rebelgoth Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 bu 17 mart olayı gerçek mi çoğu kişi bunu söylüyor aydınlatacak olan var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 17 martta beni bir kızla tanıştıracaklar ondan bahsediyorsan evet doğru. Ama başka bir şeyse olay ne gerçekten merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 [h=1]Astrologlardan 17 Mart uyarısı...[/h][h=2]Mart ayında yaşanacak Mars ve Uranüs kavuşması, astrologları korkuttu. Astrolog Su Karakuş’a göre, en kritik tarih olan 17 Mart’ta ciddi tehlike arz eden durumlar ve toplu ölümler yaşanabilir. Karakuş, korkutucu tablonun 20 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen yılın ilk Güneş tutulmasıyla geride kalacağını belirtti.[/h] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Astrologlardan 17 Mart uyarısı... Mart ayında yaşanacak Mars ve Uranüs kavuşması, astrologları korkuttu. Astrolog Su Karakuş’a göre, en kritik tarih olan 17 Mart’ta ciddi tehlike arz eden durumlar ve toplu ölümler yaşanabilir. Karakuş, korkutucu tablonun 20 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen yılın ilk Güneş tutulmasıyla geride kalacağını belirtti. Ciddiye alma. Astrologlar olabilecek en aşırı durumları söylerler ve medya ilgi çekmek için böyle aşırılıkları mutlaka haber eder. Mars Uranüs kavuşumunun iyi yönleri de var, mesela teknolojide büyük bir gelişme katedilebilir ve toplumsal kurallar iyi yönde tekrar düzenlenebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 N'olur kıyamet kopsun artık, 21 Aralık senfonisi gibi bu da kof çıkarsa oturup atom bombası icat etmeye çalışıcam. Dünya durmalı artık ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Astrologlardan 17 Mart uyarısı... Mart ayında yaşanacak Mars ve Uranüs kavuşması, astrologları korkuttu. Astrolog Su Karakuş’a göre, en kritik tarih olan 17 Mart’ta ciddi tehlike arz eden durumlar ve toplu ölümler yaşanabilir. Karakuş, korkutucu tablonun 20 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen yılın ilk Güneş tutulmasıyla geride kalacağını belirtti. Şu olasılık beni o kadar umutlandırdı ki... Nolur umutları boşa çıkarmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 13 Mart tarihinde Nasa solucan delikleri, Güneş ile Dünya arasında ortaya çıkan manyetik alanları ve açığa çıkan enerjiyi araştırmak üzere 4 adet uydu fırlattı. 17 Mart Gökyüzü Son yüzyılların en kötü dizilimi ve açısına sahip, Mars - Üranüs Kavuşumu. 20 Mart Güneş Tutulması 27-28 Mart Cern Deneyi yaklaşık 2.5 kat enerji kullanılarak tekrarlanacak. 4 Nisan Ay Tutulması Felaket tellallığı yapmamak elde mi arkadaş Bu kadar tesadüf olur mu? O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 17 Mart'ta felaketlerin, toplu ölümlerin yaşanabileceğini söyleyen Astrologlara Mynet Astroloji Danışmanı İremsu sert tepki verdi. 17 Mart'ta yaşanacak tutulmayla ilgili felaket senaryoları çizilmesinin insanların aklını ve yüreğini küçümsemek olduğunu söyleyen Mynet Astroloji Danışmanı iremSU, astrolojinin özünün bu olmadığını söylüyor. İremsu "Astrolojik olarak Güneş ve Ay tutulmaları, insanların gelişim aşamaları açısından kıymetli. Tutulmalar, insanların yaşamlarında yeni bir kapının açıkması, yeni bir gelişim basamağının atlanması halidir. Bu durum asla ve asla insanları tedirgin edici, hayatlarını zorlaştırıcı ve bundan dolayı endişe etmelerini gerektiren bir kehanet aracı değildir ve bu şekilde de kullanılamaz" dedi. Alıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Geçen Gün bizim mahallede elektrikler kesildi dışarı baktığımda nerdeyse aynı hizada 3 yıldız gördüm(yıldızmı gezegnmi bilmem) Ortadaki hafif aşağıdaydı neredeyse aynı hizadalardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 birşey olcagı yok ya geçin bunları aşın artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Bitse de gitsek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 bende mars uranus üçgen durumundaymış meğersem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Olacağından değil de insan bekliyor işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Beyler ve bayanlar... Burada çok pis bir patlama oldu ve öbür dünyada internet buldum oradan yazıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Beyler ve bayanlar... Burada çok pis bir patlama oldu ve öbür dünyada internet buldum oradan yazıyorum. Haha Bu da fos çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Haha Bu da fos çıktı. Görüşümü belirttim daha önce. Astrologlar saçmalar, medya reklam eder. En iyisi kişinin olayları kendi yorumlaması. Gerçi bugün üstümde öfkeli haller var belki de Mars-Uranüs kavuşumundandır, yükselenim kova ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Benim de yükselen kova ama bende hiç öfke vs yok... Gerçi belki halim yok ondandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Bodrumda gemi battı: 5 ölü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Bodrum'dayım ben ya o.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Bodrum'dayım ben ya o.O Son duanı et o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 aldığım bi habere göre tam saaat 00.00 beklemeliymişizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 O değil de esas endişem böyle dünyanın belli bir kısmını etkileyen bir afet olup da diğerlerinin hayatta olmaya devam etmesi. Bunlar yine kökten halletmeyip işi yarım bırakacak kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cernunnos Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Toplu ölümler nasıl gerçekleşebilir ki insan zihnini ele geçirmedikten sonra ya da bi dolu psikopat hadi toplanıp intihar edelim demedikten sonra nasıl gerçekleşebilir ki. En uç ihtimal de katliam planı olur böyle bi şeyin de planı varsa zaten o ülkelerin hükümetleri engel olur. Toplu ölümler saçma geldi. Ama deprem neden olmasın. Gezegenlerin geldikleri hizaya göre diğer gezegenerin manyetik alanını etkilemesi gayet mümkün bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Toplu ölümler nasıl gerçekleşebilir ki insan zihnini ele geçirmedikten sonra ya da bi dolu psikopat hadi toplanıp intihar edelim demedikten sonra nasıl gerçekleşebilir ki. En uç ihtimal de katliam planı olur böyle bi şeyin de planı varsa zaten o ülkelerin hükümetleri engel olur. Toplu ölümler saçma geldi. Ama deprem neden olmasın. Gezegenlerin geldikleri hizaya göre diğer gezegenerin manyetik alanını etkilemesi gayet mümkün bence. toplu ölümler zaten oluyor ebola gibi bir tehlike var örneğin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Herkes sığınaklara... Katliam palanı var aslında. Nükleer savaş çıkaracaklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.