RenasCense Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2015 Merhaba dostlar, abiler , ablalar , kardeşlerim. Bulgaristanda yaşayan çok sevidiğim birisi var, daha önce hiç dokunmadım ve hiç yüzyüze gelmedim ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ve aramızdaki bağı hissedebiliyorum. Fakat bugün bana söylemesi gereken bir şey oldugunu ve "tendovaginitis" diye bir rahatsızlığı olduğunu söyledi... Araştırdım , el kirişlerinin iltihaplanmasıymış. Onun en büyük hayali büyük bir gitarist olmak ve 1 yıldır gitar çalamıyor, bugün bana ellerim kanasa da, acıdan ölsem de gitar çalmaya devam etmeye çalışıyorum dedi... Onun acılarını ne pahasına olursa olsun sonlandırmak istiyorum... Nasıl yapacağımı bilmiyorum... Lütfen birisi bir fikir verebilir mi? Yardım edebilecek olan var mı? Bir şifa yapabilecek veya ellerini iyileştiremese bile acısını dindirebilecek biri? Yada nasıl yapacağımı bana anlatabilecek biri? Lütfen... Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Hiç cevap yok mu koskoca siteden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leneevo Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Belki biyokineziyi deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Bu tür eklem hastaliklari daha cok hayvanlarda görülür hastalik galiba bir menüsküs çeşidi.Bir paranormal kaynaklarla ilgili forumda tıpla alakalı ne beklizorsun ki ? Eğer düşünce gücüyle falan birşey yapmak istiyorsa çok zor derim ben. Hem gitara notalara odaklan hemde telleri hareket ettirmeye.Kolay gelsin . Tavsiyem : Les Paul's 96th Birthday Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Burada yaptığımız neredeyse her şey zaten bilimle çelişiyor dostum, bence şurada okuduğumuz onca şeyden sonra pek de imkansız değil? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Burada yaptığımız neredeyse her şey zaten bilimle çelişiyor dostum, bence şurada okuduğumuz onca şeyden sonra pek de imkansız değil? Burada yapılan şeylerin de bir sınırı var. Ayrıca okuduğunuz her konunun doğruluğunu tartışmayı biliyorsunuz daha sonra başınıza bir sorun geldiğinde siteden imkansız şeyler yapmasını bekliyorsunuz. Tıpın mümkün olmadığı dönemlerde şifalı otlar, iyileştirici büyüler kullanılıyordu. Mucizevi bir şey bekliyorsan dinine uygun bir çalışma yap ama unutma ki mucizeler pek az kişiye görünür. Rutin olarak birşeyler yapıp az çok fayda görebilmeyi umuyorsan alternatif terapilere odaklan. Bilimin gücüne inanıyorsan doktora başvur. Hastalık hakkında hiçbir fikrim yok ancak kirişlerdeki iltihabın kurumasını ve tekrar iltihap üretilmemesini istiyorsun. Dediğim gibi az çok birşeyler yapılır, mucizevi bir şekilde iyileşebilir veya doktor kontrolünde yöntemlerle tedavi edilebilir. Eğer Müslüman'san içten bir dua, namaz gibi yöntemlere başvurabilirsin, eğer Pagan'san sitede bir çok şifa büyüsü var. Alternatif terapiler bölümünden de yararlanabilirsin. Doktora başvurup başvurmamak da senin seçimin. Yabancı kaynaklardan da bir çok etkili şifa büyülerine rastlamıştım. Ama kimse burdan bir üfürüp püfürüp arkadaşını iyileştiremez, nihayetinde sitede kimse Tanrı değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Ayrıca okuduğunuz her konunun doğruluğunu tartışmayı biliyorsunuz daha sonra başınıza bir sorun geldiğinde siteden imkansız şeyler yapmasını bekliyorsunuz. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama şu kısımda çok yanılıyorsun kimseyle tartışmadım bu sitede , kimseye "yalancısın öyle bir şey olamaz" "inanmıyorum" "kanıtla" tarzında bir şey demedim ve asla da demem, çünkü imkansızlık kavramına inanmıyorum. Kimseden kesin olarak bir şey yapmasını da beklemedim sonuçta burası parapsikoloji platformu ve doktora gidildi yardım alınamadı belki bir umut birisinin elinden bir şey gelir diye bekliyorum, neden bu kadar fazla eleştirildim, neden herkes bu kadar patlamaya hazır anlamıyorum. Dediğin diğer şeyler ilgili de tekrar teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofi Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Kristal iyilestirme de deneyebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Kristal iyilestirme de deneyebilirsin. Teşekkürler , tam olarak nasıl oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Zencefil çayının zerdeçal ile birlikte tüketilmesi fayda sağlayacaktır. Not: Aslında çok kapsamlı bir karışım söylenebilir ama şu an için detaylı bakamıyorum. Vaktim olursa buradan eklerim. tabi metafiziksel bir çözüm arıyorsanız o başka. Onu bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Zencefil çayının zerdeçal ile birlikte tüketilmesi fayda sağlayacaktır. Not: Aslında çok kapsamlı bir karışım söylenebilir ama şu an için detaylı bakamıyorum. Vaktim olursa buradan eklerim. tabi metafiziksel bir çözüm arıyorsanız o başka. Onu bilemiyorum. Çoook teşekkürler , bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Adnan Saraçoğlu adlı ,Brokolinin prostat kanseri üzerine etkilerini ilk 90 lı yıllarda keşfeden bir Kimyagerimiz var ,Onun kaynaklarına bakıp netten de ulaşabilirsiniz muhakkak bir bitkisel kürü vardır onun bu konuyla ilgili ,Şifa dilerim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Adnan Saraçoğlu adlı ,Brokolinin prostat kanseri üzerine etkilerini ilk 90 lı yıllarda keşfeden bir Kimyagerimiz var ,Onun kaynaklarına bakıp netten de ulaşabilirsiniz muhakkak bir bitkisel kürü vardır onun bu konuyla ilgili ,Şifa dilerim . Çok teşekkürler araştıracağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Çoook teşekkürler , bekliyorum Tekrar merhaba, detaylıca bakabildim bugün ilave ne kullanılabilir diye ama hala ilk dediğimde kararlıyım. Zerdeçal çayı tüketmeye başlarsa faydasını görecektir.hemde öle uzun vadede değil 1 haftada felan bence farkı hissedecektir. Denemekle ne kaybeder ki. Not: Günde 1 bardak bence yeterli herseyin fazlası zarar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Tekrar merhaba, detaylıca bakabildim bugün ilave ne kullanılabilir diye ama hala ilk dediğimde kararlıyım. Zerdeçal çayı tüketmeye başlarsa faydasını görecektir.hemde öle uzun vadede değil 1 haftada felan bence farkı hissedecektir. Denemekle ne kaybeder ki. Not: Günde 1 bardak bence yeterli herseyin fazlası zarar. teşekkürler , söyledim başlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.