Jump to content

Ygs Zor muydu? ANKET!

Ygs Zor muydu?  

25 üye oy kullandı

1. 1. Ygs Zor muydu?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Kendimizi kandırmak, ego tatmini yapmak için değil, sadece genel bir ortalama çıkartmak amacıyla bu anketi açıyorum. Bana göre zordu. Zaman sıkıntısı vardı. Paragraflar çok uzun ve matematik soruları geçen senelere göre daha zordu.

Yanıtlama zamanı:

türkçede aksine eski senelere göre paragraflar çok kısaydı emin ol bir sayfada bir soru yoktu en azından . türkçe zor değildi benim için matematikte orta derece

Yanıtlama zamanı:
türkçede aksine eski senelere göre paragraflar çok kısaydı emin ol bir sayfada bir soru yoktu en azından . türkçe zor değildi benim için matematikte orta derece

O halde sınav sonucunu merakla bekliyorum bilesin =)

Yanıtlama zamanı:

bence geçen senelerden biraz daha yüksek gelicek ama çok geç artık iç mimarlık puana döndü hemde sınava bir hafta kala çok ilginç !mimar sinanın sınavı güme gitti neyse ben okulumdan memnunum umarım seninde güzel haberlerini alırız

Yanıtlama zamanı:

ben en son 2011 de girdim soruları gormedım henuz yeni yapılan sınavın ozaman da iyi puan almıstım :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

ben 2011 den itibaren öss açılışımı yapmış bulunmaktayım 2012 yılı dışında her yıl girdim baya össnin güzide öğrencisi oldum çıktım bırakamıyorum artık kafeinden sonraki bağımlılığım :rofl:

Yanıtlama zamanı:

Compl3x aynen kardesim, kartı basıp gececek direk :p istedigin bölümü kazanmışsın stigma daha ne istiyorsun :D

Yanıtlama zamanı:

Arada bir hobi olsun diye giriyorum. Bazen kazanıp gitmiyorum, bazen kayıt yaptırıp bırakıyorum. Harika bir fantezi bu. Bu yıl da başvuru yaptım, ama il dışında olduğum için giremedim. Hep merak etmişimdir, sınavdayken yan masaya bakarsın görevli sınav kâğıdını koyar, ama çocuk gelmez sınava. Kâğıt, boş sırada sahibini bekler. Acaba neden gelmedi? diye düşünürdüm o kişiyi; geç mi kaldı, bi kaza mı oldu, yoksa salla gitsin mi dedi? Bu sınavda o kişi ben oldum işte.

Yanıtlama zamanı:

TM lerin bile 30 fen yaptığı bir sınavmış.. Dershanelerin kapatılmasıyla da ilişkili olarak kolay bir sınavdı bence

Yanıtlama zamanı:
TM lerin bile 30 fen yaptığı bir sınavmış.. Dershanelerin kapatılmasıyla da ilişkili olarak kolay bir sınavdı bence

Fene yetişemedim çok bir de sayısalım. Bakabilseydim iyi olurdu.

Yanıtlama zamanı:

hacı kim ne derse desin adamakıllı çalısmadan şu sınavlara da girdim ya bu sene lafta kolay geçmişti ama bir baktım barajı bile geçememiş:rofl: zaten fenden ülke geneli başarı şeysi 3.8 miymiş öyle bişeymiş.türkçeden 14 dorum 16 yanlışım var.:rofl:infaz edin lan beni öleyim kurtulayım bidahada çalısmadan girersem adım batman olsun .batman emi .:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...