Jump to content

Yazarak Fal Bakma

OnePiece

Önerilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar.

Birkaç gün önce izmirde bilinen bir falcıya gittim. Sanırım baya biliniyor ki önünde sıra vardı. Sizlere danışmak istedigim birkaç şey var. Öncelikle kadın birebir bakım yapıyor. Kahve ve 6 adet sol elle tarot açtırıyor. Dikkatimi çeken şey kadın falını anlatırken bir yandanda anlattıklarını hızlı hızlı yazıyor. Benden önceki kadın çıkarkende aynı seyi yaptıgını gördüm. Cıkarken kagıdı veriyor diye düşündüm ama aksine atıyodu. Ses kaydı açmamada izin vermedi. Sizce bu el daveti midir ? Ayrıca kız arkadaşımın fotoğrafına bakıp büyü var hocaya git dedi. Sonrada bakır gibi ince bir levhaya benim ve ayrıldıgım kız arkadasımın adını ve anne adlarımızı yazdı. Sobada yak dedi. Bu kadın hakkında fikri olan var mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

basma kalıp bir öngörü sahibi diyorum.ayrıca basit ayırma birleştirme büyüleri içinde araştırmalar yapıyor.sanırım o kişinin inandırıp inandırmama gibi bir kaygısı yok.yaptıklarının bir kısımını insanlardan çektiği "şifa verir" enerjisi ile yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bakın size dostça bir şey söyleyeyim , bilmem ne kafede bilmem kime gidip medet ummayın bu saçmalıkları da buraya taşımayın ..

Nevermore senin verdiğin her tavsiyeyi dinlerim. Bizden bilgin ve tecrüben kat kat fazla. Fakat gel gör ki çevremizde bu tarz bakımlar yapabilen biri olmadığı için bunlardan medem umar olduk. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu eylemlerin birden fazla amacı var; birincisi gösteriş yani show amaçlıdır. İkincisi sizin doğum tarihinizi yazar ve burcunuzu çıkarıp ön tahminleri oradan yaparlar, üçüncüsü isminizinden (veya doğum tarihinden) hem numerolojik hem de kader sayısı tarzı çıkarımları hızlıca hesaplarlar. Çok azı da konsantrasyon aracı olarak kullanır. Haliyle hiçbiri yazarak fal bakmak değildir. Boşuna para harcamayın enerjinizin kirlendiğiyle kalırsınız en iyi ihtimalle... GÖzünüzde de büyütmemenizi tavsiye ederim.

Ama yazarak kehanette bulunma veya daha düşük seviyede ele alırsak fal bakma (eğer bu yeteneği fal için kullanıyorsa çok yazıktır) mevcuttur. Otomatik yazma denen bir fenomendir, çalışılarak da bazı tekniklerle başarı sağlanabilir. Aslında fiziksel medyomluk dallarından biridir. Kişi bir ruha veya varlığa kanal olarak eli otomatik olarak yazmaya başlar, yani varlık veya ruh kişinin elini kullanır; Bu yazma sırasında hem bilgi akar hem de bazen kehanetler... Bazıları bunun bilinçaltından veya kollektif bilinçaltından aktığını düşünürken bazıları varlıklar olduğu konusunda emindir. Elbette her ikisi de olasıdır. Bunu yapan ve gerçekten çok başarılı olan tanıdıklarım mevcut, bu yüzden bilinçaltı dışında varlıklardan bilgi alma yöntemlerimden biri olduğunun garantisini verebilirim. ve ilginç bir dal olduğunu da ekleyebilirim ama bu köşe başı falcılarının hiçbirinde bu derece bir medyomluk yeteneği elbette yok =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...