OxyGeN Oluşturma zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2015 merhaba arkadaşlar 3 defa lucid oldum ilk yapışımda zaten direk bitti pek bişey yapamadım 2.sinde kontrol edemedim ruyamı bi 6-7 sn sonra bitti 3.sünde 2 tane adam beni kovalıyordu onları yok etmek istedim veya baska yere ısınlamak istedim ama olmadı bunun nedenini bilen varmı arkadaşlar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yeterince dikkatini toplamamışsındır yada rüyada olduğunu fark etmişsindir ama tam olarak zihnini inandıramamışsındır ben şahsen ilk denemede kollarımı uzattım 2 apartmanı topraktan çıkarttım sonra rüyadan dc yedim kalktigimda kollarım hala havadaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 zihnine söz geçirmek kolay bir şey değil ki... başlarda zaten şansa yaparsın bazı şeyleri. bilincaltından gececek saliselik bir düsünce bile basarisizliga yol acar. zamanla nasil yapacagini kavrarsin ve basarisiz oldugunda yaptigin hatayi da anlarsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Ben meditasyon öneriyorum böyle durumlarda zihin ve enerji kontrolünü kuvvetlendirdiği için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Herkese teşekkürler dediklerinizi uygulayacagım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Ben olaya farklı bir açıdan bakmak isiyorum müsadenizle, lucid rüya ne demek bunu bir araştır istersen. Sonra da senin yaptığın bu tanıma giriyor mu bunu değerlendir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Ben olaya farklı bir açıdan bakmak isiyorum müsadenizle, lucid rüya ne demek bunu bir araştır istersen. Sonra da senin yaptığın bu tanıma giriyor mu bunu değerlendir... Arkadasın konusunu okuyunca benimde bu cevabı vermek geldi aklıma. Arkadaşımızın anlattığı kadarıyla (detayları bilmediğimizden olabilir) lucid rüya ile alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 lucid rüya ruyada oddugunu farkedip rüyanı kontrol edebilmek değilmidir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 lucid rüya ruyada oddugunu farkedip rüyanı kontrol edebilmek değilmidir ? Evet doğru. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Çok fazla karışmak istemiyorum, ama kendin de bunun rüyayı kontrol etmek olduğunun farkına varmışsın, zaten şimdi kontrol edemediğine göre başına gelen şey lucid midir? Şimdi çok fazla detaya girmek istemiyorum, giremem de zaten, ne amaçla lucid'e yaıyorsun bilmiyorum, açıkcası çok da merak etmiyorum. Ama zaman geçirmekten farklı bir amaç peşindeysen rüya gördüğünün farkına varıp, kendi istediğinle uyanamadan, yaptığın şeyi çok ciddiye alma. Benden bu kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Çok fazla karışmak istemiyorum, ama kendin de bunun rüyayı kontrol etmek olduğunun farkına varmışsın, zaten şimdi kontrol edemediğine göre başına gelen şey lucid midir? Şimdi çok fazla detaya girmek istemiyorum, giremem de zaten, ne amaçla lucid'e yaıyorsun bilmiyorum, açıkcası çok da merak etmiyorum. Ama zaman geçirmekten farklı bir amaç peşindeysen rüya gördüğünün farkına varıp, kendi istediğinle uyanamadan, yaptığın şeyi çok ciddiye alma. Benden bu kadar. Üslup biraz sert değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Üslup biraz sert değil mi?[/quote Bunu fark etmemiştim, aslında sert olduğumu da düşünmemiştim başta ama birisi bana böyle bir şey söylese ağlardım herhalde tekrar okuyunca fark ettim. Teşekkür ederim Numeroloji. Soruyu soran kişiden özür diliyorum amacım kabalık ya da kendini beğenmişlik yapmak değildi. Ama içerik olarak söylediğim şeyi ciddiye almasında fayda görüyorum. Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Beyin sinirden ve hücrelerden ama daha çok ruhtan oluşur rüyayı kontrol etmek uykudayken beyni enerji vermektir ve bazen aynı anda 3-4. Şeye odaklanırsan ona hükmünü kaybetirirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 kısaca kontrolsüz güç güç değildir prelli:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 kısaca kontrolsüz güç güç değildir prelli:D Aynen kardeşim ama kontrol edince çok i oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.