vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2006 (düzenlendi) benim en çok çekindiğim hayvanlardan biridir resimleri koyarken seçici davrandım umarım beğenirsiniz Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Güsel paylaşımda yanlamasına koymasaydın keşke 15 i monitör olanar napcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 hakkatten yaw pardon kötü olmuş ewet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 whercle... en sondaki sana benziyor.çok sevimli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 hadi yaw sağol yani beni bi yılana benzetmemişlerdi sende ona benzettin bravo sen alkışlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Sewimlisin demenin bi başka yoluda bu olsa gerek , lafını bilion yanee pes korkdum senden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 yılanlar sevimli hayvanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 siyah mamba valla bu yilan benim favorim cok feci bi haywan 2-3 metre olabiliyo boylari ayrica saldirdigi zaman 1 kere isirmaz isirmaya devam eder ki bu da 4-5 farkli yerden isirilmak anlamina geliyo ve her isirista 10 insani oldurebilcek gucte zehir birakiyor kendileri yani demek oluyorki kesin olum! 30 dk. icinde panzehir bulamazsaniz yandiniz! zehiri norotoxin dir sinirleri felc eder yavas yavas uyusturup sonunda mevcut tum kaslari felc eder buna diyafram ve kalp kaslari her kas dahildir kotu bi olumdur felc, bogulma, kalp krizi hepsini sirayla arka arkaya yasatiyor bu hayvan... adini kapkara olan agzindan almistir... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 bunlarda benden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 güzel resimler ellerinize sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 benim arkadasta besliyo, ama bir gün onu yiyecek bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 ıyyyyy ben hiç sevmem yılanı ama resimler güzel saolun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 bıraktıklar derileri incelerdık cocukken,en yakın temasım bu olmustur:) bir de ölü bı tanesını tren rayına sererek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Yılana dokunmak müthiş bir his:) Ben çok severim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 nefret ederim ıyyyyy bakınca bile kötü bööö Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 müthiş hayvanlar ya bayılıyorum...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 bilmiyorum secici davrandim diyorsun ama bana ilk 4 resi hemen hemen ayni gibi geldi cesitli yilanlar yok yani yanlis anlama paylasimin icin saol bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 güzel resimler,, bi de benden;; http://images.livescience.com/images/ig39_Alibino_Cobra_snake.jpg yeni doğmuşlar sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.