sidar Oluşturma zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 6, 2015 Bazı üyelerin benimde paylaştığım konulara dair. Kendi kişisel ilgi alanlarına girmeyip ve pek de bilgileri olmayan konularda tartışmalara sebep olan yazının doğruluğuna dair kişisel yorumlarına karşı şikayetçiyim. Hayır kanıtınız varsa söyleyin eğer yoksa illa ikna mı edicez herkesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 zaman zaman hepimiz bu tür alakasiz mesajlarla motivasyon düşüklügü yasayabiliyoruz. sol alttaki sikayet et butonuna tiklaman yeterli ama konuyla alakasiz rahatsiz edici tartismalar itinayla silinir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Bendende şikayet ediyoy musun Siday amca? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 şikayet butonunu "deneyen" arkadaşlar... denemenize gerek yok çalışıyor o *bunu üstune almasi gereken kiş kendisini biliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Valla, bana da gına gelmiş durumda; bilgisi olmayıp da, fikir üretmeye kalkanlardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 ben de ogut-nasihat-nutuk kitlesinden sikayetciyim. Buyudur, ritueldir vb. konular uzerine bilgi isteyen arkadaslara, yok basına is acarsın, yok gunahtır, yok bilmem nedir nutuk cekilmesin yaa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HappyDreams Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Edit : Konu olarak açıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HappyDreams Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 (düzenlendi) Edit : yanılma Mart 6, 2015 HappyDreams tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Tek sıkıntı rütbe mevzusu olmamalı ona katılmıyorum zaten diğer sözlerin bana değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Samimiyetle bir şeyler öğrenmek isteyenle, bilgiyi paylaşmak bir görevdir. Fakat, açılan konuya kafası basmayıp da, burun kıvıran çok bilmişleri ne yapacağız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Takesikitano Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 şikayet butonunu "deneyen" arkadaşlar... denemenize gerek yok çalışıyor o *bunu üstune almasi gereken kiş kendisini biliyor Onu deneyenlerden biride benim.. Foruma ilk kayıt olduğum zamanlar, bilmiyorum hatırlar mısınız?Hafif bir gerilim oluşmuştu yazışmalarımızda..Benimkisi ciddimi bunlar'ın denemesiydi ,herneyse ama iyi bir küfür yediğimi hissetmiştim )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Merhabalar ? acaba android ve ios ta gnoxis mobil uygulaması yaoabilmeniz mümkün mü? Android te varmı bilmiyorum. İos kullanıcısıyım umarım en kısa zamanda bu önerim hayata geçer? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 ben bu başlıktaki yazımın arkasından deneyen arkadaşı diyorum ya arada bazı üyeler deniyor... çalışıyor o buton ben buradan duyurayım da... oynamanıza gerek yok yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Bir Boogee zamanı daha geldi sanırım bir seslenin sizlere zahmet ayar çeksin foruma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Malesef yerinde bi şikayet ve ben genel anlamda yorum yapmam toplasan 10 yorumum vardır forumda belki. Ancak öyle üyeler var ki paylaşılan her bilgi hakkında sanki o bilgiyi yemiş içmiş öyle bir net kesin yorumlar atıyor ki insanlar ego patlaması yaşıyo benim gibi yap oku geç (ego mu yaptım ne ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Katılıyorum evet.. Program işi zor görünüyor ne yazık ki olsa iyi olur gündeme getiririz ama sonuçta sitenin sahibi son kararı verecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Ne dertli üyelerimiz varmış arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Ülke meselesi oldu resmen. Gensoru teklifi verelim mi meclise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Kişisel yorumda büyük bir anlatım bozukluğu var yorumlar zaten kişisel oluyor yani birisi hoşuna gitmeyen yorum yaptıysa ve bu yorumda kimseye hakaret,küfür içerikli bir şey yoksa ve senin konun değilse özellikle hiç bir şey yapamazsın einstein sözüyle önyargıları parçalayamazsın e diğelim senin konun kişiye söylersin bunları , şikayet edersin her açtığın konuda açık oturum edası bekleme (ki onca konun varken) şahsi fikrimi soracak olursan bu konuyu açmanda anlamsız öyle olan biri varsa üstüne alınmıycak senin genel olarak konularının astroloji üzerinden olduğu için yorum yapmıyorum(ilgimi çeken konularınıda zevkle okuyup ,yazıyorum) ama yinede üstüme alınıp şahsi kanaatimide yazdım şimdi senin boyle konu acma hakkin varsa benimde yorum(yorum) yazma hakkım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 şikayet butonunu "deneyen" arkadaşlar... denemenize gerek yok çalışıyor o *bunu üstune almasi gereken kiş kendisini biliyor Cidden çalışıyor daha öncesinde tereddüt etmiştim ama 2 günde konuyu kilitlemişlerdi.Şikayet et butonu hayatımı değiştirdi...Hatta moderatörlere mail bile gönderiliyormuş.Hadi ne duruyorsun?Tıklaaaa!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 1- Her konunun kanıtı varmı ki yapılan her yorum için kanıt gösterilsin. 2- Bir konu açmayı göze alıyorsanız doğru veya yanlış yapılacak her yorumu baştan kabul etmişsiniz demektir. 3- Bir konuda yorum yapmak için illa bilgi sahibi olmaya gerek yoktur. O anda konuyla ilgili akıldan geceni doğru veya yanlış olması farketmez kişiler yazabilir. Konu sahibide illa atılan her mesajı dikkate almak zorunda değildir. 4- Herkes şikayet butonunu dile getirmiş bu konuyu açan arkadaşımız konuyla alakasız mesajları söylemiyorki. Konuyla ilgili ama kendince yanlış gördüğü mesajlardan şikayet ediyor. Dolayısı ile şikayet butonu bu tür mesajlarda kullanılamaz. ...gibi gibi nedenlerle eleştirilerimi dile getiriyorum. Konu sahibi ister dikkate alır isterse de almaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Birinden şikayetçiyseniz yöneticilere iletin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Bir de nerede okudum şu an hatırlamıyorum da alt bölümlerin gereksizliğine dem vurmuş. Haklı da lakin insanların boş konuşası da geliyor bu yüzden o başlıklar var ve iki tane top list var. Kabul ediyorum son dönemlerde cezaları pek uygulamıyoruz üst başlıklarda. Çünkü gerçekten bıktım. Eğer eskisi gibi olursam sitede üye kalmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar