Ancients Oluşturma zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2015 Merhaba arkadaşlar. Kendimizi kandırmak, ego tatmini yapmak için değil, sadece genel bir ortalama çıkartmak amacıyla bu anketi açıyorum. Bana göre zordu. Zaman sıkıntısı vardı. Paragraflar çok uzun ve matematik soruları geçen senelere göre daha zordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 türkçede aksine eski senelere göre paragraflar çok kısaydı emin ol bir sayfada bir soru yoktu en azından . türkçe zor değildi benim için matematikte orta derece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 türkçede aksine eski senelere göre paragraflar çok kısaydı emin ol bir sayfada bir soru yoktu en azından . türkçe zor değildi benim için matematikte orta derece O halde sınav sonucunu merakla bekliyorum bilesin =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 bence geçen senelerden biraz daha yüksek gelicek ama çok geç artık iç mimarlık puana döndü hemde sınava bir hafta kala çok ilginç !mimar sinanın sınavı güme gitti neyse ben okulumdan memnunum umarım seninde güzel haberlerini alırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 ben en son 2011 de girdim soruları gormedım henuz yeni yapılan sınavın ozaman da iyi puan almıstım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 ben 2011 den itibaren öss açılışımı yapmış bulunmaktayım 2012 yılı dışında her yıl girdim baya össnin güzide öğrencisi oldum çıktım bırakamıyorum artık kafeinden sonraki bağımlılığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 sana özel üyelik kartı falan cıkartmaları lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 kpss de bi vitaminsizler vardı.ona benzer çay içenler sorusu vardı galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Compl3x aynen kardesim, kartı basıp gececek direk istedigin bölümü kazanmışsın stigma daha ne istiyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 güzel sanatlara hazirlanan herkesin kalbinde bir mimar sinan yatar o yüzden yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Tum ygsleri cozdum bence bu en zoruydu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Arada bir hobi olsun diye giriyorum. Bazen kazanıp gitmiyorum, bazen kayıt yaptırıp bırakıyorum. Harika bir fantezi bu. Bu yıl da başvuru yaptım, ama il dışında olduğum için giremedim. Hep merak etmişimdir, sınavdayken yan masaya bakarsın görevli sınav kâğıdını koyar, ama çocuk gelmez sınava. Kâğıt, boş sırada sahibini bekler. Acaba neden gelmedi? diye düşünürdüm o kişiyi; geç mi kaldı, bi kaza mı oldu, yoksa salla gitsin mi dedi? Bu sınavda o kişi ben oldum işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Acıyor acıyor acıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 TM lerin bile 30 fen yaptığı bir sınavmış.. Dershanelerin kapatılmasıyla da ilişkili olarak kolay bir sınavdı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 TM lerin bile 30 fen yaptığı bir sınavmış.. Dershanelerin kapatılmasıyla da ilişkili olarak kolay bir sınavdı bence Fene yetişemedim çok bir de sayısalım. Bakabilseydim iyi olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 sınavda fen çok kolaydı tmci olarak 10 tanesini yaptım türkçe soruları berbattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 hacı kim ne derse desin adamakıllı çalısmadan şu sınavlara da girdim ya bu sene lafta kolay geçmişti ama bir baktım barajı bile geçememiş zaten fenden ülke geneli başarı şeysi 3.8 miymiş öyle bişeymiş.türkçeden 14 dorum 16 yanlışım var.:rofl:infaz edin lan beni öleyim kurtulayım bidahada çalısmadan girersem adım batman olsun .batman emi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.