reincarnated Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2015 evet bir dünya hayal ediyorum Öldürmenin serbest olduğu Çalmanın yağma yapmanın günlük bir iş olduğu Acı çekmenin zevkli olduğu Hayatta kalmak için her şeyi yapan insanların olduğu Umutsuzluğu umut edinmişlerin olduğu Güven denilen şeyin en değerli mücevher olduğu Karanlığın aydınlık olduğunu ne bileyim Gerçek özgürlüğün yaşandığı bir yer işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Bi film vardı gifini görmüştüm ama adını bilmiyorum. "24 saat için tüm suçlar yasal olacaktır" diyordu.O geldi aklıma Hangi film acaba,bilen varsa yazabilir mi adını? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 arınma gecesi olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Evet öyleymiş, yarın izlicem tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Öldürmenin ve çalıp çırpamın serbest olduğu bir dünyada, güven içinde yaşama özgürlüğü yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Öldürmenin ve çalıp çırpamın serbest olduğu bir dünyada, güven içinde yaşama özgürlüğü yoktur. güvenli yaşamı kendin yaratırsan özgürlüktür fakat bunu sana birisi birileri sağlarsa bana göre o kölelikten farksızdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 güvenli yaşamı kendin yaratırsan özgürlüktür fakat bunu sana birisi birileri sağlarsa bana göre o kölelikten farksızdırİnsanoğlunun doğası, toplu yaşamaya yöneliktir. Her şey, bireysel çabalar ile halledilemez. Birileri üretim yapacak; birileri güvenliği sağlayacak. Toplumsal yaşam, iş bölümü üzerine bina edilir. İlkel kabile toplumunda bile, durum böyledir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Sen bildiğin şu anki dünyayı tarif etmişsin. Kayda değer bir farklılık yok saydıklarında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 o dediğin dünya ZENGİNlerin dünyası zaten. mevcuttur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Kimimiz, anarşist bir toplumu, kimimiz, kötülüğün olmadığı, sevgi dolu bir toplumu düşleriz. Her ikisi de ütopyadır. Gerçek hayatta karşılığı yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 evet bir dünya hayal ediyorum Öldürmenin serbest olduğu Çalmanın yağma yapmanın günlük bir iş olduğu Hayatta kalmak için her şeyi yapan insanların olduğu Umutsuzluğu umut edinmişlerin olduğu Güven denilen şeyin en değerli mücevher olduğu Bana da Ortadoğuyu hatırlattı bu. Yezidi kadınlar,Arap hristiyanlar,IŞİD vs Gerçek özgürlük olarak adlandıramıyorum malesef . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Anarşi ve kaos oligarşinin hasat zamanıdır anarşide çoğu şey kötüdür her oluşum içinde zorbalığa dair bir olasılık barındırmalidir insan toplumları anarşi ve Zorbalık bu iki kutup arasında süregelen bir sarkaç gibidir iki uca doğru sürüklenir ve dengeyi bulamazlar hiç. Asıl yapılması gereken güçlülerin ve zenginlerin birbirleri ile rekabet etmeyi bırakıp bunları paylaşması . Ama insan çok doyumsuz bir varlıktır bu arada her insanın ahlaki yapısı ve zeka düzeyi pek değişemeyeceği için hareketleri saat ibresinin hareketleri gibi önceden belirlenmiştir dolayısıyla kötülük çoğu durum icin zorunluluktur onlara . Ahiret hayatında niçin insanların ahlaki yapılarının ve ruhsal yeteneklerinin yükseltileceğinin yazıldığını zannediyorsunuz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.