden çıktığını biliyorduk çünkü bir kaç kere yalanlarını yakaladık.ve bu kavgalarda dayım yengemin yalan söylediğini bildiği için anneannemi ve dedemi savunurdu. ancak 2 sene önce dayımda tam tersi bir durum olmaya başladı .artık yengeme inanıyordu ve onun yalan söylemediğini savunuyordu. Her fırsatta yengemin iyi olduğunu iddaa ediyordu.dayımın bu davranışları bize çok yabancı geldiği için anneannem bir falcıya gitti.Falcı bu işte bir büyünün olduğunu söylemiş ve bu büyünün regl kanı ile yapıldığını söylemiş.Dayımın bu hareketleri 2 senedir devam ediyor falcıya inanmamızın sebebi anneannemin oturduğu evi olduğu gibi anlatması.ayrıca falcı bu büyünün regl kanın dahil edildiği bir yiyecek ya da içecekle dayıma sunulduğunu söyledi.büyünün ismini bilmiyorum sadece regl kanı ile yapıldığını biliyorum bu büyüyü bozmanın yada tam olarak nasıl bir büyü yapıldığını anlamanın bir yolu varmı? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zirzopp Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Gittiğiniz medyuma yada her neyse ona sormayı deneseydiniz bu kadar biliiyorsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Buyuyu bozmaya calismak yerine evlerini ayirsalar ya. Bu devirde hala ayni evde yasamak ne oluyor yahu. Ayrica dayinin ilk ailesi bundan boyle karisi ve cocuklaridir. Haksiz bile olsalar kol kirilir yen icinde kalir. Bence dayin dogrusunu yapiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
z3par Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Öncelikle böyle bi büyü var mı ondan bahsetmeliyim sanırım.Büyü dediğiniz şey daha çok bi etki türü , ve bunun çok çeşitleri bulunmakta Örneğin ; Evlendiğinde gelinliğin damatlığın üstünde olması gelinin daha çok lafının geçmesini sağlar aynı zamanda damatlığın üstte olması erkeğin sözünün geçmesi olarak nitelendirilmekte onun haricinde yatağın sağ tarafında uyuyanın daha çok laf geçirdiği vs. gibi şeyler de bulunur.Bunlardan binlercesinin içinde söylediğin şeyde var lakin dediğiniz şey sadece yedirmekle biten bi olay herhangi bi ritüel veya söz dua gibi şeyler gerekmez.Çözümü sağlama ne kadar doğrudur bilmemekle beraber 1 lokma ekmeğe 7 kere ayet-el Kürs-i okuyup yutturulduğu söylenir. Şunu bilmen lazım ki bi kişinin evi tarif etmesiyle medyumluğun bi alakası olmadığı ve Varlığı olan herkezn yapabiliceği bişey olduğudur. Devrimizde büyü var şöyle yapılmış böyle yapılmış denerek yaptırmak veya bozdurmak için hocaların hocalara yollayıp para kazandırttığı dönemdeyiz ki kesinlikle temkinli olmanızı öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.