Ancients Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yMrtbG4cNTI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=E4pa_rdRHwY. Bunu hatırladım birden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 kıyamam ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 bu dünyayı yaşanılır kılan varlıklar bi kızım olsun istiyore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Ben de kızım olsun istiyorumm anneciğine çeksin birlikte babasının başının etini yeriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 benim kuzenimin bebesi var bi kat aşağıda ben de onu yiyorum arada gidip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 benim kuzenimin bebesi var bi kat aşağıda ben de onu yiyorum arada gidip biz de gelek mi severiz icimiz acilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 biz de gelek mi severiz icimiz acilir yok onu ancak ben sevebilirim o benim biricik aşkım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 yok onu ancak ben sevebilirim o benim biricik aşkım nolur yani biz de sevsek benim askim da olsa nolur yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Çocuk prangadır ayak bağıdır pek heveslisi değilim ama hatun çok isterse ne yapalım yani yada böyle kirli bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorumda diyebilir hadi bakalım bir umuttur bizi yaşatan. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bende istiyorum yaşım geçmeden bebe olabilecekken doğurayım yoksa bide aramaya çıkmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Bebek yapmak konusunda heveslenen çiftleri, kişileri vs görünce kendimi uzaylı gibi hissediyorum. Asla istemiyorum, istemeyeceğim. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 uygun baba adayıyla neden olmasın (bir dakika ben miydim çocuk istemeyen? ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.