YgmrKrsgt Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2015 Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir sürekli rüyamda olsun yada uyanık olayım yabancı varlıklar görmeye başladım. Üstelik bunlar artık bana dokunmaya da başladılar. Uyurken birden uyanıyor ya bi surat ya bedenini yada sesini duyuyorum. Bazen anlamadığım dilde konuşuyorlar. Korkudan uyku olmasını umarak tekrar yatağa yatıyorum ve uyuyana kadar yorganın altından çıkmıyorum. Aradan saniyeler geçiyor ve uyanıyorum, sesler artmış yada siluetler daha da yakınlaşmış oluyorlar. Tekrar yorganın altına girdiğimde ise beni yataktan itiyorlar. Ve uyandığımda yerde oluyorum. Artık çok korkmaya başladım. Hep kabus görüyorum. Ve hepsini hatırlıyorum. 5 dakika dahi uyusam garip garip rüyalar görüyorum ve hepsini çok net hatırlıyorum. Ve üstelik rüyamda yazıları da okuyorum. Garip sesler duyuyorum. Sanki biri hep beni gözetliyor beni izliyormuş gibi hissediyorum. Banyoda olsun, yemek yerken, yada yolda yürürken sürekli etrafıma bakma ihtiyacı duyuyorum. Ve gerçekten korkudan ağlıyorum artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roZbeKiram Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 http://www.gnoxis.com/varl%C4%B1klarla-ilgili-korku-43918.html#post572734 2011 yılında açtığım bir konu.Zamanında bana yardımcı olmuştu gelen yorumlar.Darısı sizin başınıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Önce tıp! Sonra parapsikoloji! Önce biraz beklemelisin. Sürekli tekrar edecek mi? 1 ay bekle. Eğer yine devam ederse psikoloğa git. Bir kaç ay tedavi yöntemleri uygular bir yandan da enerjik arınma, korunma uygularsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Beynindeki bi düşünce bi korku bi ne biliyi nefs onları tetiklemiş olmalı o düşünceyi bul ve sil yardımım dokunur umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 inancınız ne bilmiyorum felak nas ayetel kürsi okunmuş suyu için bi farklılık yoksa cin mektubunu ehli hocaya safranla yazdırın taşıyın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zetch Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Parapsikolojiye ilgi duyunca yaşanan her olaydan pay çıkarmaya çalışıyoruz. Ancak önce psikolog tedavisi denenmeli. Eğer gerçekten çözülmüyorsa parapsikoloji'de aranmalı çözüm. En kısa zamanda iyileşmeniz dileği ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rishi Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 İlk başta tıp ve psikologlar danişmalisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yastığının altına bir metal bir şey koyabilirsin etkilidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Arkadaşım aynı benim durum bi hocay git bence cinler bana musallat aynı senin dediğin gibi şeyler yaşıyorum aynısını Ama hocaya giittim muska takiyorum yavaş yavaş gittiler sen de öyle yap ama korkma korkansan zarar veririler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.