sirius Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2015 Büyü olup olmadığının nasıl anlaşıldığı ile ilgili çok fazla soru işareti var. Anlamak için çok fazla yol olmasına rağmen burada derli toplu aklıma geldiği ve uygulanabilir olduğu kadarını paylaşmakta fayda var. Eğer bahsetmeyi unuttuğum veya kişisel kullandığınız başka metotlar varsa burada paylaşabilirsiniz. 1- Gözlem Bu yol ruhsal pratiklerle alakası olmayan insanların uygulaması gerekendir. Büyü, klasik düzenin ve enerji akışının dışında bir enerji akışı ve seyir getirir kişinin hayatına. Bu yüzden büyünün doğası hissedilebilir veya gözlemlenebilir. Bu gözlemin tek başına işe yaramadığını, insan psikolojisinin çok yönlü olduğu ve gözlemin subjektif olma olasılığını da göz önüne aldığınızda bunu temel almak pek mümkün değildir. Ama genel fikir verebilir. Ani davranış değişiklikleri Uykusuzluk veya uyku çokluğu Karabasanlar, kabuslar Tuhaf ağrılar, gezen ağrılar, baş ağrısı Büyünün durumuna göre olağan dışı davranışlar. (mesela çok sevdiğiniz bir mekana girmeme isteği, evinizde sıkıntı basma, evde durmak istememe, çocuktan, kocadan, anneden bir aile bireyinden aniden soğuma.) Bir sebep yokken ani depresif ruh halleri İzlenme hissi Öfkelenme, agresifleşme Ani gelen titremeler, uyuşmalar, enerji akımları Duygusal dengesizlikler Evde gölgeler, şekiller, formlar görmek Endişeli, tedirgin ve ürkek olma halleri ve bu liste daha da uzar... Kısacası gözlemleyin, hem o kişiyi hem kendinizi. Önceden nasıldı sonradan ne oldu, ani mi oldu ve neler hissediliyor. Özellikle ama özellikle rüyalar büyüler için çok önemli habercilerdir. Rüyalarda mutlaka kendini belli eder. Ayrıca omen dediğimiz işaretleri de görmekte fayda var. Örneğin evde kendiliğinden eşya düşme, eşya kırılmaları veya üst üste kazaların olması, ölü hayvanlar görme veya yakında hayvanların ölmesi vs. gibi bazı işaretler çevrenizde büyü olduğunu gösterebilir. 2- Meditasyon, Hissediş - Danışma Bir diğer metod ise uzun süredir meditasyon yapıp sezgilerini kullananlar için idealdir. Oldukça basit. Alakalı evin içinde, alakalı kişinin resmiyle veya kendi hayatınıza odaklanarak meditasyon yapmanız ve niyete odaklanmanızdır. Bir görü, sezgi, hissediş veya bilişle büyü olup olmayacağını hissedeceksinizdir. Bir diğeri de eğer yapabiliyorsanız yüksek benliğe, ilahi varlıklara, rehberlerinize, meleklerinize ve diğer yardımcı varlıklara sorup onlardan öğrenmektir. 3- İstihare İstihareye yatmak, düzenli meditasyon yapmayan ve bilgiye ulaşamayanlar için en pratik yöntemlerden biridir. Eninde sonunda mutlaka işe yarar. Kısaca önce ılık bir duş alın. Daha sonra bir tütsü ve/Veya mum eşliğinde niyetinize odaklanın. Hafif bir meditasyon, nefesi dinleme yada bir dinlendirici müzik eşliğinde zihni boşaltın Niyeti kesin ifade etmek çok önemli, gerekiyorsa yazıp yastığınızın altına koyun. sabah uyanır uyanmaz, kağıt kalem ile rüyayı hatırlamaya çalışın Tüm rüyanızı not edin. Niyet şu tarz olabilir: Tüm rehberlerimden, yardımcılardan ve koruyuculardan, büyü yapılıp yapılmadığına dair bilgi istiyorum.-kendinize odaklanarak- Sabah rüyamda gördüğüm mesajı net olarak hatırlayacağım. (Burada inandığınıza göre Allah'tan, tanrılardan, kutsal ruhtan, doğa ruhlarından yardım isteyebilirsiniz.) Eğer ki hatırlamaz veya görmezseniz görene kadar buna devam edin. Mutlaka bilgi gelecektir. Önemli olan rüyayı yorumlamaktır bunu da unutmayın. 4-Defedici- Arındıcı dualar ve pratiklerin yarattığı tesirler Defedici dualar veya arındıcı dualar ile pratikler de anlamanın bir metodu olarak kullanılmaktadır. İster latince, ister arapça ister başka bir dilde defetme ve arındırma duası okuduğunuzda vücutta titreme, uyuşma, omurilikte elektriklenme veya üzerinizde baskı hissederseniz, büyü ya da negatif bir tesirin var olduğu düşünülebilir. Ayrıca reiki, adaçayı yakmak, sirke ve tuzlu suyla banyo yapmak vs. gibi pratiklerde de benzer tepkiler varsa muhtemel bir büyüdür. (Defetme ve Defetme Büyülerinin Temeli Olan Defetme Yağı Yapımı - Açtığım bu konudaki formülü deneyebilirsiniz, sirius) Bu unsurlardan biriyle büyü varlığını test ettiğinizde, genelde kişi o enerjinin "farkına" varacağı için bir veya iki gün sonra rüyasında büyü ile alaklı imgeler görebilir. Arkadaşıma yaptığım küçük bir defetme sonrasında -büyü ile ilgili hiçbir bilgisi olmadığı halde- üç gencin ona kediotu kökü ile yaptığı bir kara büyü ritüeli rüyasında görmüştü ve bir iki günlük uykusuzluk çekmişti. Defetmeye devam ettikçe hem büyüden hem de diğer fenomenlerden doğal olarak kurtulmuştu. Ama oradaki arındırıcı defedici enerji büyüyü de etkilediği için kişi daha derin bir şekilde büyünün etkisini fark eder hale gelmektedir. 5- Sarkaç Bir diğer yöntem sarkaç metodu. Sarkaç ile büyü olup olmadığını sorabilir sağa sola dönüşe göre, cevabı alabilirsiniz. Ayrıca evin neresinde olduğunu, nasıl yapıldığını da sarkaç yardımıyla öğrenebilirsiniz. Sarkaç evet/hayır cevapları verdiği için ona göre sormanız gerekmektedir. Eğer bir kişiye bakacaksanız, o kişinin resminin üzerinde sarkaca sormalısınız, resmi yoksa imgesini zihninizde tutabilirsiniz. Eskiler sadece altın veya gümüş yüzükle bile hemen sarkaç yapıp danışırdı. Yine de düzenli kullandığınız bir sarkaç edinmekte fayda var. Sarkacın nasıl yapıldığı ve kullanıldığıyla ilgili hem kitaplar hem bilgiler var. O detaya girmeye gerek yok. 6- Kehanet metotları Kehanet metotları da eğer bunla ilgili pratiğiniz veya yeterli durugörünüz varsa kullanabileceğiniz metotlardan biridir. Tarot bakmak, rune taşları atmak ya da kullandığınız herhangi bir metot büyünün varlığını anlamak için kullanılabilir. Tarot bakanın yorumuna bağlı olmakla birlikte, büyücü kartı ile birlikte şeytan kartının çıkması genelde kara büyü yapıldığına eğer bu dizimde yıkılan kule varsa, oldukça da tehlikeli olarak bir büyü denemesi olduğuna yorulmaktadır. Yine bu kartlarla birlikte asılan adam, kılıçların onlusu uygun dizimlerde kara büyü ile bağlantılı incelenebilmektedir. İyi veya kötü olup olmadığı diğer kartlarla birlikte olmakla birlikte kupaların yedilisi de büyü yapan bir kişinin varlığına işaret olabilir. Burada sağlama yöntemi yapmakta fayda var. Büyü olduğuna emin olduğunuz kişilere bakarak kart dizilimlerinden tarotunuzun nasıl cevap verdiğini çözebilirsiniz. Bazı tarot benzeri destelerde direk kara büyüye işaret eden unsurlar var, mesela Katina destesinde, Valide kartı doğrudan kara büyü işaretlerinden biridir ve daha yanlış cevap verdiğini görmedim. Siz de elinizdeki farklı destelerle gözlem yaparak doğru kart kombinasyonlarının çözebilirsiniz. --- Sarkaç ve istihare, en rahat kullanılan ve en doğru sonuç veren yöntemlerdir. Eğer sezgileriniz kuvvetliyse, o şekilde hissetmek veya rehberlerinize-yüksek benliğinize danışmakta oldukça yeterli cevabı verir. Tarot bakımının da net cevaplar verdiğine denk geldim. Ama burada kişinin yorum kabiliyeti çok önemli. Elbette bu yöntemler dışında, ruh celseleri ile sorma, okunmuş nesneler ile test etme, ayna ya da yansıyan yüzey yöntemiyle -görü aynası- büyünün varlığını veya yapanı görme, varlıkları çağırarak danışma ya da suya varlık daveti yapma gibi yöntemler de mevcut. Ve daha bir çok yöntemle anlaşılabilir.. Burada önemli olan aktif olarak bu araçları kullanarak büyünün doğasını anlamaktır. Eğer bu başlığı okuyor, bu forumda geziyorsanız bir şekilde ruhsallık yoluna girmeye başlamış veya girmeye adaysınız demektir. Ruhsallıkta olan bir kişinin içsel ve dışsal güçlerini günlük problemlerde de -büyü varlığını anlamak gibi- kullanmayı öğrenmesi çok önemlidir. Büyüyü anlamak oldukça basittir ve herkes bunlardan bir veya iki yolla anlayabilir. Sirius 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OnePiece Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Öncelikle konu için teşekkürler sirius .istediğim şey sarkaç methodu herkeste çalışır mı yoksa yetenek gerekir mi ? Dediğin gibi yüzük kullanarak ( söz yüzüğümdü bağlılığı ifade ve ikimizi ifade ettigi icin soruma yanıt şansımı arttiracagini düşünerek ) yapmak ağırlıgından dolayı sorun olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Öncelikle konu için teşekkürler sirius .istediğim şey sarkaç methodu herkeste çalışır mı yoksa yetenek gerekir mi ? Dediğin gibi yüzük kullanarak ( söz yüzüğümdü bağlılığı ifade ve ikimizi ifade ettigi icin soruma yanıt şansımı arttiracagini düşünerek ) yapmak ağırlıgından dolayı sorun olur mu ? Pratik yapan herkeste çalışır. Ama kullanılacak nesenenin önceden kullanılmışsa önce arındırılması ardından kişisel bağ oluşturulması (yüzükse zaten kişisel bağ vardır) ve evet/hayır cevabının test edilmesi önemlidir. Sarkaca sorarken zihinde hiçbir düşünce olmamalıdır, püf noktası bu. Yani sarkacı eline aldın ve "büyü var mı" diye sorduğunda "kesin var, kesin var" diye düşünerek sarkacın objektifliğini etkileyebilirsin. Arınık ve beklentisiz bir zihinle sorduğunda doğru cevabı verecektir. Ağırlık açısından da sorun olmayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Elinize sağlık on Numara paylaşım olmuş.bűyű tradisyonunda herkesin bilmesi gereken bilgiler bunlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Suya varlık çağırmak mı? Hiç rastlamadım sitede ama aynaya çağırmayı da duymuştum. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir misiniz? Bir de kedi otu kökü ile yapılan kara büyü ritüeli nasıl uykusuz bırakıyor kurbanı, kedi otu uyku verici değil miydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HecateXXI Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Çok iyi olmuş bu konu. Artık evinde her pentagram bulan 'bana büyü yapıldı' diye konu açmaz. Umarım. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş, elinize sağlık ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Suya varlık çağırmak mı? Hiç rastlamadım sitede ama aynaya çağırmayı da duymuştum. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir misiniz? Bir de kedi otu kökü ile yapılan kara büyü ritüeli nasıl uykusuz bırakıyor kurbanı, kedi otu uyku verici değil miydi? Varlık çağırımının aynısı uygulanıyor lakin su içeren bir kaseye uygulanıyor, genelde bakım amaçlı veya iletişim amaçlı uygulanan bir teknik. Temel felsefesi aynaya çağırım (yansıyan yüzey uygulamaları) aynı. Ama konumuz bu değil ve tehlikeli çalışmalar, o yüzden daha da detaya girmeye gerek yok. Kökün kullanım amacı uykusuz bırakmak değil zaten, o yan etkisi, amaç lanetleme... Detaya girmeye gerek yok. Sadece orada anlatmak istediğim bu konularla ilgili hiçbir bilgisi olmadığı halde net olarak rüyada görmesidir, o kadar. Ama yineliyorum konudan uzaklaşmamak adına lütfen bu detaylara takılmayın; konumuz büyünün varlığını anlama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Tarot açılımları yaptım öncelikle ailemde büyü olduğuna emindim kendime kardeşime anneme ve babama yaptım. Hepimizde çıktı en çokta annem de. Yapan kişiyi de artık bir biliş mi desek ya da farklı bir şey mi desek kendiliğimden şüphelendim ve o kişiler hakkında şeytan,büyücü,kılıçların onlusu,kupaların yedilisi gibi sonuçlar çıktı yani düşündüğüm 2 kişide de büyü yaptığınıa dair bir sonuç çıktı. Büyünün evde mi olup olmadığna gelince bu konuda olumsuz bir şeyle karşılaşmadım büyü dışarıdaymış tarot kartları da aynı şekilde bunu söyledi. Yalnız tam oalrak emin olamıyorum. Annem için bazı defedici dualar okudum ve kendi üstümde bir baskı sıcaklık ürperme titreme irkilme vs hissettim. Zaten gözlemlerde de bu belirtilerin hepsi var. Bunlar büyü olduğuna dair bir kanıt mıdır ? Bir de bazı yerlerde internette tarot açılımı yapan siteler görüyorum bunların doğruluğu nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Tarotlarınızla aranızdaki bağa güveniyorsanız, onların gösterdikleri birer kanıttır. Ancak buna gerçekten emin olabilecek tek kişi sizsiniz Sitelerden de uzak durmakta fayda var. Eğlence amaçlı olabilirler lakin ciddi olmadıkları aşikar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Tarotlarınızla aranızdaki bağa güveniyorsanız, onların gösterdikleri birer kanıttır. Ancak buna gerçekten emin olabilecek tek kişi sizsiniz Sitelerden de uzak durmakta fayda var. Eğlence amaçlı olabilirler lakin ciddi olmadıkları aşikar. Teşekkür ederim ama bazı siteler var mesela işi ciddi açılıma dökmüşler örnek olarak ben olarakdan da denemeler yaptım ve başarılı sonuçlar aldım çeşitli açılımlar var açıklamalar var vs İnandırıcı ve işe yarar bir düzeydelerdi. Bir de şu üstümüzde ki büyülerden kurtulabilseydim. Keşke tam olarak o kişinin yaptığından emin olsam şimdi gidipte tarot kartı o kişiyi söylüyor diye hesap soramam ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Eğer böyle bir başlık yoksa büyü bozma yöntemlerini ve büyü malzemelerinin nasıl yok edileceğini de anlatırsanız iyi olur.Böylece her büyü yapıldı bana diyenede ayrı ayrı anlatılmak zorunda kalınmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Büyü fark edilmediği zaman kendiliğinden yok olur mu? Ben inanmıyorum ama üzerimde büyü olabileceğini söyleyenler oldu. Benim değil ama annemin arkadşlarından büyü yapmak isteyenler olmuş. Biz farkına varmadan yapılmış ve sonra geçmiş olabilir mi? Anlamaya çalışsam , bütün belirtiler geçmeye başladı (konunun başında saydığınız belirtiler)... Ama sonra tekrar yaşıyorum. Mola veriyor sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Büyü fark edilmediği zaman kendiliğinden yok olur mu? Ben inanmıyorum ama üzerimde büyü olabileceğini söyleyenler oldu. Benim değil ama annemin arkadşlarından büyü yapmak isteyenler olmuş. Biz farkına varmadan yapılmış ve sonra geçmiş olabilir mi? Anlamaya çalışsam , bütün belirtiler geçmeye başladı (konunun başında saydığınız belirtiler)... Ama sonra tekrar yaşıyorum. Mola veriyor sanki Demek ki yapılan büyü sonradan yenileniyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Demek ki yapılan büyü sonradan yenileniyor. Ne yani büyü yapıyor. Etkisi geçince tekrar mı yapıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Büyü fark edilmediği zaman kendiliğinden yok olur mu? Hayır yok olmaz. Sadece bazı büyülerde, irade devreye girdiği için etkisi azalır. Yine de büyüyü bozmak gerekir. Ben inanmıyorum ama üzerimde büyü olabileceğini söyleyenler oldu. Benim değil ama annemin arkadşlarından büyü yapmak isteyenler olmuş. Biz farkına varmadan yapılmış ve sonra geçmiş olabilir mi? Anlamaya çalışsam , bütün belirtiler geçmeye başladı (konunun başında saydığınız belirtiler)... Ama sonra tekrar yaşıyorum. Mola veriyor sanki Büyüler değişkendir, yapanın gücüne bağlıdır. Bazıları uzun sürer bazıları bir yıl veya birkaç ay sonra etkisini kaybeder. Bir şey söylemek pek olası değil. Büyünün etkileme düzeyi kişinin enerjisine göre de değişebilir. Ben buradaki listeyi çok "genel" olarak verdim. Bunu da hatırlatmak isterim. Bu illa büyü olduğu anlamına gelmiyor. Büyü anlama yöntemlerinden bir veya birkaçını ya da bunu anlayacak birinden yardım alarak bozmak gerekir, var ise... Bir de bir hatırlatma yapayım. Büyü ile ilgili sorularınız olursa lütfen "büyü soru-cevap" bölümünde sorunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spirita imp Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2020 3 numarayı yaptım yazdığınız gibi. evet bi arkadaşımın annesini gördüm. ama emin olmak için ya da büyüyü bozmak içinb bişeyler yapamadım o zamanlar maalesef. yeni kendime geliyorum... bunula ilgilenmenin zamanı geldi sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.