rebelgoth Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 breaking bad... der geçerim ordaki meşhur avukatımızın anlatıldığı dizidir 2 bölümü yayınlandı tavsiye ederim Better Call Saul - Wikipedia, the free encyclopedia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Breaking Bad izlediğim en iyi dizilerden biriydi. Saul'da sevdiğim bir karakter. Bakalım bu dizi nasıl gidicek )))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 2 bölüm de güzeldi bence devamı da öyle olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qvss Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 dün 2 bölümünü ardarda izledim güzel bir dizi gibi gözüküyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Bu da Breaking Bad gibi güzel bir dizi olmuş. Breaking Bad izleyenler mutlaka izlemeli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Breaking Bad'i izlememiştim... Ama bu diziyi çok severek izledim Güzeldi, tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Breaking Bad'i henüz izlemeyenleri kıskanıyorum. Breaking Bad en sevdiğim dizi. Ama bu diziye ısınamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Saul'u oynayan aktörün konuşurken çok ağzını şapırdatması itici gelmeye başladı. Son bölümlerde Mike'lı sahneler dışında sıkıcı geldi. Aksiyon aramıyorum ama son yaptıkları dolandırıcılıklar o kadar zekice değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.