OnePiece Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2015 Merhaba Arkadaşlar. Birkaç gün önce izmirde bilinen bir falcıya gittim. Sanırım baya biliniyor ki önünde sıra vardı. Sizlere danışmak istedigim birkaç şey var. Öncelikle kadın birebir bakım yapıyor. Kahve ve 6 adet sol elle tarot açtırıyor. Dikkatimi çeken şey kadın falını anlatırken bir yandanda anlattıklarını hızlı hızlı yazıyor. Benden önceki kadın çıkarkende aynı seyi yaptıgını gördüm. Cıkarken kagıdı veriyor diye düşündüm ama aksine atıyodu. Ses kaydı açmamada izin vermedi. Sizce bu el daveti midir ? Ayrıca kız arkadaşımın fotoğrafına bakıp büyü var hocaya git dedi. Sonrada bakır gibi ince bir levhaya benim ve ayrıldıgım kız arkadasımın adını ve anne adlarımızı yazdı. Sobada yak dedi. Bu kadın hakkında fikri olan var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asakiri Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 gerçekten ilginç benim pek bilgim yok ama yorumları merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Psikiyatristlerde yapıyor bunu . .Kendini öyle geliştiriyordur belki, El daveti olsa o kadar zamanda nasıl gerçekleştirecek başka hangi materyaller var ortamda kolay mı ? .Ama olabilir yani bilemiyecem . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 basma kalıp bir öngörü sahibi diyorum.ayrıca basit ayırma birleştirme büyüleri içinde araştırmalar yapıyor.sanırım o kişinin inandırıp inandırmama gibi bir kaygısı yok.yaptıklarının bir kısımını insanlardan çektiği "şifa verir" enerjisi ile yapıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Kıbrıs Şehitlerin de Cafe Daisy ye gidip muratı bulun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OnePiece Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Peki bu yaptırdığı büyü müdür ? Ayrıca niyet vs. etmeden sobaya attım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bakın size dostça bir şey söyleyeyim , bilmem ne kafede bilmem kime gidip medet ummayın bu saçmalıkları da buraya taşımayın .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OnePiece Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bakın size dostça bir şey söyleyeyim , bilmem ne kafede bilmem kime gidip medet ummayın bu saçmalıkları da buraya taşımayın .. Nevermore senin verdiğin her tavsiyeyi dinlerim. Bizden bilgin ve tecrüben kat kat fazla. Fakat gel gör ki çevremizde bu tarz bakımlar yapabilen biri olmadığı için bunlardan medem umar olduk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Onepiece, aklına takılan kesin net detaysız bir soruysa ben sana cevap verebilirim, içimden geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Bu eylemlerin birden fazla amacı var; birincisi gösteriş yani show amaçlıdır. İkincisi sizin doğum tarihinizi yazar ve burcunuzu çıkarıp ön tahminleri oradan yaparlar, üçüncüsü isminizinden (veya doğum tarihinden) hem numerolojik hem de kader sayısı tarzı çıkarımları hızlıca hesaplarlar. Çok azı da konsantrasyon aracı olarak kullanır. Haliyle hiçbiri yazarak fal bakmak değildir. Boşuna para harcamayın enerjinizin kirlendiğiyle kalırsınız en iyi ihtimalle... GÖzünüzde de büyütmemenizi tavsiye ederim. Ama yazarak kehanette bulunma veya daha düşük seviyede ele alırsak fal bakma (eğer bu yeteneği fal için kullanıyorsa çok yazıktır) mevcuttur. Otomatik yazma denen bir fenomendir, çalışılarak da bazı tekniklerle başarı sağlanabilir. Aslında fiziksel medyomluk dallarından biridir. Kişi bir ruha veya varlığa kanal olarak eli otomatik olarak yazmaya başlar, yani varlık veya ruh kişinin elini kullanır; Bu yazma sırasında hem bilgi akar hem de bazen kehanetler... Bazıları bunun bilinçaltından veya kollektif bilinçaltından aktığını düşünürken bazıları varlıklar olduğu konusunda emindir. Elbette her ikisi de olasıdır. Bunu yapan ve gerçekten çok başarılı olan tanıdıklarım mevcut, bu yüzden bilinçaltı dışında varlıklardan bilgi alma yöntemlerimden biri olduğunun garantisini verebilirim. ve ilginç bir dal olduğunu da ekleyebilirim ama bu köşe başı falcılarının hiçbirinde bu derece bir medyomluk yeteneği elbette yok =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.