Witch Of Rain Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2015 http://cdn1-www.comingsoon.net/assets/uploads/2014/10/file_124168_0_bigeyes640.jpg Vizyon Tarihi : 6 Mart 2015 Yönetmen : Tim Burton Oyuncular: Amy Addams, Christoph Waltz, Danny Huston Tür: Biyografik, Komedi Bütçe: 10 000 000 $ Konu: 1950’li yıllarda iri gözlü çocuk tablolarıyla tanınan Amerikalı ressam Margaret Keane’in, eşi Walter Keane ile yaşadığıgüç mücadelesini beyazperdeye taşıyan film, biyografik bir uyarlama. Karısının göze çarpan yeteneğini ve ortaya koyduğu eserleri satış stratejisi adına sahiplenen Walter Keane, para ve şöhreti yakaladıktan sonra eşi Margaret'ı gölgede bırakır. Yaptığı tabloların birisi için bile "Benim tablom!" diyemeyen Margaret, kocasının baskına karşı çetin bir savaş verecektir. Tim Burton' ‘Ed Wood’dan sonraki en kişisel filmi” olarak yorumlanan filmin başrollerini Amy Adams ve Christopher Waltz paylaşırken, senaryo Scott Alexander ve Larry Karaszewski'ye ait. Filmin müziklerinde Danny Elfman imzası var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Güzel filmdi....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Olm facebook una bir şeyler olmuş mesajlarını gördüm ama yazamadım cevap konuyla ilgili olduğundan buradan yazayım dedim. Evet ülkemizde henüz vizyona girmedi ama izledim ben cidden güzel filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Olm facebook una bir şeyler olmuş mesajlarını gördüm ama yazamadım cevap konuyla ilgili olduğundan buradan yazayım dedim. Evet ülkemizde henüz vizyona girmedi ama izledim ben cidden güzel filmdi Sanırım dvdci olduğun için şaşırmadım ben zaten . ,Vizyona girsin de izleyelim bakalım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.