Lee Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Altın sarısı-beyaz mı Mavi siyah mı ? Yemek yerken arkadaşımın biri önemsemeyerek gösterdi bu mavi değil mi diye. Hepsi onayladı ben hariç. Oha şaka mı falan. Ben de sanıyorum beni yiyorlar Neyse arkadaşlar Siz bu lanet elbiseyi ne görüyorsunuz (Not: anket eklemeyi unuttum moderatörlerden biri ekleyebilir mi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 morcivert. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bazı boyaların içinde farklı renklerde olabiliyor mesela mavimsi siyah , kahverengimsi siyah kıyafetlerde olduğu gibi demekki bu beyazın içinde az miktarda mavi renkte var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Buraya kadar gelmis demek bu elbisenin namı. Ya arkadas hadi beyaz kisimlari mavi olarak gorursun anlarim biraz hava karariyor elbisede disarda gibi o yuzden hafif ama cok hafif mavimsi bi tonu var ama sen gidip altin sarisini nasil siyah olarak goruyorsun ya? Burdan bilim dunyasina sesleniyorum bi cevap versin bu soruma aciklik getirsin ! Bu elbisenin altin sarisi - beyaz oldugu gayet acik ortadadir aksini iddia eden ne bileyim bence ...... soyleyecek birsey bulamadim o derece yok yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 ben de içimden geçirdim o sarı nasıl siyah görünür renk körü olsa siyahtan başka renk görmesi gerekir tavuk karası olsa gözünde, bu sefer toptan siyah demesi gerekir diye burada düşünüyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yapılan bir açıklamaya göre bazı insanların mavi rengine karşı duyarlılıklarını kaybettiğini ve bu yüzden sarı beyaz gördüğünü söylüyor. Elbiseyi satan mağaza sarı beyaz bir elbisenin olmadığını, resimdekinin siyah ve mavi olduğunu söylüyor.. Ve son olarak photoshop programı adobe, elbisenin üzerindeki renkleri programın mavinin tonu olarak tanımladığını söylüyor.. Üzgünüm arkadaşlar gerçeği mavi ve siyah Ama bence biz seçilmiş insanlarız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 ohoo artık gözümüzün gördüğüne de inanamayacaksak... peeh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Şu herşeyi göreceleştirme ve tartışma huyunuz yok mu. Dünya sen nasıl görüyorsan öyledir. . Buda bence altın sarısı ve beyaz bir renkte. Mavi rengine olan duyarlılıkta yaşlanınca kayboluyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Mavi rengine olan duyarlılıkta yaşlanınca kayboluyor... hmm gerçekten mi?!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 siyah bunun neresinde :blink:o kadar siyah giyerim böyle siyah görmedim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 hmm gerçekten mi?!? Yaşlanınca duyarlılığın azaldığı ilk renk mavi oluyormuş huzurun rengi birde ne ironi değil mi ? Göz Doktoru demişti bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Az önce konuştuk arkadaşlarla, beyaz-altın değil mi o? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Mavi ve açık kahve. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bence iki resim var çaktırmıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 oha mavi siyah olan resmi gördükten sonra baktığımda lee'nin ilk attığı resmi de mavi-siyah görmeye başladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 siyah bunun neresinde :blink:o kadar siyah giyerim böyle siyah görmedim ben ayenn stig. ne kadar dikkat edersem edeyim düz beyaz gerçi erkekler için zaten ara renk diye bir şey olmadığından mavi olsada algılayableceğimizi pek zannetmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ilk baktigimda altin sarisi ve beyazdi sonra bir kez daha baktim mavi siyahti simdi yine bakiyorum altin sarisi ve beyaz... oldukca ilginc.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Kahverengi ve açık mavi görüyorum Siyahın 'S' sini göremedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 o değil siyah ve mavi haline baktım ama hala beyaz ve tavuk poposu rengi olduğunu söyleyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bence iki resim var çaktırmıyorlar İkimizin resmi de aynı değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bu Amerikanin oyunu degilse hic bise bilmiyorum. Aklimizi aldi ya. Allahtan kiz arkadasimla ayni rengi gordukte sikinti cikmadi bunun yuzunden birbirine girenler varmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bu resimlerin ışık ayarlarıyla oynanmış o zaman zaten fotoğrafta arka planda aşırı bir ışık görünüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 yahu oynanmış resimden ne anlayabilirim ki oynamasaydınız söylerdim mavi siyah diye kısrak sütü kadar beyaz, tavuk poposu kadar kahve rengi ve sarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Gün içerisinde şu elbise fotosuyla defalarca karşılaştım ve telefondan ayrı tumblrdan ayrı burdan ayrı renk görüyorum ayrıca sabahla akşam arasında da renk değişiyor.sinir bozucu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bu tür konularla foruma Renk katıyorsunuz gerçekten .... Sizce bu forumun rengi ne . ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.