duygu Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2006 noah adında bir genç 2000 yılından 2006 yılına kadar her gün kendi fotoğrafını çekmiş ve 6 sene sonunda 2356 fotoğraflık arşivini video haline getirerek internette yayınlamış.. belgesel gibi.müziğide de çok hoş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 bişi farkettim çocuk o kadar resmi çekerken surat ifadesi neredeyse hep aynı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 evet yaa yine aynı bakışlar var.6 yıl hiç değiştirmemiş.oysaki bulduğum yerdeki başlık 6 yıllık değişimdi biliyor musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 hahahaha nasıl değişim bu be sadece saçları ve giydikleri değişiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 adamında başka işi yokmuş yani hayret Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2006 bence anlatılmak istenen, değişim mekan zaman, yaşanılanlar vede kişi hep aynı kalır değişimler ne olursa olsun özümüz, benliğimiz değişmez istiyo heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Farkıda ben buldum hehe bu adamın yüzünde 6 yılda bi tüy bile çıkmamış bırak sakal çıksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 tebrikler be bende başlıom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Abi mümkünse doğal ol uykudan kalkarken yatarken banyodan çıkmış , yolculuk yapmış , iftara yetişmiş , namaza durmuş , pc başına oturmuş vb gibi vede sakal varsa onlarıda koy arada tam orjinal boyutuna gelsin öff adamı izlerken ne biyere oturuyor yede yüzünde bi mimik beliriyor ot gibi bakıyo makineya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Ben emin değilim 6 yıldır foto çektiğine hiç bir değişiklik yok poz aynı mekan aynı duruş bakış aynı. 6 yıldır yüzünde sivilce bile çıkmadı mı yani :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Ben emin değilim 6 yıldır foto çektiğine hiç bir değişiklik yok poz aynı mekan aynı duruş bakış aynı. 6 yıldır yüzünde sivilce bile çıkmadı mı yani :rofl: Tehehe:D valaa orası bilinmez.6 yılda mı çekindiii??? Bir gün içinde mi çekindiii bu 2356 fotoğrafı ama eğer tek bi gün içinde çekindiyse ve flaş açıksa şimdi kör olsa gerek:p Bi de adamın yüzünde ki ifade hiç değişmiyo.Nası istikrarlı azimli bi abimiz görüyosunuz.İzlerken yoruldum:wacko:O nası hergün üşenmeden fotosunu çektiyse:blink:Efferen!:thumbsup:Ne diyeyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 helal olsun adama zor iş yaptığı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 ya çok merak ettim video açılmıyor , link fln yok mu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Biraz ayıp olacak ama adamın gözlerine bakınca denyo biri olduğu hemen dikkat çekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 ben de açamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.