Akineton Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Herhâlde beni başkaları etkilemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 4. resimdeki hanımefendiyle ciddi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 siyah ceket üzerine bordo veya gene siyah bere giyiyorlar onu severimde ,Şöyle precing gothic falan ben hoşlanmıyorum .Benden uzak şu saç sakal uzatıp üzerine düğüm atan muratcanlara berkaylara yakın olsunlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Artık çok itici geliyorlar. Hatta komik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 İlk foto dehşetül vahşet..Mühendislik okuyorum hatuna talibim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Gerçekten çok itici görünüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Bazıları çok güzel, tam olmak istediğim kız tipi. Ama bazıları da var ki sokakta görsen ona lan öyle soytarı kılıklı dersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Ben de bir ara çok bağımlısıydım ama şu ara sade takılıyorum. Bütün o metal aksesuarları taşımak bana anlamsız geliyor artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 birisi bütün mesajlari begenmis galiba 4.hatun digerlerinden daha iyi durumda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 ergenken olmak istediklerim aslında olan tartışılır tabiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.