Jump to content

Ormandaki Varlık

Elesis

Önerilen Mesajlar

Bu olayı ilkokulun sonu ya da ortaokulun başında yaşamıştık;yaşamıştık diyorum evet yalnız değildim.Bilirsiniz okul gezileri olur,bunlardan birine katılmıştık hep birlikte arkadaşlarım ve ailem de vardı.Polonezköy'e vardığımızda herkes ağaçların dibine örtülerini serip piknik yapmaya başladı.Baharın başları olmasına rağmen sıcak bir hava vardı.Ailem ve arkadaşlarımın ailesi ormanın dışında otururlerken biz biraz serinlemek için ormanın içlerine doğru ilerlemeye başladık,üç kişiydik.Ben birara durup ormanın derinliklerine baktım başını önüne eğmiş yaşlı bir adamın bir ağaca yaslandığını gördüm.Hafif sakallıydı ve gözleri kapalıydı asıl enteresan olansa belden aşağısının olmamasıydı!!!Bir an donakaldım arkadaşlarım beni çağırdılar ama ben gözlerimi ayıramıyodum,yanıma geldiler "Neye bakıyorsun öyle?"dediler."Şuraya bakın sizde görüyor musunuz?" dedim."Evet o ne ya?","Adamın belden aşağısı yok!"filan dediler.Ürkmüştük,üçümüzde geri döndük ama birşey söylemedik ailelerimize.Biraz daha ailemizin yanında durduktan sonra dayanamayıp geri döndük.Adam değişmeden duruyordu,başı önüne eğilmiş,gözleri kapalı.Ben sanki onu rahatsız ediyormuşuz gibi bir hisse kapıldım ama yanına gitmek gibi delice bir fikir geldi aklıma biraz da çocukluktan gelen cesaretle yanına gitmeye karar verdim."Belki biz yanlış görüyoruzdur.Gerçekten insandır."dedim.Arkadaşlarda benimle gelmeye karar verdiler ama ürktüğümüz için hendek gibi bişey kazılmıştı ordan gitmeye karar verdik.Eğer içine girersek bizi göremez yanına daha çok yaklaşabiliriz diye düşündük.Ben önde diğer iki arkadaşım arkamda ilerlemeye başladık.Dört-beş adım sonra büyük bir gürültüyle paslı variller yuvarlanmaya başladı hendeğin içine,çığlık atıp gerisin geri koşmaya başladık,çok korkmuştuk ve bizimkilere anlattık durumu pek inanmadılar ama ısrarlarımıza dayanamayarak peşimizden geldiler gittiğimizde ne variller ne de adam vardı ortada.O sırada çaprazdaki patikadan bi çığlık sesi geldi bi çocuk derenin içine düşmüştü."Ben bişey yapmadım biri beni itti sanki!"dedi,bir bayan öğretmen kurtarmaya giderken oda yuvarlandı.Oradan ayrılana kadar birçok kişi koşarken kafasını ağaca çarptı,attan düştü,yuvarlandı ya da bir yerlerini yaraladı en son ormandan kertenkele ve benzeri hayvanlar çıkmaya başladı bizden korkmayıp yaklaşıyorlar kovsak bile gitmiyorlardı,iyi ki gitme vakti gelmiştide geri döndük.Size sorum gördüğümüz varlık neydi acaba???Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Töbe yarabbim yaww daha neler cinler adam kesermiş,şeytanın ifritiymiş

Ha felç yapar o ayrı mevzu.4 yıldır hemen her türlü varlıkla karşılaştım kurana sarılmışlığım filanda yok lütfen ve lütfen her fırsatta islam propagandası yapmaktan vazgeçin artııııık!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kardes

bu ifrit.lerkül tablasini firlatiyorlar,

bicagi eline alip üstüne üstüne geliyorlar..

bu gercek hayat

((VE rüyami anlatiyim=

ama bu baska,,

rüyamda kadin gördüm arkaki odadan beni kovaladi, elinde bicak vardi,

göre 3-4 kisi "dur, biz sizi baristiririz" dediler,

bende rüyamda,,, yok arkadas ben almiyim dedim,, hemen olay yerinden kactim)))

rüyada ama bilinli davrandim,, kalp ile kactim..

tutulmadim,,

10 sene olsaydi, o kadin beni yatirir, cahilligimle beraber rüyamda beni kitir, kitir keserdi...

ben simdi bir konu aciyim,, iyi dedin,,,

YOUTUBE iyi bak,, görürsün, bicak olayini

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu sırada arkadaşın gördüğüne gelirsek bence bu alem ile ötealem arasında sıkışmış bir ruh. (losteiross'a katılıyorum yani) Ama orman perilerinin de bu tür şeyler yaptıklarını duymuştum. Ormanlarda onları rahatsız edenlere belalar verip onları kaçırmaya çalışıyorlarmış. Tabii ki cin olma ihtimali de var ama cinler böyle durduk yere gözükmezler diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir gece uykudan uyandığımda göbeğimin ortasından sanki bir göle taş atınca halka halka dağılır ya su onun gibi soğukluk tüm vücudumu kapladı ve bir kaç saniye sonra aynı noktadan ısındım. beyin cerrahı eniştem var ona anlattım iyiki geri dönmüşsün tıp dilinde can omurgaların tamda göbeğe denk gelen kısmından çıktığını söyledi .ilginç olan bişeyde bu konuda o saatlerde kardeşlerim uyanmışlar uykuda ve neredeyse tüm aile huzursuz bir gece geçirmiş. Bunu nasıl yorumlarsınız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bazı arkadaşlar bu dünya ile ötki alem arasında sıkışmış bir ruh olarak yorumlamış.Böyle bir şey asla olamaz sen ölünce kabrine gideceksin artık orda ne ektiysen onu biçeceksin olay bu.Cinler insana fiziksel olarak etki edemiyorlar diye biliyorum.Senin gördüğün cin de olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bazı arkadaşlar bu dünya ile ötki alem arasında sıkışmış bir ruh olarak yorumlamış.Böyle bir şey asla olamaz sen ölünce kabrine gideceksin artık orda ne ektiysen onu biçeceksin olay bu.Cinler insana fiziksel olarak etki edemiyorlar diye biliyorum.Senin gördüğün cin de olabilir.

sana katılıyorum. .arkadaslar cogunuz bu dunya ıle obur dunya arasında sıkısmıs bı ruh dıyosunuz bunu rıca etsem acıklayabılırmısınız?bu ruh neden arada kalıo kalıosada nıe ınsanlara zarar vermeye calısıo ve nasıl oluoda ınsanlara gorunebılıo??bu arada paylasımın ıcın tesekkurler. .gordugunun bı cın olma ıhtımalı yuksek yada korkunuz nedenıyle ole bıseylerı gormus olabılrsınız. .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bencede bir ihtimal olarak cin:) hani bide derler ya ağaçların dibine oturmayın flan cinler wardır derler

ama bu olay ne manyak olmuş be allahtan zarar gelmemiş kimsee

o kadar olayı yaşadıktan sonra eminim ordakilerin kafalarında da bir ? oluşmusturr:D

birde şu olayıaçıklayın bu alemle dier alem arasında sıkışmış flan ağacın dibinde kestiriomuymuş bide bacakları öbür aleme ulaşmış heralde:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vallahi açıkçası müslüman olanların "öte alemle burası arasında sıkışmış bir ruh" demeleri oldukça ilgi çekici.Zira islam inancında ruh gider beden çürür ve geri dönüşü olmayan bir olaydır bu.Basit bir cin demişsin bi defa "bir cin" bunu yapamaz:DYani kertenkelelerin hareketlerindeki bozukluklar,ormanın insanlara karşı acımasızlaşması.Doğa ruhlarının kızdırılmasıyla ilgili bir olaydır bence.Özellikle saldırganlık görülmesi ve kertenkele figürü bana ateş elementindeki uyumsuzlukları,bozuklukları gösteriyor.Birileri sizin piknik yaptığınız yerde daha önce fena işler yapmış korkarım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...