indigo55 Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2015 Gnoxisde sadece bir sayfada anonim özelliği,istenilen şey yazılsın yani zaten insanlar burda nickname'iyle anonim biliyorum ama burda kendisini ailesinden daha iyi tanıyanları olanlar var , isteyen söz paylaşır , isteyen yazar ,banlanma falan da olmasın, yeni üyelik alırsa biri adminler meşgul olduğundan uzun sürüyormuş ,bloglara da getirilebilir aslında bilmiyorum adminlerinde de kullanıcılarında hoşuna gittiyse fikir , neden olmasın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 O şekilde düzen sağlanamaz. Küfür eden, abuk sabuk şeyler paylaşanlar vs. tam inci sayfası olur. Bu sistem güzel. Sadece daha aktif admin veya co-adminlere ihtiyaç var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Küfür edip kaçıcaksınız değil mi kötü olur düşüncesindeyim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Küfür etsek burda da ederiz anonim olup küfredip kaçmak nasıl bir fantezidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 normal açtığınız konuda bile saygı duymadığınıza şahit olmuşken bir de bu konu açma isteğinizin amacının kötü niyetli olmadığını mı düşünelim yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Eğer daha önceden yara kalmışsa özür dilerim sırf daha rahat küfredebilmek için anonim özelliği gelsin dememi ne kadar mantıklı buluyorsanız kötü niyetlinin kim olduğunu sorgulamanızı o kadar rica edicem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Aslında eğlenceli olabilirdi bence, gizemli tavırlar sübliminal mesajlar havada uçuşurdu filan. Ama çok da lüzumlu görmüyorum böyle bir şeyi ben, sadece itiraf başlığında anonim olma özelliği olsun ve herkes özgürce dökülebilsin isterdim forumun gerçek bilinçaltı ortaya çıkardı potansiyelimizin farkına varırdık o zaman. Ya aslında konu argo veya küfür etme özgürlüğü ise forum yönetimi zaten bir başkasına hakaret olarak kullanılmadığı takdirde argo sözcük kullanımına hepimiz için müsemma gösteriyor dikkat ettiyseniz. Tabi bu müsemmayı doz aşımı yapıp kötüye kullanmamakta yarar görüyorum. 6 ayda bir site tasarımı değişse fena olmazmış. Siyah ve kırmızı en sevdiğim iki renk olmasına rağmen insan çokça vakit harcadığı bir platformda arada bir yenilikler görmek istiyor benim fikrimce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 O şekilde düzen sağlanamaz. Küfür eden, abuk sabuk şeyler paylaşanlar vs. tam inci sayfası olur. Bu sistem güzel. Sadece daha aktif admin veya co-adminlere ihtiyaç var. Aynen adını yeni duyduğum moderatör bile var ama aktif olan az.Birde bazıları girmeyeli yıl olmuş.En azıından moderatörlerin görevleri genişletilsin ki bütün bölümlerle ilgilenilebilsin.Bazen biri küfür içerikli konu açıyor 3 gün kapatılmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.