Ausar Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2007 Uykulu bir sekilde gozlerini yarim acarak calan telefona uzandi,diger eliylede lambayi yakmisti yataginin basucundaki,elini henuz atmistiki yanan isikla ilk gozuna carpan saat olmustu gece yarisi 03;14 gosteriyordu saat,ahizeyi kulagina gotururken bir korku dusmusti icine, - aloo... - Oglum - Anne hayirdir bu saatte,babama biseymi oldu? - Hayir oglum hersey yolunda,sadece sesini duymak istedim... - Anne bu saattemi sesimi duymak istedin,biliyorsun sabah ise erken gidiyorum - Ne var oglum isteyemezmiyim ? - Anne gücenme ama bu saatte acil bisey disinda aramamalisin,biliyorsunki uyandimmi geri uyuyamam ben - Oglum ben senin annenim istedigimde seni arayamayacakmiyim? - Yaw Allahini seversen gecenin ücünümü buldun arayacak ya...tamam anne tamam duydun iste sesimi... sagol uykumda kacti geri nasil uyucam ben simdi... - Oglum rahatsizmi ettim? - Anne güldürme beni ya gecenin bu vaktinde ariyorsun bide rahatsizmi ettim diyorsun ya,dalgami geciyorsun benle,bak uykumu böldün hemde heyecanlandirdin bende bise var sandim sesini duyunca... - Kusura bakma oglum...33 yil önce bugun tam bu saatlerde sende beni rahatsiz etmistinde aklima geldi...dogum günün kutlu olsun.... Alıntıdır... Hoş Bir Yazı Bence Paylaşmak İstedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 tavuk suyuna corba tadinda hos bi paylasim olmus.. merak ediyorum.. eger bu yasanmissa, o adam bi daha uyuyabilmis midir.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 İğrenç bi yazı insanı böyle "allah kahretsin beni e mi" tadında duygulara sokan şeylerden nefret ediyorum arkadaşlar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 saygısız şevkatsiz evlada güzel olmuş..saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 psikolojisi bozulmustur kesin 1 hafta uyuyamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 bedirhan gökçe zara'nın programında okumuştu bu hikayeyi. annemin yanında dinlemiştim annemin yüzündeki ifadeye bakarken de ağlamıştım ailecek bi duygu seli yaşamıştık o akşam.... tekrar görmek güzel oldu.. eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 eline sağlık cok güzel gercekten... az cok benzer birşey geçmişti başımdan. elimde bir demet çiçekle erkek arkadaşıma öylessine bir süpriz için yoldaydım o da beni evde uyuyor sanıyordu. evi aramıs ve dısarıda olduğumu öğrenince cıldırmış.beni aradı ve ağzına geleni saydı ona yalan söylediğimi ayrılmak istediğini söyledi... 5 dk sonra beni kapısında çiçekle görünce suratındaki ifadeden beni anladığını düşünüp güzel bir özür beklerken bu seferde onu kandırmak için böyle birşey yaptığımı söyleyince bir de özür dileyip inandırmam gerekmişti:confused: arkadaslar siz siz olun asla hosgörünün varlığını unutmayın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 seninki daha da zor bir durummuş be tk:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 sorma:).... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 gecmis olsun melancholy.. o da kotuymus baya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Çok güzel bir konu..Böyle bir evlada böyle bir anne.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Abi ağlicam ya,valla gözlerim doldu komik bi son bekliyodum ben:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 çok kötü ya:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 nerde nan o çocuk bna getirin:D anlayışsız ya annem bna böle yapsa atlar giderm anneme beee hıh:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.