rebelgoth Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 breaking bad... der geçerim ordaki meşhur avukatımızın anlatıldığı dizidir 2 bölümü yayınlandı tavsiye ederim Better Call Saul - Wikipedia, the free encyclopedia Alıntı
Kranlots Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Breaking Bad izlediğim en iyi dizilerden biriydi. Saul'da sevdiğim bir karakter. Bakalım bu dizi nasıl gidicek )))) Alıntı
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 2 bölüm de güzeldi bence devamı da öyle olacak Alıntı
qvss Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 dün 2 bölümünü ardarda izledim güzel bir dizi gibi gözüküyor Alıntı
GOZ Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Bu da Breaking Bad gibi güzel bir dizi olmuş. Breaking Bad izleyenler mutlaka izlemeli. Alıntı
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Breaking Bad'i izlememiştim... Ama bu diziyi çok severek izledim Güzeldi, tavsiye ederim. Alıntı
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Breaking Bad'i henüz izlemeyenleri kıskanıyorum. Breaking Bad en sevdiğim dizi. Ama bu diziye ısınamadım. Alıntı
GOZ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Saul'u oynayan aktörün konuşurken çok ağzını şapırdatması itici gelmeye başladı. Son bölümlerde Mike'lı sahneler dışında sıkıcı geldi. Aksiyon aramıyorum ama son yaptıkları dolandırıcılıklar o kadar zekice değil. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.