dilara_ Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Merhaba sevgili arkaşlar, Uzun süredir bu siteyi kullanmadım ve geri gelmemmin tek sebebi pragmatism, açık konuşmak gerekirse bana fal bakabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var, yurt dışında yaşıyorum bu yüzden fal bakabilecek birisini bulma ihtimalim, soruma kendim kendime cevap bulabilme ihtimalimin 1/4 kadar. Şimdi birisi neden bana fal bakmak istesin, beni sempatik bulmuş ya da buluyor olabilir Yurt dışında yaşıyorum ve bir ay sonra Türkiyeye geri döneceğim on günlüğüne, buradan istediği bir şey varsa getirebilirim. Ben de fal bakabilirim, güzel baktığım söylenir ancak kendi falıma bakamıyorum, malesef. Ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atarsa çok sevinirim, şaka bile olsa, ya en azından bir iki kelime sohbet ederiz açılırız. Eskiden çok sevimli insanlar tanımıştım burada. Belki yeni arkadaşlar edinirim. Ve teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Kahve iç kapat resimlerini yükle özel mesajdan gönder ben sallayayım bir şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Çok sağ ol AurorA, istersen sen de iç hem karşılıklı içmiş oluruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bir şey değil ne demek Canım bakmak istedi... Karşılıklı içme olayını başka bir gün ya da gecenin ilerleyen saatlerinde yaparız şimdi evde leziz bir beyaz şarap buldum onu götürüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.